X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Trzymam strasznie kciuki i daj znać proszę. Czytałam tutaj że na endometrium dziewczyny jedzą migdały i piją kieliszek wina codziennie. Podobno pomaga
    Kochana, ja zrobiłam dokładny research i mam fajny poradnik, jak naturalnie można wspomagać endometrium :) Już ponad miesiąc się przykładam i sumiennie jem migdały, ryby, awokado, odrobinę czerwonego wina. Zobaczymy, czy będzie poprawa. Ponoć może to trochę potrwać ;) Dlatego jestem cierpliwa. Ostatni rok oczekiwania mnie nauczył cierpliwości i spokoju :D

Mama36 lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Gdybym się zaczęła wcześniej starać o bobasa to już by pewnie był. Kilka miesięcy temu wszystko było dobrze A teraz sie porobiło. Taka myśl tylko na dzisiaj :D
    Malwa, każda prawie z Nas może tak powiedzieć. Tak się życie potoczyło że starasz się teraz, nikt już tego nie zmieni, ani Ty, i trzeba walczyć żeby w tym momencie było dobrze.nie ma co patrzeć w przeszłość.. Tylko w przyszłość
    To tak jak ja powinnam powiedzieć, że bez sensu bo już za stara jestem i na pewno się nie uda... Uda się!!!

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Z Opola jesteś? Często tam bywamy, nawet po suknie ślubną w tamte strony jeździłam, bo we Wro nie znalazłam takiej jak chciałam :D
    My pewnie zaraz po kościele jedziemy czyli 12-13, żeby mieć popołudnie dla siebie <3
    Tak, mieszkam w Opolu :) Naprawdę zapraszam! W takim razie w ten weekend niekoniecznie, ale dawaj znać, jak znowu się będziesz wybierała. Mama36 również! Bardzo chętnie bym się z Wami spotkała :)

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Kochana, ja zrobiłam dokładny research i mam fajny poradnik, jak naturalnie można wspomagać endometrium :) Już ponad miesiąc się przykładam i sumiennie jem migdały, ryby, awokado, odrobinę czerwonego wina. Zobaczymy, czy będzie poprawa. Ponoć może to trochę potrwać ;) Dlatego jestem cierpliwa. Ostatni rok oczekiwania mnie nauczył cierpliwości i spokoju :D
    To pisz Nam tutaj kochana czy się udaje. Ja faktycznie jem. Więcej ryby teraz i avocado ale myślę że nie są to takie ilości jak trzeba. Jem więcej bo wcześniej nie jadłam w ogóle ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    No mój mówił że przy tym. 8mm teraz będę miała obfita.. To trafił hahaha.... 1,5 dnia aż trwała.
    Jejku a ja mam 6 dni. Pierwsze trzy obfite a potem to już z górki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 11:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania2014 wrote:
    Jejku a ja mam 6 dni. Pierwsze tezy obfite a potem to już z górki
    Normalnie 5 dni, tama akurat miesiączka. Teraz po tej drugiej cb się nachrzanilo. Zobaczymy jak się dalej rozkręci czy nie.

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Witam moje płodne Panie :*
    Mąż mnie dziś rano zaciągnął do łóżka na seks tak dla przyjemności- i faktycznie przyjemnie było bardzo :D
    Wczoraj dostałam list od sióstr Dominikanek z paskiem św Dominika :) noszę od wczoraj na brzuszku i będę się modlić o dzidzie :)
    A teraz znowu idę wiśnie zbierać :)
    Życzę Wam udanego dnia i dużo seksu tym co mają dni płodne :D
    Ja nie mam paska, ale jakoś tak przedwczoraj mnie wzięło takie uczucie i wydrukowałam sobie tę modlitwę i od dwóch dni odmawiam wieczorem :)

Marza89, Ania95, MissKathy92 lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwile mnie nie bylo i musze teraz nadrabiac ... O Neee bo w temacie nie jestem :-)

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 11:51

• didi123 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    A Ty Didi z jakiej części Wrocławia jesteś? Ja Kozanów.

Swojczyce.

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Mamuśkaa1 Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj mam takie bóle po bokach na wysokości żeber i ciągle mnie jajniki mocno bolą ;/

23.07.2017: Sandra ;*
    31.05.2019: wizyta na 13:00
    xnw443r8qh4hngjp.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Chwile mnie nie bylo i musze teraz nadrabiac ... O Neee bo w temacie nie jestem :-)

No widzisz jak to jest, ja jeszcze wczoraj nie nadrobiłam, a dziś pewnie będzie tyle samo, albo i więcej :D

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyglądam dziś jak zombi - blada, czerwone powieki.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Swojczyce.
    To mamy do siebie pół godz drogi. Znaczy się trzeba będzie się kiedyś w połowie drogi spotkać ;)

• didi123 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam popracować :)
    Miłego dnia dziewczyny i do wieczora :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo nadrobiłam i musze zmykać do centrum :P

Ja dziś miałam piękny sen. Poszłam na wizytę do ginekologa a tam serduszko bijące i lekarz powiedział ze wróży mi dziewczynkę! Wstałam z takim bananem na ustach!

A na śniadanie miałam płatki z błonnikiem, crunchy i banan :)

O endometrium sie nie wypowiem bo usłyszałam że mam wszystko idelanie :)

• Mamuśkaa1 Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia ja jak byłam w pierwszej ciąży, to miałam sen o dwóch kreskach na teście, tak z tydzień przed zrobieniem tego testu :D i się sprawdziło, więc ten.. :D

23.07.2017: Sandra ;*
    31.05.2019: wizyta na 13:00
    xnw443r8qh4hngjp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka ja się zastanawiam kiedy ja tak na prawdę mam ten test robić :P Ale chyba poczekam do tego 23-24. Kusiło mnie żeby zrobić też 20 tak jak Ty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    No widzisz jak to jest, ja jeszcze wczoraj nie nadrobiłam, a dziś pewnie będzie tyle samo, albo i więcej :D
    wiecej bedzie :-D

• Chasia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy po godzinie test ciążowy jeszcze jest wiarygodny?

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ