Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was serdecznie
Nie idzie Was nadrobić tak skrobiecie
Wczoraj nie było zabiegu mojego synka. Chirurg stwierdził, że nie ma potrzeby ale dobrze że ktoś konkretnie ocenił. Synek w nagrodę że był grzeczny dostał żabę a mamusia 2 sukienki.
Dziś dostałam plamienia więc chyba @ się rozkręci zaraz a co za tym idzie Pan doktor chyba coś namieszała, że tydzień temu pęcherzyk miał 18mm a dziś okres chyba za szybko więc wyszło. W każdym razie szkoda że dziś bo mamy imprezę no ale cóż będzie trzeba przeżyć
Idę Was nadrabiać....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Melunia a kiedy masz planowaną @? Bo ja właśnie tego 20 mniej więcej, to będzie u mnie 18 dni od stosunku, chyba, że bym naprawdę była w ciąży i jakieś objawy zauważę, to zrobię wcześniej, nawet 14-1623.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChasia wrote:Dziewczyny czy po godzinie test ciążowy jeszcze jest wiarygodny?
Więc brałbym to jako dobry znak! -
Chasia wrote:Dziewczyny czy po godzinie test ciążowy jeszcze jest wiarygodny?
Ja z doświadczenia wiem , że nigdy nie pojawiła mi się różowa kreseczka na negatywnym teście nawet na drugi dzień. Za to kiedy byłam w ciąży ale bardzoooo wczesnej to kreseczka pojawiała się dopiero po około 10minutach i z czasem i schnieciem testu była bardziej widoczna. Najbardziej było widać właśnie po około godzinie.
A co Kochana widzisz cokolwiek?????
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
aktap wrote:Nie Kochana. Wynik odczytuję się po 5 minutach i wyrzuca, żeby się nie dopatrywać tej drugiej nieszczęsnej fabrycznej kreski, która może wyjść.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
no właśnie jakiś bladzioch sie pojawił i nie wiem ale raczej to chyba kwestia czasu bo zrobilam dodatkowo taki test co na allegro zamowilam i tam też wyszła tylko jedna krecha także nie ma się co nastawiać
A pozatym jakbym była w ciązy to przynajmniej ten śluz by był kremowy a u mnie dzis suchość. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChasia wrote:no właśnie jakiś bladzioch sie pojawił i nie wiem ale raczej to chyba kwestia czasu bo zrobilam dodatkowo taki test co na allegro zamowilam i tam też wyszła tylko jedna krecha także nie ma się co nastawiać
A pozatym jakbym była w ciązy to przynajmniej ten śluz by był kremowy a u mnie dzis suchość. -
Chasia wrote:Kupię sobie dzis w rosmanie żółty test i pink test i zrobie sobie jutro oba a co
Już chce zobaczyć Wasze suwaczki -
nick nieaktualnyChasia ja bym na twoim miejscu poczekała do jutra lub poniedziałku i zrobiła test...
Bo jeśli nie jestes sama pewna to po co robić sb niepotrzebne nadzieje i pozniej plakac...
Jeśli jest ciąża to cos sie pojawi ciemniejszego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 11:13
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Chasia ja bym na twoim miejscu poczekała do poniedziałku i zrobiła test...
Bo jeśli nie jestes sama pewna to po co robić sb niepotrzebne nadzieje i pozniej plakac...
Jeśli jest ciąża to cos sie pojawi ciemniejszego...
Wczoraj bolał mnie brzuch jak na @ takie chwilowe skórcze myślałam że dziś wstanę i temp spadnie a tu temp 36,9 i @ jak nie było tak nie ma więc pojawiły sie nadzieje no ale test pokazał niestety tylko 1 kreche.