Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Cześć Dziewczyny. Kurde, wczoraj pierwszy raz spróbowaliśmy seksu w czasie okresu (na drugi dzień wieczorem leci mi już niewiele ) i było taaak dziwnie, haha. Jakbym miała w sobie znieczulenie i prawie nic nie czułam.
-
Cześć,
Nie zdążyłam na betę, bo zaspałam i w biegu do pracy. Strasznie senna jestem. Po pracy jeszcze na zakupy muszę jechać, bo rano patrzę a ja nawet chleba nie mam I nie wiem kiedy nadrobię, dziś też mam cały dzień bieganiny.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Cześć Dziewczyny. Kurde, wczoraj pierwszy raz spróbowaliśmy seksu w czasie okresu (na drugi dzień wieczorem leci mi już niewiele ) i było taaak dziwnie, haha. Jakbym miała w sobie znieczulenie i prawie nic nie czułam.
Mój mąż w życiu by się na to nie zgodził.
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Cześć,
Nie zdążyłam na betę, bo zaspałam i w biegu do pracy. Strasznie senna jestem. Po pracy jeszcze na zakupy muszę jechać, bo rano patrzę a ja nawet chleba nie mam I nie wiem kiedy nadrobię, dziś też mam cały dzień bieganiny.aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 masz rację, że nie warto działać w nerwach jak burza tylko wrzucic na luz. Ja się staram dwa lata a teraz jak zaczęłam mierzyć tą temperaturkę i zrobiłam test a później przyszła @ to chyba poczułam największe rozczarowanie w ciągu tych 27 cykli.
Ostatni raz mierzę temperaturę i to tylko do owulacji żeby sprawdzić czy była a później mam w dupie.
Chasia dopóki nie masz @ to zawsze możesz cicho liczyć na miłą niespodziankę.
Mój mąż przez 4 miesiące brał fertilman. Zrobiliśmy badanie przed i po suplementacji. Wyniki wyszły gorsze PO. Tak więc nie na każdego to działa. Na faceta mojej koleżanki ponoć podziałało ale w tym czasie rzucił też fajki i wszystkie odżywki z siłowni. Warto zrobić podstawowe badanie na ilość plemników, u nas to koszt 30 zł. Tak więc sprawdziliśmy i teraz wiem, że kasy nie warto wydawać. Ponoć wystarczy, że facet będzie brał cynk bo on dobrze wpływa na jakość nasienia.
Co do ovarinu to też jest tylko suplement diety, nie lek więc zaszkodzić chyba nie zaszkodzi ale jeden z ginekologów do którego chodzę to starszy dziadek, juz chyba koło 70 tki, jego żona i córka są farmaceutkami, mają apteki i mi odradził ten suplement więc nie kupiłam.
Któraś z naszych dziewczyn z forum też chyba pracuje w aptece to najlepiej jakby ona nam podpowiedziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 08:40
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny