Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalina362 wrote:Moje poprzednie cykle po lozeczkowaniu wynosiły 60 dni. W tym cyklu zaczęłam brać leki ovarin, magneb6 i żelazo. I dużo mi pomogło. Obecnie czekam na @.
Lekarz zlecał Ci jakieś badania?
Masz potwierdzoną owulację?
jeśli w marcu miałaś puste jajo, to chyba krótko się starcie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:36 dni mial cykl...
Gdzie u mnie max bylo 30dni... Nie dluzej..
H*j wie co tam sie wydarzylo...
Stres wątpię... Taki jak zawsze...
Wiesz, może taki jednorazowy wyskok.. To są jednak bardzo delikatne sprawy i czasami dużo rzeczy może mieć wpływ.. Może jak spóźnił się 1 dzień to Ci psychika już zablokowała i dopiero jak zobaczyłaś wyniki to puściło? Siła podświadomości jest duża..
Zobaczysz jak będzie w następnym cyklu... Wg mnie nie musi to oznaczać nic złego, ale lepiej mieć czujność..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:teraz tak myślę, że że jak raz wychodzi bladziuch.. to następny test warto powtórzyć innej firmy, albo od razu iść na bete.. Pod warunkiem, że oba mają testy tą samą czułość..
Robilam rano ten sam, na wczorajszym teście kreska jest widoczna i jest jasno rozowa. Dzisiaj tez jest jasno różowa ale mniej widoczna niż wczorajsza.. oba nie były robione z porannego moczu tylko później. -
nick nieaktualnyaktap wrote:Kreska musi mieć kolor, jeśli jest szara, biała, kremowa itp. to test jest negatywny. Mi na Facelle też wyszła krecha fabryczna.
No właśnie.. ale moje widoczne i rozowe. Ani szare ani biale.. robiłam juz te z facelle i nigdy mi sie tak nie zdarzyło, a tym bardziej dwa dni pod rząd.. -
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Lekarz zlecał Ci jakieś badania?
Masz potwierdzoną owulację?
jeśli w marcu miałaś puste jajo, to chyba krótko się starcie. -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Wiesz, może taki jednorazowy wyskok.. To są jednak bardzo delikatne sprawy i czasami dużo rzeczy może mieć wpływ.. Może jak spóźnił się 1 dzień to Ci psychika już zablokowała i dopiero jak zobaczyłaś wyniki to puściło? Siła podświadomości jest duża..
Zobaczysz jak będzie w następnym cyklu... Wg mnie nie musi to oznaczać nic złego, ale lepiej mieć czujność..
A nigdy tak nie mialam wiec moze gdziec cos sie dzialo nie dobrego...
Czekamy na kolejne wizyty i bd wiedziec co i jak -
nick nieaktualnyPhia wrote:Oby to byl jednarozowy wyskok... Ale czuje sie jakbym miala z 38 stopni goraczki...
A nigdy tak nie mialam wiec moze gdziec cos sie dzialo nie dobrego...
Czekamy na kolejne wizyty i bd wiedziec co i jak
Phia - na pewno będzie ok.
Skoro @ przyszła, to znaczy, że organizm sobie radzi..
Obserwuj tylko czy to jest @ czy krwotok... Jak krwotok, to na pogotowie. I nic więcej nie możesz zrobić.