Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
amalia wrote:Ok laski, jestem po lekarzu. Dostałam lek na infekcję i nakaz podbicia wit D. Do tego chłop ma iść do urologa-androloga i zrobić kilka hormonów. Jak zaleczę infekcję to za miesiąc drożność i startujemy do inseminacji.
Mam nadzieję że szybko będziesz mogła zobaczyć dwie kreseczki.
Będziemy startować z IUI w podobnym czasie.🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm 🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5⏳ -
najra88 wrote:Mam nadzieję że szybko będziesz mogła zobaczyć dwie kreseczki.
Będziemy startować z IUI w podobnym czasie.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Na poczatku nie chcialam wam pisac ze @ sie spoznia bo wiedzialam ze bd meczyc o testy i o bete...
Za dobrze was juz znam robaczki wy moje
W zeszla srode mialam miec @ ale jak wiecie pomylila chyba dziurki heh... Postanowilam zrobic w piatek test - negatyw... W niedziele 2 robilam - negatyw... Ale w glebi duszy mialam nadzieje w koncu @ nie bylo...
We wtorek popoludniu zrobilam kolejny i wiecie wyszedl bladzioch...
Ryczalam z radosci... Uszykowalam dla meza buciki i mu wreczylam ❤❤ szczesliwy facet heh.. Akurat 6 rok zwiazku... Idealny prezent.. Tak wtedy myslalam...
W srode zrobilam kolejny -negatyw... Dzis rano to samo... Poszlam na bete bo taki byl plan... Mialam wam powiedziec dopiero jak wyjdzie pozytywna... Zrobilam proga i bete...
Czulam gdzies od rana ze sie nie udalo... Ze to nie ten czas dla nas... Glupie idiotyczne przeczucie, ktore sie spelnilo...
Widzac proga 0.8 odrazu wiedzialam co sie swieci... Tylko k**rwa czemu tej @ nie ma... Juz sama nie wiem co sie stalo... Mam ochote ryczec nie moge bo musze trzymac sie w ryzach w pracy
Jutro zapisze sie do gin... Zrobie w poniedzialek ta krzywa...
O matko tak mi przyrko nawet nie wiesz jak bardzo.. trzymaj sie kochana! W koncu zobaczysz dwie kreski nie ma innego wyjscia!Phia lubi tę wiadomość
18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualnyPhia, weszlam na stronie wczesniej i juz mialam gratulowac. A tu takie rozczarowanie. Rob pelna diagnostykę, minal czas na "niestresowanie" i "wyluzowanie" ktore tak probowalysmy propagowac tu na watku. W tej chwili powinnas juz byc zdiagnozowana od stop do glow.
Reszte zaraz nadrobie
Od nas dobre wiesci i gargantuiczne wiruski
Wczoraj na USG widzialam piekne stopki i bijace serduszko. Babel jest starszy od OM o trzy dni (tak jak mowilam od poczatku). Bo wiem dokladnie na ktorym stole zostal poczety
Zrobilo mi sie tylozgiecie i doktirka kazala lezec na brzuchu.
Trzymam diete cukrzycowa, stracilam 3kg ale cukry pod kontrola. Mdlosci minely. Wszyscy mowia ze wyladnialam Zwolnienie lekarskie bede miala juz do konca ciazy najpewniej przez cukrzyce.
Wysylam Wam tony wiruskow ########Markel, Malwa13, MissKathy92, Daffi, Phia, Ania95, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia tak mi strasznie przykro Ale nie poddawaj się, nie Ty! i w końcu się uda zobaczysz! a może coś ruszyło tylko ciąża biochemiczna? Pamiętasz zawsze mówiłaś, że już wolałabyś to byleby cokolwiek ruszyło. Teraz już będzie tylko lepiej!
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Phia, weszlam na stronie wczesniej i juz mialam gratulowac. A tu takie rozczarowanie. Rob pelna diagnostykę, minal czas na "niestresowanie" i "wyluzowanie" ktore tak probowalysmy propagowac tu na watku. W tej chwili powinnas juz byc zdiagnozowana od stop do glow.
Reszte zaraz nadrobie
Od nas dobre wiesci i gargantuiczne wiruski
Wczoraj na USG widzialam piekne stopki i bijace serduszko. Babel jest starszy od OM o trzy dni (tak jak mowilam od poczatku). Bo wiem dokladnie na ktorym stole zostal poczety
Zrobilo mi sie tylozgiecie i doktirka kazala lezec na brzuchu.
Trzymam diete cukrzycowa, stracilam 3kg ale cukry pod kontrola. Mdlosci minely. Wszyscy mowia ze wyladnialam Zwolnienie lekarskie bede miala juz do konca ciazy najpewniej przez cukrzyce.
Wysylam Wam tony wiruskow ######## -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, myslalam jeszcze wczoraj z faktycznie moze to kreska fabryczna na tym tescie.. ale powtorzylam niedawno test i pokazuje sie druga blada kreseczka. Wiec to juz chyba nie fabryczna. Teraz lece na bete, takze bedzie wiadomo wszystko
-
nick nieaktualny
-
Angelisia wrote:Hej dziewczyny, myslalam jeszcze wczoraj z faktycznie moze to kreska fabryczna na tym tescie.. ale powtorzylam niedawno test i pokazuje sie druga blada kreseczka. Wiec to juz chyba nie fabryczna. Teraz lece na bete, takze bedzie wiadomo wszystko
Angelisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny