Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Cytomegalie, toksoplazmoze i ten cały zestaw zdążyłam zrobić na początku ciąży. Byłam dawca krwi przed 1 ciążą i nie miałam nigdy złych wyników. Ja mieszkam w małej miejscowości (15 tys mieszkańców) i specjalnego wyboru nie ma jeśli chodzi o lekarza.. Chociaż babka jest ogólnie w porządku, przy monitowaniu cyklu wpadam, zdejmuje majty i sprawdza pęcherzyk między pacjentkami i nie bierze kasy za taki przegląd. Mogę zawsze wysłać smsa i zawsze odpisuje jak się coś dzieje, nawet jak w święta miałam alergie to odpisywała... Ja myślę, że ona jeszcze chciała mnie uspokoić, i ma mnie ogólnie za panikarę która się za dużo naczytała, ale teraz sezon urlopowy się kończy i powiem jej, że ja muszę konkretnie działać, bo już koniec "eksperymentów". A jak nie, to niech mi monituje cykl za frajer, a będę szukać przyczyny gdzieś indziej. Wiem - głupio to brzmi, ale nie będę jeździła co dwa dni 50 km sprawdzić czy coś widać, czy nie widać..
Czyli wiesz że coś jest ok a to tez informacja. Dobrze że nie masz problemów z krzepliwością bo to odpowiada za nawracające poronienia. Może problem był w połączeniu dna tak tez się zdarza. Głowa do góry, jak masz fajna lekarkę to super[/url] -
Ja LG, mąż Nokię, której nie odda. LG nie jest zły, ale z czasem bateria po prostu zaczyna coraz krócej trzymać i mam wrażenie, że ciągle go ładuję. Też się będę musiała rozejrzeć
Chasia to śpij póki możesz, bo potem nie pośpisz
Ale mam śluzu, jutro działamy, mąż powiedział, że będzie o 6 rano i mam czekać z kawą Potem ma lekarza, a potem znowu Także jak dzisiaj zniknę to pewnie w poniedziałek się dopiero pojawięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 12:15
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Czyli wiesz że coś jest ok a to tez informacja. Dobrze że nie masz problemów z krzepliwością bo to odpowiada za nawracające poronienia. Może problem był w połączeniu dna tak tez się zdarza. Głowa do góry, jak masz fajna lekarkę to super
Nie wiem czy nie mam. Tzn objawowo - nie mam. Mam dużo siniaków od dziecka, ale nic poza tym. Może warto zbadać..Applejoy lubi tę wiadomość
-
Chasia zależy w jakiej cenie szukasz Osobiście miałam Huawei p9 lite jakieś 2 lata i byłam bardzo zadowolona, nic się nie działo. No i aparat miał naprawdę konkretny. Teraz mężulek sprawił mi na urodziny inny, szajsunga s8 i jest mega
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyKurde ja mam w głowie 10tys myśli...Zeby np zrobić porządki w szafach. Żeby mieć później spokój. I w kuchni wymyć szafki bo mi zdecydowanie coś pachnie od 3 dni rozsypanymi ziołami. Nawet z lodówki mi tymi ziołami pachnie. Ale lodówke rozmroze jak sie troche ochłodzi. No i te nieszczęsne okna i firanki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 12:18
-
ja mam iphone 5 stary ale jary. Internet hula lepiej niż na lapku aparat też ok ale na dzisiejsze możliwości już wybrałabym nowszy model do iphona trzeba się przyzwyczaić ale jeśli chodzi o niezawodność i brak zwiech to chyba wygrywa z każdym.
Applejoy lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyNefre zbadaj sobie poziom płytek krwi. Mój K ma małopłytkowość autoimmunologiczną. Stwierdzona w maju. Miał toczone płytki bo niebezpiecznie mu spadły. A teraz miał pare miesiecy ok bo brał sterydy. Odstawił i znowu do 40 mu spadło. Widac na skórze ze wychodzą mu plamki krwi ;/ taka kaszka drobna z krwi jakby ale pod skórą.
-
didi123 wrote:I dlatego zamierzam dziś już być o 20 w łóżku
Ja też zbieram siły . :pdidi123 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Nefre zbadaj sobie poziom płytek krwi. Mój K ma małopłytkowość autoimmunologiczną. Stwierdzona w maju. Miał toczone płytki bo niebezpiecznie mu spadły. A teraz miał pare miesiecy ok bo brał sterydy. Odstawił i znowu do 40 mu spadło. Widac na skórze ze wychodzą mu plamki krwi ;/ taka kaszka drobna z krwi jakby ale pod skórą.
Dzięki sprawdzę. Nie wiem czy to ma związek z ogólną morfologią, bo hemoglobinę zawsze miałam prawidłową.. Generalnie siniaki nie wiadomo skąd - małe puknięcie i jest. Chociaż to jest taki trochę rodzinny defekt, moja ciotka też tak ma, ale nie wiem, czy miała problem z ciążą, bo raczej nie jestem tak blisko, żeby z nią o tym gadać.. -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Dzięki sprawdzę. Nie wiem czy to ma związek z ogólną morfologią, bo hemoglobinę zawsze miałam prawidłową.. Generalnie siniaki nie wiadomo skąd - małe puknięcie i jest. Chociaż to jest taki trochę rodzinny defekt, moja ciotka też tak ma, ale nie wiem, czy miała problem z ciążą, bo raczej nie jestem tak blisko, żeby z nią o tym gadać..
-
Drobinka91 wrote:No i prawidłowo, zbieraj siły:D tylko nie zamęcz chłopa za bardzo żeby dotrwał do końca weekendu
Ja też zbieram siły . :p
On ostatnio ciągle powtarza, że jedzie do pracy żeby odpocząć pod weekendzieApplejoy lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Ja mam z siniakami masakra i moja mama też.robolam wszystkie badania i ok takie kruche naczynka po prostu
Też tak mi się wydawało zawsze. Zawszę się śmieje, że jak mnie mąż wkurzy, to pójdę na obdukcję i nie wyjdzie przez 10 lat.Applejoy lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Chasia zależy w jakiej cenie szukasz Osobiście miałam Huawei p9 lite jakieś 2 lata i byłam bardzo zadowolona, nic się nie działo. No i aparat miał naprawdę konkretny. Teraz mężulek sprawił mi na urodziny inny, szajsunga s8 i jest mega
Samsung galaxy s8 super ale troche drogi - 2tys... ;p
Ja tak myślałam góra 1200złEwa89_89 lubi tę wiadomość