Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mammi wrote:Ojjj wspolczuje :* u mnie mdłości się skończyły jakis czas temu, Ale schudłam 2kg teraz w 5dni... Nic dobrego, Ale ważne że dziecko sie rozwija :* musimy być dzielne
Dobrze, że z dzidzią wszystko dobrze OdpoczywajMammi lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelisia wrote:Nie wiem co teraz, nie rozmawialam z nim jeszcze o tym.. ale sama jestem w szoku jak to możliwe, jakim cudem..
Angelisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj mija mi 26 dc, jestem ogólnie na liteinie i teraz sama nie wiem czy mam brav dalej czy ja odstawic. Moj gin dopiero we wtorek. A owu sama nawet nie wiem kiedy mialo byc, bo w calym cyklu płodnym robilismy to 1 dc, 8 dc, 17 dc, 19 dc więc musiala byc pomiędzy tymi dniami jakos.. sama nie wiem bo wtedy przestaliśmy sie juz starać i nie czekalam tak naprwde na to..
-
Jeju jaki ten wrzesien cudny jest! Tak duuuuuzo pozytywow ❤️ Jeszcze czekamy na dwie kreski naszej Phia ❤️18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Szok!!! Gratulacje ale co teraz? Napisz po rozmowie z mężem co on na to...
Napisalam do niego wiadomość, ale nic nie dał znac bo aktualnie jest w Zakopanem ze znajomymi.. mysle ze to i tak jest skończone, przecież skoro przestał mnie kochać to nie pokocha od nowa z dnia na dzien.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelisia wrote:Napisalam do niego wiadomość, ale nic nie dał znac bo aktualnie jest w Zakopanem ze znajomymi.. mysle ze to i tak jest skończone, przecież skoro przestał mnie kochać to nie pokocha od nowa z dnia na dzien..
-
Phia wrote:Oooo .... A reszta to co xD18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualny
-
Angelisia wrote:Napisalam do niego wiadomość, ale nic nie dał znac bo aktualnie jest w Zakopanem ze znajomymi.. mysle ze to i tak jest skończone, przecież skoro przestał mnie kochać to nie pokocha od nowa z dnia na dzien..
18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta )