Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNarzeczony.. jutro rano jade na bete, termin @ mialam na jutro. Ogolnie juz robiłam ten test i w sumie jak ciąży nie bylo to nawet cienia nie było. A ogólnie od jakis 2-3 tyg tez sie zle czuje, moeilam wam o bolach glowy, nudności i od noedawno tez bole piersi mam. Nie spodziewalam sie tego, nie wyczekiwalam a tu jednak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 18:29
-
nick nieaktualny
-
Ok laski, jestem po lekarzu. Dostałam lek na infekcję i nakaz podbicia wit D. Do tego chłop ma iść do urologa-androloga i zrobić kilka hormonów. Jak zaleczę infekcję to za miesiąc drożność i startujemy do inseminacji.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
Aaaa gratulacje ale zafasolkowanych
Ja musiałam chwilowo odpuścić starania bo mam jakiś kryzys w małżeństwie kompletnie nie moge się dogadać z mężem. A jeszcze jestem tak przeziębiona że szokWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 19:16
didi123 lubi tę wiadomość
Kiedyś jeszcze zostanę mamą.... -
amalia wrote:Ok laski, jestem po lekarzu. Dostałam lek na infekcję i nakaz podbicia wit D. Do tego chłop ma iść do urologa-androloga i zrobić kilka hormonów. Jak zaleczę infekcję to za miesiąc drożność i startujemy do inseminacji.
A czemu już inseminacja? To dopiero Wasz 7 cs... Są jakieś przeszkody? Wybacz, ale nie pamiętam -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A czemu już inseminacja? To dopiero Wasz 7 cs... Są jakieś przeszkody? Wybacz, ale nie pamiętamJa: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
amalia wrote:Chłopa plemniki są niedojrzałe. Jakiś niby suplement ma brać ale to parametry takie, że się ich nie podbije do zadowalającego poziomu. Lekarz mówił, że w próbówce mogą je podrasować i będzie git
Aaa no to super, że macie plan niedługo będziesz się chwalić pozytywnym testemamalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa poczatku nie chcialam wam pisac ze @ sie spoznia bo wiedzialam ze bd meczyc o testy i o bete...
Za dobrze was juz znam robaczki wy moje
W zeszla srode mialam miec @ ale jak wiecie pomylila chyba dziurki heh... Postanowilam zrobic w piatek test - negatyw... W niedziele 2 robilam - negatyw... Ale w glebi duszy mialam nadzieje w koncu @ nie bylo...
We wtorek popoludniu zrobilam kolejny i wiecie wyszedl bladzioch...
Ryczalam z radosci... Uszykowalam dla meza buciki i mu wreczylam ❤❤ szczesliwy facet heh.. Akurat 6 rok zwiazku... Idealny prezent.. Tak wtedy myslalam...
W srode zrobilam kolejny -negatyw... Dzis rano to samo... Poszlam na bete bo taki byl plan... Mialam wam powiedziec dopiero jak wyjdzie pozytywna... Zrobilam proga i bete...
Czulam gdzies od rana ze sie nie udalo... Ze to nie ten czas dla nas... Glupie idiotyczne przeczucie, ktore sie spelnilo...
Widzac proga 0.8 odrazu wiedzialam co sie swieci... Tylko k**rwa czemu tej @ nie ma... Juz sama nie wiem co sie stalo... Mam ochote ryczec nie moge bo musze trzymac sie w ryzach w pracy
Jutro zapisze sie do gin... Zrobie w poniedzialek ta krzywa...
-
Phia wrote:Na poczatku nie chcialam wam pisac ze @ sie spoznia bo wiedzialam ze bd meczyc o testy i o bete...
Za dobrze was juz znam robaczki wy moje
W zeszla srode mialam miec @ ale jak wiecie pomylila chyba dziurki heh... Postanowilam zrobic w piatek test - negatyw... W niedziele 2 robilam - negatyw... Ale w glebi duszy mialam nadzieje w koncu @ nie bylo...
We wtorek popoludniu zrobilam kolejny i wiecie wyszedl bladzioch...
Ryczalam z radosci... Uszykowalam dla meza buciki i mu wreczylam ❤❤ szczesliwy facet heh.. Akurat 6 rok zwiazku... Idealny prezent.. Tak wtedy myslalam...
W srode zrobilam kolejny -negatyw... Dzis rano to samo... Poszlam na bete bo taki byl plan... Mialam wam powiedziec dopiero jak wyjdzie pozytywna... Zrobilam proga i bete...
Czulam gdzies od rana ze sie nie udalo... Ze to nie ten czas dla nas... Glupie idiotyczne przeczucie, ktore sie spelnilo...
Widzac proga 0.8 odrazu wiedzialam co sie swieci... Tylko k**rwa czemu tej @ nie ma... Juz sama nie wiem co sie stalo... Mam ochote ryczec nie moge bo musze trzymac sie w ryzach w pracy
Jutro zapisze sie do gin... Zrobie w poniedzialek ta krzywa...
Strasznie mi przykro kochana. Wiem co czujesz bo tak samo się po bladziochu w tym cyklu rozczarowałam. Tule mocno
Będzie dobrze my też się doczekamy dwóch kresek.🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm 🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5⏳ -
Phia moja dobra duszo, już niejedna nacięła się na treflny test i do tego ten spóźniających się okres strasznie mi przykro, że to jednak nie to08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyAle ponad tydzien...
U mnie to nierealne zawsze jak w zegareczku 28-30dni... I ani dnia dluzej... Dziwi mnie to strasznie...
U mnie nigdy na żadnym tescie nie wyszedl bladzioch... Za bardzo sie cieszylam na cos czego nigdy nie bylo i nie bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 21:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny