Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja do maratonów to nie jestem przygotowana. Biegam od 5 do 7 miesięcy, 5 km od marca. Myslę ze 5 km mi starczy, ale mam cały czas wysokie tętno przy bieganiu,a biegam bardzo wolno i dobrze się czuję, i myślę, że to może zaszkodzić.
To nie pomogęzapytaj lekarza na następnej wizycie. Oprócz hormonów coś jeszcze badałaś?
[/url]
-
melunia91 wrote:Amalia teraz czekam na czwartek
i ladny pecherzyk
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Morfologia ok, Ob na górnej granicy normy, CRP normalne - sprawdzałam, czy mam nadal jakiś stan zapalny
Cytologia idealna
A co jeszcze wg Ciebie warto zbadać?
A próbowałaś z badaniami na krzepliwość krwii? To niestety jest powód moich niepowodzeń dwóch więc ja każdemu to podpowiadam. Diagnostykę zaczyna się po 3 niepowodzeniach (masakra....) lub po roku starań. Na pierwszej stronie mamy link z badaniami - fajnie jak jest rozsądny ginekolog który mówi co warto badać a czego raczej nie.[/url]
-
melunia91 wrote:Co dziś na obiad robicie?
Ja dzisiaj robie karkóweczkę w sosie z ziemniaczkami
Ja mam z wczoraj kurczaka w sosie z serem mozzarellą, dogotuje sobie tylko ziemniaki, bo placki ziemniaczane się wczoraj szybko rozeszłyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Ale mam zaległości masakra
Ostatnio nie mam na nic czasu ale poczytuje Was po cichutku :*
Ja też mam dziś obiad z wczoraj ;p Kotleciki z kurczaczka z ziemniaczkami i sałatką
Ostatnio bym ciągle spała ;p
Zepsuł mi sie telefon i mam taki stary juz mnie to wkurza wrrr ;p
Dziewczyny jaki telefon polecacie?? Najważniejsze żeby miał dobry aparat i nie "zamulał"
Jak sie czują wszystkie zafasolkowane :*??
Kiedy mamy następne testowanie :*??
Przesyłamy wiruski i buziaczkiPaula 90, Applejoy, didi123, Marza89, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Nie badałam oczywiście.
Możesz coś więcej opowiedzieć ? Jaki konkretnie parametr badałaś? I czy masz jakieś specjalne objawy?
Mój ginekolog na starcie twierdzi, że jestem młoda ( 29 lat) i nie mam się czym stresować:> na razie spróbować naturalnie wyciszyć organizm ( cylodynon, zdrowa dieta i ruch), a potem się będziemy martwić.. Ja mam wyluzować, bo jak ona zacznie pomagać to się zepnę.. Tylko ja już jestem spięta i uważam, że czas na wyregulowanie hormonów po niepowodzeniu już minął..
Mi tak powiedział po dwóch wiec go zmieniłami to była dobra decyzja. Co do badań po poronieniu to dostałam od innego lekarza badania na choroby zakaźne odzwierzęce cytomegalia toksokaroza toksoplazmoza. Co do krwi to antykoagulant tocznia, homocysteina, białko c i s i to na tyle. U mnie wyszły nieprawidłowości i poszłam do hematologa i tam już dostałam bardziej rozszerzone badania.
[/url]
-
Chasia wrote:Cześć dziewczynki
Ale mam zaległości masakra
Ostatnio nie mam na nic czasu ale poczytuje Was po cichutku :*
Ja też mam dziś obiad z wczoraj ;p Kotleciki z kurczaczka z ziemniaczkami i sałatką
Ostatnio bym ciągle spała ;p
Zepsuł mi sie telefon i mam taki stary juz mnie to wkurza wrrr ;p
Dziewczyny jaki telefon polecacie?? Najważniejsze żeby miał dobry aparat i nie "zamulał"
Jak sie czują wszystkie zafasolkowane :*??
Kiedy mamy następne testowanie :*??
Przesyłamy wiruski i buziaczki
:*** na telefonach się nie znam, ale nie wspominam dobrze huaweia choć pewnie te nowsze modele są super
Jak śpisz to dobrze :*** Chasik rośnie :*[/url]