Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po badanch. Czekamy na wyniki. Większość ma być po południu.
Jakiś taki medyczny dzień bo jeszcZe z mężem się wybrałam do lekarza na kontrolę. Tak.wycieczkowoIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mama360 wrote:Mammi nie martw się aż tak. Ja mam w sobie gromkowca złocistego od 2 roku życia i ostatni raz aktywował mi się jak miałam 18 lat. Cały czas go miałam i w trakcie ciąż też i teraz. Dzieci są zdrowe. Wszystko gra.
Ja się zarazilam w lodziarni.wlasciciel miał gromkowca jak się okazało na nodze. Ale to był początek lat 80tych niekt nie zwracał na to uwagi.
Do wieczora się ogarnę -
aktap wrote:No dzisiaj to już pozytyw na bank
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb1f94d92efe.jpg
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
aktap wrote:No dzisiaj to już pozytyw na bank
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb1f94d92efe.jpg
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Mami będzie dobrze! Najważniejsze że wiesz dlaczego się źle czułaś i poszłaś do szpitala :* teraz dzielnie będziesz się kurować przez 27 tygodni, pojedziesz w domku, podpiszesz z nami ;*
Jak chcesz się wypłakać to płacz, a potem do boju bo jesteś dzielna mami!Mammi lubi tę wiadomość
[/url] -
Nefre_ ms wrote:Jakie macie sposoby na "wyciszenie" ?
Interesują mnie patenty dla sytuacji " mam PMS albo wczesną ciąże".
Czyli wszystko mnie wkurwia, płaczę, a boję się biegać, żeby nie zaszkodzić.Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Jakie macie sposoby na "wyciszenie" ?
Interesują mnie patenty dla sytuacji " mam PMS albo wczesną ciąże".
Czyli wszystko mnie wkurwia, płaczę, a boję się biegać, żeby nie zaszkodzić.
Robie test ciążowy , widze jedna kreche i żal a potem ciśnienie schodzi na 2-3 dni. A tak to sposobu nie mam. Teraz wewnatrz to się gotuje. Cycki napiep..aja. Okresu brak. 35dc. Test wczoraj robiłam i tylko jedna zasrana krecha.
Musze chyba zadzwonić do lekarki i zapytać co teraz. Duphaston odstawiłąm 11 dni temu.
Aktap super śliczne testy. Wieczór jest waszaktap lubi tę wiadomość
-
Mammi leczenie jak miałam 2 lata trwało trochę, ale gromkowiec został we mnie i jak się tylko uaktywnia to biorę antybiotyk. Ostatni raz to było 20 lat temu prawie. Naprawdę są się żyć i dzidzi też nic nie będzie. Przyzekam! ❤️:*
-
Applejoy wrote:Mami będzie dobrze! Najważniejsze że wiesz dlaczego się źle czułaś i poszłaś do szpitala :* teraz dzielnie będziesz się kurować przez 27 tygodni, pojedziesz w domku, podpiszesz z nami ;*
Jak chcesz się wypłakać to płacz, a potem do boju bo jesteś dzielna mami!Applejoy lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Mammi leczenie jak miałam 2 lata trwało trochę, ale gromkowiec został we mnie i jak się tylko uaktywnia to biorę antybiotyk. Ostatni raz to było 20 lat temu prawie. Naprawdę są się żyć i dzidzi też nic nie będzie. Przyzekam! ❤️:*
-
nick nieaktualny
-
Mammi wrote:Ale jakoś po takim płaczu jest lżej, Nie? Ja tak mam w ciąży i bez heh uczuciowa jestem bardzo
Oczywiście, że lżej. Ja wszystko w sobie duszę, więc muszę dać temu upust. A płaczę sama, bo nie znoszę być pocieszana, dodatkowo mnie to dobija.
Nefre: Ja słucham muzyki, albo szkicuje ewentualnie pazurki, mnie to uspokaja.
Patka: Czyli te jednak najlepsze, też je kupiłam w zeszłym miesiącu i jakoś inaczej wyglądały, ale też było ładnie widać. Myślałam, że ty też masz jakieś z allegro.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Nefre_ ms wrote:Do jest bardzo dobra metoda, bo zabierasz się za coś konkretnego, a nie siedzisz i myślisz.
Może też bym posprzątała..
Czytałam, że niby bieganie nie szkodzi, ale jak mi zaszkodzi, to co zrobię? Powiem, że miało nie szkodzić?
Ale endorfin i "wyładowania" brakuje. Boję się, że jak zacznę sprzątać to się jeszcze bardziej zacznę wkurzać, że ktoś zrobił ten bałagan
Mój gino mówił żeby maratonów nie biegać, tylko 5 km max. Tak dla zdrowia. Jasne ze jak ktoś nie żyje aktywnie to lipa będzie i nie ma co zaczynać. Ale jak komuś brakuje endorfin to czemu nie? Wiem ze taki dystans to 30 minut razem z rozgrzewką i rozciąganiem ale lepszy rydz...[/url] -
melunia91 wrote:Mlody mnie obudzil a ja sie cala trzese... Masakra jak sie boje...Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Musisz zająć czymś myśli. Przecież taki ciągły stres nie wpływa dobrze na dziecko
Losie, halny u nas idzie. Walczę o życie od dźwięku budzika. Kawa za kawą a dalej śpię na siedząco i mam ochotę mordować każdego, kto śmie się do mnie odezwać..Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!