Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja do maratonów to nie jestem przygotowana. Biegam od 5 do 7 miesięcy, 5 km od marca. Myslę ze 5 km mi starczy, ale mam cały czas wysokie tętno przy bieganiu,a biegam bardzo wolno i dobrze się czuję, i myślę, że to może zaszkodzić.
To nie pomogę zapytaj lekarza na następnej wizycie. Oprócz hormonów coś jeszcze badałaś?[/url] -
melunia91 wrote:Amalia teraz czekam na czwartek i ladny pecherzykJa: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Morfologia ok, Ob na górnej granicy normy, CRP normalne - sprawdzałam, czy mam nadal jakiś stan zapalny
Cytologia idealna
A co jeszcze wg Ciebie warto zbadać?
A próbowałaś z badaniami na krzepliwość krwii? To niestety jest powód moich niepowodzeń dwóch więc ja każdemu to podpowiadam. Diagnostykę zaczyna się po 3 niepowodzeniach (masakra....) lub po roku starań. Na pierwszej stronie mamy link z badaniami - fajnie jak jest rozsądny ginekolog który mówi co warto badać a czego raczej nie.[/url] -
melunia91 wrote:Co dziś na obiad robicie?
Ja dzisiaj robie karkóweczkę w sosie z ziemniaczkami
Ja mam z wczoraj kurczaka w sosie z serem mozzarellą, dogotuje sobie tylko ziemniaki, bo placki ziemniaczane się wczoraj szybko rozeszłyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki Ale mam zaległości masakra
Ostatnio nie mam na nic czasu ale poczytuje Was po cichutku :*
Ja też mam dziś obiad z wczoraj ;p Kotleciki z kurczaczka z ziemniaczkami i sałatką
Ostatnio bym ciągle spała ;p
Zepsuł mi sie telefon i mam taki stary juz mnie to wkurza wrrr ;p
Dziewczyny jaki telefon polecacie ?? Najważniejsze żeby miał dobry aparat i nie "zamulał"
Jak sie czują wszystkie zafasolkowane :*??
Kiedy mamy następne testowanie :*??
Przesyłamy wiruski i buziaczkiPaula 90, Applejoy, didi123, Marza89, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Nie badałam oczywiście.
Możesz coś więcej opowiedzieć ? Jaki konkretnie parametr badałaś? I czy masz jakieś specjalne objawy?
Mój ginekolog na starcie twierdzi, że jestem młoda ( 29 lat) i nie mam się czym stresować:> na razie spróbować naturalnie wyciszyć organizm ( cylodynon, zdrowa dieta i ruch), a potem się będziemy martwić.. Ja mam wyluzować, bo jak ona zacznie pomagać to się zepnę.. Tylko ja już jestem spięta i uważam, że czas na wyregulowanie hormonów po niepowodzeniu już minął..
Mi tak powiedział po dwóch wiec go zmieniłam i to była dobra decyzja. Co do badań po poronieniu to dostałam od innego lekarza badania na choroby zakaźne odzwierzęce cytomegalia toksokaroza toksoplazmoza. Co do krwi to antykoagulant tocznia, homocysteina, białko c i s i to na tyle. U mnie wyszły nieprawidłowości i poszłam do hematologa i tam już dostałam bardziej rozszerzone badania.[/url] -
Chasia wrote:Cześć dziewczynki Ale mam zaległości masakra
Ostatnio nie mam na nic czasu ale poczytuje Was po cichutku :*
Ja też mam dziś obiad z wczoraj ;p Kotleciki z kurczaczka z ziemniaczkami i sałatką
Ostatnio bym ciągle spała ;p
Zepsuł mi sie telefon i mam taki stary juz mnie to wkurza wrrr ;p
Dziewczyny jaki telefon polecacie ?? Najważniejsze żeby miał dobry aparat i nie "zamulał"
Jak sie czują wszystkie zafasolkowane :*??
Kiedy mamy następne testowanie :*??
Przesyłamy wiruski i buziaczki
:*** na telefonach się nie znam, ale nie wspominam dobrze huaweia choć pewnie te nowsze modele są super
Jak śpisz to dobrze :*** Chasik rośnie :*[/url]