Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia
Tak mi przykro...
Jak nie ten to następny! ❤️❤️❤️
Buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 10:03
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelisia wrote:Tak, jakos od 13-15 powinny być juz.
Nie chciałabym być na Twoim miejscu - oczywiście jeśli chodzi o ojca dziecka.. bo dwie kreski to chętnie Tu trudno cokolwiek doradzać nawet, bo facet się średnio zachował bardzo.. I trudno oddzielić uczucia od rozsądku w takim przypadku;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 09:56
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:24 dopiero wizyta u mojej...
Dlugo torche...
Juz teraz mnie to nie zbawi...
ja mam 20go i jeszcze zadnych badan nie mam a juz bede w 10tcWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 09:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Albo 24 albo pazdziernik...
Juz mi teraz nie zalezy czy bd @ teraz czy za tydzien..
Dzielna jesteś babka Może się do tego czasu zdąży odblokować.. Ale swoją drogą to i tak dziwna ta długość.
Oczywiście lekarz CI powie, że "to normalne".. :> Jak ja tego nie lubię, jak oni uspokajają w ten sposób.. wrr -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Dzielna jesteś babka Może się do tego czasu zdąży odblokować.. Ale swoją drogą to i tak dziwna ta długość.
Oczywiście lekarz CI powie, że "to normalne".. :> Jak ja tego nie lubię, jak oni uspokajają w ten sposób.. wrr -
Nefre_ ms wrote:Dzielna jesteś babka Może się do tego czasu zdąży odblokować.. Ale swoją drogą to i tak dziwna ta długość.
Oczywiście lekarz CI powie, że "to normalne".. :> Jak ja tego nie lubię, jak oni uspokajają w ten sposób.. wrr
albo tekst taka pani uroda... wrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Nie chciałabym być na Twoim miejscu - oczywiście jeśli chodzi o ojca dziecka.. bo dwie kreski to chętnie Tu trudno cokolwiek doradzać nawet, bo facet się średnio zachował bardzo.. I trudno oddzielić uczucia od rozsądku w takim przypadku;/
A wiecie że on kiedyś taki nie byl, był super facetem. Mial raz wypadek, później zmienil pracę i coś mu sie chyba w glowe zrobilo bo od tamtej pory masakra.. ja to juz jestem taka zestresowana tym wszystkim, boję sie tej rozmowy. Nie wiem co chce mi powiedzieć. Ale jeśli mysli ze teraz nagle mu tak wszystko wybacze to jest w wielkim błędzie.. -
nick nieaktualnyAngelisia wrote:A wiecie że on kiedyś taki nie byl, był super facetem. Mial raz wypadek, później zmienil pracę i coś mu sie chyba w glowe zrobilo bo od tamtej pory masakra.. ja to juz jestem taka zestresowana tym wszystkim, boję sie tej rozmowy. Nie wiem co chce mi powiedzieć. Ale jeśli mysli ze teraz nagle mu tak wszystko wybacze to jest w wielkim błędzie..
Słowa to są tylko słowa.
Tak jak Ci powiedział na odchodne, to wcale oczywiście nie musiał tak myśleć, tylko wiedział, że zaboli to dosrał..
Ale to że Cię zdradził, to już gruba sprawa..
Dlatego ja myślę, że jeżeli podejmiesz decyzję , że dajesz mu szansę, to nie powinno tak wyglądać, że on od jutra się wprowadza i żyjecie jakby nic się nie stało. Wpierw niech udowodni, przez jakiś czas - nie wiem ile, miesiąc , trzy, pół roku,, że warto w niego zainwestować. Zobaczysz, czy można na niego liczyć, czy jest w stosunku do Ciebie w porządku i najważniejsze - czy Cię szanuje.
Jeśli Ty nie będziesz się szanowała i przyjmiesz go tak od razu, bo CI obieca miłość po grób, to on nie wiem czy Cię też uszanuje..
Jak mu zależy na Tobie, to udowodni CI to..