Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Drobinka91 wrote:Chasia, współczuję, oby było już lepiej :* a bierzesz coś na mdłości?
Karmel, takie zarazki to ja chętnie przyjmę choć po cichu liczę, że może mi też się udało.. zobaczymy. Już wiesz jak przekażesz dobre wieści? powiesz od razu czy po becie?
Właśnie zjadłam bułkę i narazie jest w moim żołądku Głowa jeszcze tylko lekko ćmi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
Jak łatwo domyślić się po moim nicku - mam na imię Malwina i mam 29 lat, mieszkam w Opolu
Karmelova, gratuluję z całego serducha. Wskazówka płynie taka, że trzeba wyluzować i się nie spinać Choć zastanawiam się, czy nie zacząć mierzyć temperatury, choć mój mąż zaraz będzie mówił, że zachowuję się jak paranoiczka Wszystkie mierzycie? -
Kurcze od paru godzin boli mnie podbrzusze, tak jakby ciągnie i co nie raz takie ukłucia z jednej strony, za chwilę z drugiej...dziś 6dpo mam cichą nadzieję, ze to implantacja...
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyMalwcia89 wrote:Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
Jak łatwo domyślić się po moim nicku - mam na imię Malwina i mam 29 lat, mieszkam w Opolu
Karmelova, gratuluję z całego serducha. Wskazówka płynie taka, że trzeba wyluzować i się nie spinać Choć zastanawiam się, czy nie zacząć mierzyć temperatury, choć mój mąż zaraz będzie mówił, że zachowuję się jak paranoiczka Wszystkie mierzycie?
Ale kobietki ktore nakrecaja sie to wlasnie im wyluzowanie potrzebne xD
Kazda musi sie wsłuchać w swoj organizm
Jeszcze dzis zakaz xD
A od jutra szalenstwa xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 15:28
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny na dzisiaj mam termin @, ale jeszcze nie przyszła nie mam żadnego testu ciążowego w domu, ale zrobiłam owulacyjny i jest negatywny, ale cień kreski jest. Pewnie to nie ciąża, bo Mama360 miała dwie grube krechy na owulacyjnym, ale dopóki @ nie ma jest nadzieja!
aktap, Applejoy, Marza89 lubią tę wiadomość