Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dla lekarzy to norma A dla starajacej się kobiety ten maluszek to cały świat. Niestety poronienia obecnie są bardzo częste i może być i bez konkretnej przyczyny:(
No tu nie temat o poronieniach, ale wracając do badań- lepiej wybulić 500 zł i wszystko zbadać niż zajść w ciąże i znowu to przeżyć.
Na razie muszę wytrzymać do @, zrobić badania hormonalne, żeby wiedzieć,jak w ogóle do ciąży dojść, a później ją utrzymać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Co myslicie? Nada sie na prezent slubny? 30elementow
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3d914ed812e.png
Nie wiedziałam, że ktoś jeszcze kupuje prezenty Miło.
Ja dostałam z pracy biały zestaw bez wzorków żadnych i jestem bardzo zadowolona bo pasuje do wszystkiego. Wzorek - kwestia gustu, zależy od osoby. -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Nie wiedziałam, że ktoś jeszcze kupuje prezenty Miło.
Ja dostałam z pracy biały zestaw bez wzorków żadnych i jestem bardzo zadowolona bo pasuje do wszystkiego. Wzorek - kwestia gustu, zależy od osoby.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Nefre_ ms wrote:No tu nie temat o poronieniach, ale wracając do badań- lepiej wybulić 500 zł i wszystko zbadać niż zajść w ciąże i znowu to przeżyć.
Na razie muszę wytrzymać do @, zrobić badania hormonalne, żeby wiedzieć,jak w ogóle do ciąży dojść, a później ją utrzymać.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Chasia ja sobie kupilam Xiaomi mi6. jestem mega zadowolona podobny bardzo i wygladem i parametrami do s8 a tanszy. ja go kupilam jak tylko ruszyla dystrybucja na Polskę... teraz pewnie już bedzie tanszy.
Fajny Podoba mi się!Daffi lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Nefre_ ms wrote:Ja jestem z Ostrzeszowa A Ty?
Tak właśnie myślałam jak napisałaś ze 80 km do Wrocławia . Ja nie jestem z Ostrzeszowa, ale w tych okolicach mieszka moja rodzina kurcze, nie myślałam ze spotkam tutaj na forum kogoś z okolic[/url] -
nick nieaktualny