Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taka_Babka:
Może i troche o to chodzi ale jednak w Polsce nikt nie czekałby 3 lata żeby wysłać mnie na HSG (przynajmniej tak mi się wydaje). Po 3 latach chodzenia do tej samej lekarki i proszenia o jakieś badania, usłyszałam że ona nie wie co ze mną począć po czym wypisała receptę na metformine na pół roku zażądała 80EUR za tą usługe i powiedziała "bye"...
Dlatego zwlekaliśmy z kliniką bo oprócz spraw życiowo-finansowaych długo szukaliśmy i zastanawialiśmy się jaką klinikę wybrać.
Dużym zrozumieniem wykazało się za to moje szefostwo, bo po rozmowie z szefową usłyszałam że nie ma znaczenia że nie wyrobiłam się z pracą przez dużą ilość nieobecności bo ona wie że teraz zajmują mnie sprawy dużo ważniejsze
melunia91,Taka_Babka:
Z życia wzięte:
Nie pierz, nie gotuj, nie sprzątaj przez tydzień. Szybko się nauczył że same się takie rzeczy nie robią
Marza89:
Dziękuje, naprawde miło jest usłyszeć dobre słowo.🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm 🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5⏳ -
Najra88 no nie wiem czy w polsce tyle się nie czeka. Gdzieś tam w watkach innych czytałam ze się dziewczyny same upominają. Ja mojego zapytam na wizycie co o tym myśli. Choc On uważa że to głowa robi duży problem. Same się zamartwianie nie pomaga.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:O kurde! To musiał nieźle nabroić skoro doprawadził Cię do takiego stanu...
Ułoży się :*
Ale ja się nie przejmuje. To ja utrzymuję właściwie dom i poradzę sobie także z trójką dzieci sama. Wiem, że dochodzącym ojcem b dzień lepszym niż na co dzień, bo może wtedy się będzie starać, a nie mieć wszystkich w dup** i myśleć tylko o sobie-pepek świata pierd*****. Straszne , ale prawdziwe. Ja mam prawo do szczęścia, z nim to niemożliwe.
Sorki ale musiałam to z siebie wyrzucić.Marza89 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Niestety , ale ja nie wierzę że się ułoży. To trwa od lat. 13 lat razem mieszkamy i z czasem jest tylko gorzej. Ja mam tego dość , nie jestem szczęśliwa i koniec. Zazdroszczę Wam czytając jak się kochacie z mężami , u mnie nie ma tego ani dosłownie ani metaforycznie.
Ale ja się nie przejmuje. To ja utrzymuję właściwie dom i poradzę sobie także z trójką dzieci sama. Wiem, że dochodzącym ojcem b dzień lepszym niż na co dzień, bo może wtedy się będzie starać, a nie mieć wszystkich w dup** i myśleć tylko o sobie-pepek świata pierd*****. Straszne , ale prawdziwe. Ja mam prawo do szczęścia, z nim to niemożliwe.
Sorki ale musiałam to z siebie wyrzucić.
Kolejne dziecko z nim... Mam nadzieje ze chociaż jest dobrym ojcem bo inaczej wpadne i wciry mu daamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:20
aktap, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Soryyy że to pisze, ale jak się czujesz z nim nieszczęśliwa to po co z nim siedzisz??
Kropeczka85
A mnie nasuwa się pytanie to jak z bycia nieszczesliwą jestes w 7 tyg ciąży? Czysta ciekawość. My sie kuźwa kochamy czysta i szerą miłościa i dziecka nie mozemy miec to moze trzeba w drugą strone iść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:20
aktap lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
Już dawno się rozejść chciałam, ale raz , że dzieci mi jednak trochę szkoda , bo wiadomo że i tak by sprawę przeżyły. Po drugie on nie chce odejść bo przecież tyle lat we mnie inwestował , a teraz są tego efekty to co sobie będzie od gęby odbierał.
Niestety melunia to nie hormony. I bez nich było tak samo. Tego dziecka chciałam dla siebie i dzieci , a nie dla niego . Zresztą tak w ogóle to się nie cieszy i miał nadzieję , że źle się to skończy. Wielkie ale ma do mnie, że mu pozwoliłam wtedy do końca i teraz ta ciąża to moja wina...ach szkoda gadać. Mam wspaniale dzieci i to dla mnie najważniejsze , resztę mam głęboko w poważaniu .
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyJa po prostu nie rozumiem pewnych spraw... Albo po prostu jestem za głupia na nie....
Jak ja bym czuła sie nieszczęśliwa od lat dawno bym gościa olała... Bo to męczarnia dla cb i dzieciaczków...
Dzieciaki by wszystko zrozumiały z czasem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:25
aktap, milea.26 lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Ja po prostu nie rozumiem pewnych spraw... Albo po prostu jestem za głupia na nie....
Jak ja bym czuła sie nieszczęśliwa od lat dawno bym gościa olała... Bo to męczarnia dla cb i dzieciaczków...
I tak jest w kółko.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Taka_Babka wrote:Kropeczka85
A mnie nasuwa się pytanie to jak z bycia nieszczesliwą jestes w 7 tyg ciąży? Czysta ciekawość. My sie kuźwa kochamy czysta i szerą miłościa i dziecka nie mozemy miec to moze trzeba w drugą strone iść?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Dziewczyny koniec tematu bo to mnie boli strasznie. Musiałam z siebie wyrzucić bo komu... Najgorsze że mój syn to wszystko widzi i sam nie może uwierzyć co jego ojciec wyprawia, a ma niecałe 9 lat!!!!!
Melunia i za to i za wiele innych tekstów uwierz mi , że lalabys po gębie non stop!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Wiem. Wiele ludzi mi to mówi. Ale wiesz jak przyszło co do czego to płacz, lament , że on się zmieni, wszystko naprawi , na rękach będzie nosił a wtedy wszyscy : może jednak dasz mu szansę, wiesz bo dzieci i w ogóle...
I tak jest w kółko.
BYć z kimś dla dzieci... Niee....
Lepiej byś sb poradziła sama a nie z nim....
Zmieni się, naprawi ... hmmm gadka szmatka .... Zresztą gówno prawda wiem z dośw...Kropeczka85, Marza89, milea.26, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Dziewczyny koniec tematu bo to mnie boli strasznie. Musiałam z siebie wyrzucić bo komu... Najgorsze że mój syn to wszystko widzi i sam nie może uwierzyć co jego ojciec wyprawia, a ma niecałe 9 lat!!!!!
Melunia i za to i za wiele innych tekstów uwierz mi , że lalabys po gębie non stop!
Boli wiadome...
Chcesz sie wygadać to normalna sprawa...
Jesteśmy dla cb w każdej chwili :*Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Już dawno się rozejść chciałam, ale raz , że dzieci mi jednak trochę szkoda , bo wiadomo że i tak by sprawę przeżyły. Po drugie on nie chce odejść bo przecież tyle lat we mnie inwestował , a teraz są tego efekty to co sobie będzie od gęby odbierał.
Niestety melunia to nie hormony. I bez nich było tak samo. Tego dziecka chciałam dla siebie i dzieci , a nie dla niego . Zresztą tak w ogóle to się nie cieszy i miał nadzieję , że źle się to skończy. Wielkie ale ma do mnie, że mu pozwoliłam wtedy do końca i teraz ta ciąża to moja wina...ach szkoda gadać. Mam wspaniale dzieci i to dla mnie najważniejsze , resztę mam głęboko w poważaniu .
Nie zazdroszczę, trzymam kciuki i życzę powodzenia :*Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Wybacz ale swoje przeszłam w życiu... I naprawie cb nie rozumiem...
BYć z kimś dla dzieci... Niee....
Lepiej byś sb poradziła sama a nie z nim....
Zmieni się, naprawi ... hmmm gadka szmatka .... Zresztą gówno prawda wiem z dośw...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc