Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Zgrzeszylam!! Zamowilam malej pizze a ja zjem kebaba. Ups
A jaką zamówiłaś? Moja się nazywa mięsna uczta, jest z kurczakiem, salami, szynką, serem, papryką, cebulą xD23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Ja też właśnie zamówiłam pizzę 50cm haha
A jaką zamówiłaś? Moja się nazywa mięsna uczta, jest z kurczakiem, salami, szynką, serem, papryką, cebulą xD
Nie lubię Was wiecie, tak mi smaka na pizze przy popołudniu robićDaffi lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Meluśka wrote:To też zamów xD
Nie, bo obiad muszę dojeść, bo się zepsuje A mam jeszcze 2 h, bo później już tylko woda i ewentualnie jakieś jabłko jak mnie przydusi ssanieMeluśka lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Applejoy wrote:Isaura może czas się umówić do lekarza endo? Brałaś coś kiedykolwiek? Jakiś euthyrox?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:No co ty. Ja co pół roku sprawdzam i miałam 1.1 do 2. Ale to 2 to jednorazowo się wydarzyło w maju
A tak serio to dziwne bardzooo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 16:18
[/url] -
Laski 20 stron?! Serio!? Kiedy ja mam to nadrobić
Daffi ja też fast foody wciągnęłam ostatnio
didi123 lubi tę wiadomość
-
Test ovu pozytywny 5 dni szybciej niż w zeszłym miesiącu, dobrze że zaczęłam robić szybciej te testy, bo bym przegapiła, 14 dc czyżby cykl mi się skrócił jak tak to mam jasny dowód, że nerwy w pracy były winowajcą.
Marza89, aktap, Mammi lubią tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Marza89 wrote:Laski 20 stron?! Serio!? Kiedy ja mam to nadrobić
Daffi ja też fast foody wciągnęłam ostatnio
20 to pikuś, ja tu kiedyś i 40 stron nadrabiałam, jak mnie zaledwie 3 dni nie byłoMarza89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Sajgonki mniam
Ja zmykam do kina na MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!
Ciężarówką życzę zdrówka i rośnijcie ❤️
Straczką łapcie wiruski od Nas i szybkich fasolek życzę ❤️didi123, Daffi, Mammi lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Sajgonki mniam
Ja zmykam do kina na MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!
Ciężarówką życzę zdrówka i rośnijcie ❤️
Straczką łapcie wiruski od Nas i szybkich fasolek życzę ❤️
Dzięki :*
Miłego oglądania i czekam na opinię poMarza89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
aktap wrote:Zazdroszczę! Mieć owulkę w 14 DC - marzenie. Chociaż mogę mieć i w 20 obym tylko w końcu zaszła.
Jakbym wiedziała to bym szybciej robotę olała, a tak się stresowałam każdym pierdnięciem przełożonych Ja potrzebowałam takiego pierdyknięcia wszystkim. No zobaczymy co będzie dalej Patka do dzieła i musi się udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 16:36
aktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Wiecie co??????
W pracy donioslam zwolnienie i choc moja brygadzistka usmiechnieta i serdeczna osoba to te framugi co mnie i inne dziewczyny tak obgadywaly.. patzre i z fejsa dzis usunely!
jedna spotkala mnie 2 dni temu i wielce wypytywala udawala zatroskana a dzis widzę że usunęłą
czaicie to? bo ja nie.. i nie żebym płakała ale stare baby a tak głupie. -
Meluśka wrote:Ja też właśnie zamówiłam pizzę 50cm haha
A jaką zamówiłaś? Moja się nazywa mięsna uczta, jest z kurczakiem, salami, szynką, serem, papryką, cebulą xD -
aktap wrote:Ludzie to mają problemy... Masakra
musi jebnąć dziś jakąś burzą na niebie -
Daffi wrote:Wiecie co??????
W pracy donioslam zwolnienie i choc moja brygadzistka usmiechnieta i serdeczna osoba to te framugi co mnie i inne dziewczyny tak obgadywaly.. patzre i z fejsa dzis usunely!
jedna spotkala mnie 2 dni temu i wielce wypytywala udawala zatroskana a dzis widzę że usunęłą
czaicie to? bo ja nie.. i nie żebym płakała ale stare baby a tak głupie.
Wszędzie się można natknąć na takie żmije, olać je, olać
Swoją drogą (tak czasem sobie myślimy z mężem), że taki dobrych i serdecznych ludzi jakby mniej, albo my nie mamy szczęścia albo takie czasy.Moje szczęście
3500 g i 53 cm