Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChusty mnie intrygują.tw lata temu nie było takich rzeczy.
Fajny plan na weekend. Ja w sobotę pracuje. W Nd na 8 muszs do klientki jechać ale potem mam nadzieję że pogoda pozwoli nad wodę jechać
U mnie to chyba bez sensu brać jakieś wiesiołki i stosować żele no nie? Jak ja zachodze co owulacja?
Nie kombinuje, zostaje tylko przy tym pregna start.
W ciąży nie jestem ale kot dalej za mną łazi, a to aż dziwne bo jak są chłopcy, szczególnie starszy to go nie odstepuje.za to Kocham koty.. Nie ogarniesz. -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Ja poznałam przyczynę - endometrium 1 mm Pani doktor powiedziała, że z takim nie zajdę w ciążę. Dlatego czekam na hsg i kolejną wizytę u niej jak na zbawienie. Mam nadzieję, że mi da jakieś leki na to.
Co powiedziała Pani doktor? Co możesz teraz zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 10:00
-
didi123 wrote:Ja w sobotę pracuje, a w niedziele mąż mnie pewnie zabierze do Opola na oglądanie kolejnych aut, bo dzwonili z salonu do niego
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ja po pierwszej cb, gdzie nie zluszczylo mi się, to zbudowalo mi się na 8mm.moze to i metoda... Zobaczymy ile będę miała teraz po drugiej.
Co powiedziała Pani doktor? Co możesz teraz zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 10:04
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Cześć Dziewczyny. Kurde, wczoraj pierwszy raz spróbowaliśmy seksu w czasie okresu (na drugi dzień wieczorem leci mi już niewiele ) i było taaak dziwnie, haha. Jakbym miała w sobie znieczulenie i prawie nic nie czułam.
-
Mama36 wrote:Ja po pierwszej cb, gdzie nie zluszczylo mi się, to zbudowalo mi się na 8mm.moze to i metoda... Zobaczymy ile będę miała teraz po drugiej.
Co powiedziała Pani doktor? Co możesz teraz zrobić? -
Kasiulka90 wrote:Oooooo! Kurczę, gdybyście byli w niedzielę wieczorem, to zapraszam na kawę Bo będziemy na poprawinach akurat, ale pewnie koło 21:00 powinniśmy wrócić
Z Opola jesteś? Często tam bywamy, nawet po suknie ślubną w tamte strony jeździłam, bo we Wro nie znalazłam takiej jak chciałam
My pewnie zaraz po kościele jedziemy czyli 12-13, żeby mieć popołudnie dla siebieMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Z Opola jesteś? Często tam bywamy, nawet po suknie ślubną w tamte strony jeździłam, bo we Wro nie znalazłam takiej jak chciałam
My pewnie zaraz po kościele jedziemy czyli 12-13, żeby mieć popołudnie dla siebieKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Póki co kontynuują diagnostykę. Jak porobią i przeanalizują wszystkie badania, to dopiero zaczną leczenie. Czekam cierpliwie do 20 lipca
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Witam moje płodne Panie :*
Mąż mnie dziś rano zaciągnął do łóżka na seks tak dla przyjemności- i faktycznie przyjemnie było bardzo
Wczoraj dostałam list od sióstr Dominikanek z paskiem św Dominika noszę od wczoraj na brzuszku i będę się modlić o dzidzie
A teraz znowu idę wiśnie zbierać
Życzę Wam udanego dnia i dużo seksu tym co mają dni płodneKasiulka90, Marza89, Ania95, madzikow, MammaN lubią tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Ja mam zawsze 8mm co idę na usg A nie trafiam chyba ciągle w tej samej fazie cyklu i się zastanawiam czy nie powinno być zmienne przypadkiem
Też mam tyle, a przed okresem 12 i nikt mi nic nie mówił, stąd stwierdziłam, że jest po prostu ok.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
A ja nigdy słowa nie usłyszałam o moim endometrium, tylko kiedyś mi coś tam gadał gienek, że nie będę miała obfitych miesiączek bo mam małe coś tam... może wtedy o tym mówił ale nie byłam na tym etapie żeby być uświadomiona o co chodzi...
W jaki dzień cyklu najlepiej sprawdzić to endometrium?08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Witam moje płodne Panie :*
Mąż mnie dziś rano zaciągnął do łóżka na seks tak dla przyjemności- i faktycznie przyjemnie było bardzo
Wczoraj dostałam list od sióstr Dominikanek z paskiem św Dominika noszę od wczoraj na brzuszku i będę się modlić o dzidzie
A teraz znowu idę wiśnie zbierać
Życzę Wam udanego dnia i dużo seksu tym co mają dni płodne
Dużo seksu już mam test owu wczoraj wyszedł chyba pozytywny, ale dzisiaj temp nadal niska więc nie wiem czy cos z tego w tym cyklu będzieMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:A ja nigdy słowa nie usłyszałam o moim endometrium, tylko kiedyś mi coś tam gadał gienek, że nie będę miała obfitych miesiączek bo mam małe coś tam... może wtedy o tym mówił ale nie byłam na tym etapie żeby być uświadomiona o co chodzi...
W jaki dzień cyklu najlepiej sprawdzić to endometrium?
Najlepiej moim zdaniem po owulacji chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 10:13
-
Malwa13 wrote:Tak to pewnie chodziło o endometrium, bo mi moj jak mierzył to mówił o to Pani musi mieć obfite miesiączki, ja się smiałam że no niestety tak. Wtedy też nie wiedziałam z czym to się je...
Najlepiej moim zdaniem po owulacji chyba
Coś w tym musi być, bo ja skąpych też raczej nie mam.
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Tak to pewnie chodziło o endometrium, bo mi moj jak mierzył to mówił o to Pani musi mieć obfite miesiączki, ja się smiałam że no niestety tak. Wtedy też nie wiedziałam z czym to się je...
Najlepiej moim zdaniem po owulacji chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny