X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia ja srednio 2-3 rszy w tygodniu pytam sie mego meza co on we mnie widzi i ze moglby miec lepsza i ladniejsza:)
    Aaaa on ma taka zolze:) ktora go wkurwia:) ale mnie kocha i to najwazniejsze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    No to chyba musze się do warzyw przekonać. Jakoś tak dzis upadłam jeżeli chodzi o samopoczucie. Ogólnie jestem strasznie zakompleksiona. I próbuje do dobrym humorem odbić. Ale prawda jest taka że czasem zastanawiam się co mój mąż we mnie widzi. Odbiegam wszystkim co możliwe od kobiecego ideału. I chyba nie za bardzo rozumiem co mu sie we mnie podoba...
    Puknij się w głowę wariatka... Mąż nie jest inwalida, oczy i uszy ma, ręce nogi też.. Jakby nie chciał być z Tob i Cię nie kochał to by nie był. To jedno. A drugie to to że jak facetowi pokazujesz że jesteś pewna siebie kobieta chodzisz z podniesiona głową, jesteś uśmiechnięta to jemu wydajesz się miss świata, choćbys była lejacym się cellulitem.
    Znajdz pozytywy w sobie!! Głową do góry piers do przodu. :*❤️

Malwa13, MammaN lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie mówcie tak swoim mężom! Pokazujcie im, że mają najfajniejsze babki na świecie! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Puknij się w głowę wariatka... Mąż nie jest inwalida, oczy i uszy ma, ręce nogi też.. Jakby nie chciał być z Tob i Cię nie kochał to by nie był. To jedno. A drugie to to że jak facetowi pokazujesz że jesteś pewna siebie kobieta chodzisz z podniesiona głową, jesteś uśmiechnięta to jemu wydajesz się miss świata, choćbys była lejacym się cellulitem.
    Znajdz pozytywy w sobie!! Głową do góry piers do przodu. :*❤️

Wyciągnęłas to prosto z mojej głowy! Tak samo my lubimy pewność siebie u faceta. A jak my im pokazujemy o tu rozstep zobacz, A tu cellulit A tu faldka A taka jestem brzydka itd to oni naprawdę mogą mieć dość :) A tak to by nawet nie zauważyli pewnych rzeczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 21:36

Mama36 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczko, tak czytam i cholernie przykro mi się zrobilo.
    Pomyśl o sobie i dzieciach. Twoje szczęście też jest ważne! Bardzo ważne, bo jednak żyje się raz.
    Ja jestem po nieudanym małżeństwie i ani przez sekundę nie żałowałam, że od niego uciekłam. Myślę, że zrobiłam to co najlepsze :) teraz mam swój ideał :) inaczej bym go nie spotkała i dalej umierała wewnątrz siebie.
    Trzymam za Ciebie kciuki i ściskam Cię mocno :* <3 i pamiętaj, szczęśliwa Mama to szczęśliwe dzieci :-)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze. Ja to mam brzuch. I to nie w sensie że jestem gruba i nie wiadomo jaka. Albo nie - jestem gruba. Ale brzuch to jest moja zmora od malego dziecka. a po porodzie to już w ogole. Mam strasznie wiszącą skórę. Gdyby ona nie wisiała. Ale wisi. I mi nawet w seksie przeszkadza... Mam czym oddychać - piersi mialam zawsze duże i najchętniej bym sie dwóch rozmiarów pozbyła. Ale brzucha nienawidze... Wręcz się brzydzę. Nie lubie swojego odbicia nago w lustrze... I chyba jestem dziś w momencie kiedy musze sie za to wziąć. Choćby dla samego komfortu...

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczko, bardzo współczuję sytuacji :( wydajesz się być bardzo silną kobietą, więc wierzę, że dasz sobie radę z tymi chwilowymi trudnościami w życiu. Trzymam mocno za Ciebie kciuki, abyś podjęła dla siebie najlepszą decyzję w życiu i żebyś nigdy niczego nie żałowała, bo jesteś super babeczka :*

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ja dostałam plamienia. Ten cykl jest jakiś dziwny. Testy owulacyjne negatywne, śluzu płodnego nie było, a teraz 3 dni szybciej @ się rozkręca? :(
    Chociaż z drugiej strony szybciej nowy cykl i nowe szanse :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia, każda z nas jest idealna :-) pamiętaj o tym. Ciebie wybrał i to Ciebie chce. Powtarzaj sobie codziennie, że jesteś sexy <3 a pewność siebie to podstawa. Oni to czują :-) najładniejsza i Najjędrniejsza laska na świecie jak jest niepewna siebie i zakompleksiona to odstrasza facetów. Mozg jest ważny i uśmiech :-)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, ale po prostu wiem też że gdybym została sama to szybko bym drugiego faceta nie znalazła...Taka prawda... I w sumie boje się że w ciąży będę wyglądać jak wieloryb... A chciałabym być sexy tez w tym okresie i nie odstraszać... U mnie to jak w tych memach... Wystarczy że wezme głęboki oddech na dziale ze słodyczami i bym 5kg na plusie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, a może to nie okres? :P
    A jak faktycznie to szybciej następna szansa :-) ja przez kilka mies w zeszłym roku miałam cykle od 16 do 39dni.. No zwariować szło :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia, dużo kobietek tak ma. Mója mama całe życie..
    Niestety pozostało dużo się ruszać i ciągle pilnować co się je... Ona postawiła na coś innego :) Po prostu pokochała siebie taka jaka jest a mój tata z latami chyba kocha ja tylko mocniej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Cisza :) chyba wszystkie się bzykaja :p a ja sama buuu miał być w domu o 15 yh

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia pamiętaj, jedzenie to tylko pół sukcesu, sport i ruch.
    Mam nadzieję że na dziś wyczerpalysmy doły i smutki. Ja umówiona do lekarzy z nowymi nadziejami. Mam leki ziołowe już na zbicie prolaktyny, od jutra zaczynam brać. W związku z tym,ze @ miałam jednodniowa, jestem po badaniu prolaktyny, wykapana, ogolona... Czekam jak małż wyjdzie spod prysznica i mam zamiar korzystać z pół nocy.... No albo przynajmniej najbliższe 20 minut hahaha... Dobrej nocy moje kochane :*
    ❤️❤️

MammaN, madzikow, Applejoy lubią tę wiadomość

• Kaga Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 12:52

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Ania, a może to nie okres? :P
    A jak faktycznie to szybciej następna szansa :-) ja przez kilka mies w zeszłym roku miałam cykle od 16 do 39dni.. No zwariować szło :p

Chciałabym, ale te testy negatywne... Jakoś zaczynam wątpić w to ;) No nie wiem. Teraz plamienie ustało. Co to się dzieje :O

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Melunia pamiętaj, jedzenie to tylko pół sukcesu, sport i ruch.
    Mam nadzieję że na dziś wyczerpalysmy doły i smutki. Ja umówiona do lekarzy z nowymi nadziejami. Mam leki ziołowe już na zbicie prolaktyny, od jutra zaczynam brać. W związku z tym,ze @ miałam jednodniowa, jestem po badaniu prolaktyny, wykapana, ogolona... Czekam jak małż wyjdzie spod prysznica i mam zamiar korzystać z pół nocy.... No albo przynajmniej najbliższe 20 minut hahaha... Dobrej nocy moje kochane :*
    ❤️❤️

Jedzenie to AŻ 60% sukcesu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Chciałabym, ale te testy negatywne... Jakoś zaczynam wątpić w to ;) No nie wiem. Teraz plamienie ustało. Co to się dzieje :O
    Faktycznie zwariowało, Ale oby się unormowało szybciutko i hop do łóżka :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja od jutra z nadziejami i zobaczymy... Jutro pędzę rano na wyprzedaż warzyw w sklepie na osiedlu. Zawsze coś się znajdzie na koktajal...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 22:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, na pocieszenie zaczyna mi się rozkręcać owulacja. Teraz tylko mąż musi podziałać ze mna i zobaczymy :)

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ