Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
One u mnie podpadly jak kiedys plotkowały o kazdej przechodzacej osobie.. kazdego zycie prywatne znały i kiedys jedna laska z drugiej zmiany odezwala sie do nich lekko bezczelnie..i stwierdzily ze musza sobie ją wychowac tak jak Justyne.
i ja sie ugryzlam w jezyk.. mysle sobie Justyna wdech wydech i nie skomentowalam.. ale az zawrzało w duszy bo od wychowania mialam mame i tate a nie jakies lampucery z pracy. -
Didi wiesz co, z tymi serdecznymi ludźmi to racja, jak przyjeżdżam do Polski na urlop to nie mogę się odnaleźć w tej społeczności, ludzie wiecznie gdzieś pędzą, mają grobowe miny, krzyczą, trąbią, na pasach jak przepuścisz to nawet nie spojrzą. Dużo jest takich sytuacji, a uśmiechniętych ludzi jest coraz mniej Przykre to.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja pracuje z samymi facetami i jest inaczej Zero takich akcji Za w damskich działach jest już inaczej i bez obrazy ale rośnie wraz z wiekiem Ciekawe czy one się takie rodzą czy zmieniaja z czasem
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I burza, prądu nima, czas się pożegnać póki laptop jeszcze działa. Dziewczyny miłego weekendu, odpoczywajcie i do zobaczenia w poniedziałek :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 18:07
Mammi, Applejoy lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Hej dziewczynki
Kurczę jak Was czytam na bieżąco to ok a dziś nie miałam czasu i przywaliło mi 15 stron haha ale ogarnelam
Malwuś kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dużo miłości i przede wszystkim zdrówka no i oczywiście spełnienia marzeń a w szczególności tego z dzidziusiem :*
Melunia piękna beta rosnijcie zdrowo
Witam nową koleżankę Nefre
Chasia ja mam Samsunga Galaxy j7 z 2016 roku i daje radę naprawdę polecam
Daffi co za baby masakra ciekawi mnie czemu baba babie wilkiem... dlatego ja wolę pracować z facetami- nikt nie obgaduje za plecami tylko mówi prosto z mostu, się nie obraża za byle gowno a jak jest jakiś zgrzyt to zaraz mija i jest pokój a nie nienawiść do końca świata :p
A teraz co u mnie znowu mam biegunke ze stresu, ewentualnie coś z jelitami nie tak... w środę mam zamiar iść do rodzinnej po skierowanie na usg brzucha lub do gastrologa, jak nie da to pójdę prywatnie bo już mam dość na szczęście miałam w pracy smecte i szybko przeszło jutro idę na powtórkę badań tarczycowych a później na 6h do pracy może namówie męża żeby też jakieś badania zrobił na obiad dziś miałam ziemniaczki ze śledzikiem rzadko jem śledzie więc weszły gładko teraz sobie odpoczywam i mam zamiar sobie odpalić jakiś odcinek kobiety na krańcu świata
Co do cyklu- chyba jednak miałam owulacje ale już dziś tempka spadła więc czekam na @ kolejne cykle przede mną
Życzę Wam udanego wieczorku A dla Patki udanego i owocnego seksu w owulkeMalwa13, aktap lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:A dla Patki udanego i owocnego seksu w owulke
A dla mnie to nie
Oby z żołądkiem to nic poważnego, zdrówka
Też idę ze swoimi, bo się przestraszyłam i muszę to sprawdzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 18:17
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:A dla mnie to nie
Oby z żołądkiem to nic poważnego, zdrówka
Też idę ze swoimi, bo się przestraszyłam i muszę to sprawdzić. -
Nefre_ ms wrote:Ja pracuje z samymi facetami i jest inaczej Zero takich akcji Za w damskich działach jest już inaczej i bez obrazy ale rośnie wraz z wiekiem Ciekawe czy one się takie rodzą czy zmieniaja z czasem
Faceci potrafią być gorsi niż my :)mam te przyjemność tego doświadczaćJustek -
nick nieaktualny
-
Hej. Wróciłam właśnie od ginekologa. Tego do którego kiedyś chodziłam. Wyludzilam skierowanie na prolaktyna. A z dobrych newsów to owulacja była. Jestem plodna. Niestety ciąży brak. Ale może za miesiąc będzie hehe. Nie przyznałam się do braania dupka bo bym musiała się przyznać że chodzę prywatnie gdzie indziej a ten lekarz jest na NFZ i jest mi potrzebny. Hehe Ale usg było i było ciałko żółte więc super się cieszę.
Tylko co teraz nadal nie wiem bo 35dc a on mi dupka na wywołanie dałWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 18:50
-
Applejoy wrote:Może z Ewy89 przeszło na Ciebie
A tak serio to dziwne bardzooo.
Hmmm też jestem po hsg.
Prolaktyna mnie zaskoczyła wynikiem 26. Co na to dają?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Daffi co za głupie baby haha brak słów na takie zachowanie!
Patka i didi owocnych starań ❤️ działać tam, działac
Chasia ja mam Huawei P10 i jestem zadowolona
aktap lubi tę wiadomość
-
Co do filmu to polecam ❤️ po la la Land straciłam wiarę w musicale, ale Król Rozrywki na szczęście ją przywrócił haha co zmienia faktu, że ostrożnie podchodzę do tego typu filmów Na pewno ta część jest lepsza od jedynki moim zdaniem, świetnie się bawiłam ❤️
-
Isaura81 wrote:Hmmm też jestem po hsg.
Prolaktyna mnie zaskoczyła wynikiem 26. Co na to dają? -
Marza89 wrote:Co do filmu to polecam ❤️ po la la Land straciłam wiarę w musicale, ale Król Rozrywki na szczęście ją przywrócił haha co zmienia faktu, że ostrożnie podchodzę do tego typu filmów Na pewno ta część jest lepsza od jedynki moim zdaniem, świetnie się bawiłam ❤️
Marza89 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Mama360 wrote:Ja dostałam bromergon i zbil od razu ale na własną rękę zaczęłam brać też costagnus. To jest ziołowy, bez recepty i jak wiesz zaskoczyło. Brałam i to i to. Tylko jak test wyszedł pozytywny to costagnus odstawilam.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3