Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Trzymam strasznie kciuki i daj znać proszę. Czytałam tutaj że na endometrium dziewczyny jedzą migdały i piją kieliszek wina codziennie. Podobno pomaga
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Gdybym się zaczęła wcześniej starać o bobasa to już by pewnie był. Kilka miesięcy temu wszystko było dobrze A teraz sie porobiło. Taka myśl tylko na dzisiaj
To tak jak ja powinnam powiedzieć, że bez sensu bo już za stara jestem i na pewno się nie uda... Uda się!!! -
didi123 wrote:Z Opola jesteś? Często tam bywamy, nawet po suknie ślubną w tamte strony jeździłam, bo we Wro nie znalazłam takiej jak chciałam
My pewnie zaraz po kościele jedziemy czyli 12-13, żeby mieć popołudnie dla siebie -
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Kochana, ja zrobiłam dokładny research i mam fajny poradnik, jak naturalnie można wspomagać endometrium Już ponad miesiąc się przykładam i sumiennie jem migdały, ryby, awokado, odrobinę czerwonego wina. Zobaczymy, czy będzie poprawa. Ponoć może to trochę potrwać Dlatego jestem cierpliwa. Ostatni rok oczekiwania mnie nauczył cierpliwości i spokoju
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Witam moje płodne Panie :*
Mąż mnie dziś rano zaciągnął do łóżka na seks tak dla przyjemności- i faktycznie przyjemnie było bardzo
Wczoraj dostałam list od sióstr Dominikanek z paskiem św Dominika noszę od wczoraj na brzuszku i będę się modlić o dzidzie
A teraz znowu idę wiśnie zbierać
Życzę Wam udanego dnia i dużo seksu tym co mają dni płodneMarza89, Ania95, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Chwile mnie nie bylo i musze teraz nadrabiac ... O Neee bo w temacie nie jestem
No widzisz jak to jest, ja jeszcze wczoraj nie nadrobiłam, a dziś pewnie będzie tyle samo, albo i więcej
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo nadrobiłam i musze zmykać do centrum
Ja dziś miałam piękny sen. Poszłam na wizytę do ginekologa a tam serduszko bijące i lekarz powiedział ze wróży mi dziewczynkę! Wstałam z takim bananem na ustach!
A na śniadanie miałam płatki z błonnikiem, crunchy i banan
O endometrium sie nie wypowiem bo usłyszałam że mam wszystko idelanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny