Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Phia powtórzy, jak ją będą na porodówkę wieźli - hej czy ja jestem na pewno w ciąży? niech mi Pani test zrobi..
Powtórzę w swoim czasie wyczekać nie możecie;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 11:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki, że po takim czasie Phia ujrzysz dwie kreski.
Daffi - od kiedy Cię tak muli?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny :*
Na początek gratuluję wszystkim zafasolkowanym a za resztę trzymam kciuki :* pozdrowienia na "starszych" ciężarówek, mam nadzieje ze spokojnie przychodzicie ciążę... Inaczej niż ja...
Nie nadrobię niestety wszystkiego, mam nadzieje ze wybaczycie;)
Ja po powrocie ze szpitala wróciłam do domu tylko na 10 dni... I wróciłam na oddział w gorszym stanie. Gabryś na szczęście rośnie, a to dla nas najważniejsze. Szkoda tylko, ze ja ledwo chodzę... Ale jeszcze troszkę. Zniesiemy wszystko przecież
Trzymam kciuki za Was i wysyłam dobre wiruski dla staraczekMeluśka, Daffi, Marza89, Phia, didi123, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe ja myślałam, że jak się tu zapisze na to forum i będę sobie udawała, że mam objawy ciążowe, to mnie będziecie sprowadzać na ziemie, żebym nie fiksowałam, a tu jest na odwrót! Skandal. Phia sobie "spokojnie siedzi" i czeka na poród, a my ją stresujemy:D
-
Daffi wrote:za kolorowo nie moze byc
ciaza to taki piekny czas:D
tylko nikt nie moi jaki trudny.
zazdroszcze kobietom ktore cala ciaze czuja sie jakby w niej nie byly.
mi jednak nie dane.. ani wczesniej ani teraz.
Byle do przodu haha -
Daffi wrote:od 7+4 wychodzi dzis 8 dzien..
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Hehe ja myślałam, że jak się tu zapisze na to forum i będę sobie udawała, że mam objawy ciążowe, to mnie będziecie sprowadzać na ziemie, żebym nie fiksowałam, a tu jest na odwrót! Skandal. Phia sobie "spokojnie siedzi" i czeka na poród, a my ją stresujemy:D
Marza ty tam mi rośnijWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 12:06
Marza89 lubi tę wiadomość