Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
jak tak sobie trochę ponarzekamy to zawsze na sercu trochę lżej
drineczek i sushi z przyjaciółką to super sposób na rozpoczęcie weekendu od razu mi lepiej
a mąż oczywiście gdzieś na mieście z kolegami mecz ogląda zamiast szaleć z żonkąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 22:53
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Melunia a ogarniasz może fit mom Ania dziedzic albo Anka? Laseczka wydała niedawno książkę swoją z dietami a na Facebooku dużo rzeczy udostępnia m.in. Sporo fajowych ćwiczeń i wyzwań ? Może to jakos pomoże na fałdkę... ja tez mam nadmiar na brzuchu - taka moja uroda... ale ćwiczenia uwielbiam Ewa chodakowska ogólnie - zaczniesz dwa trzy razy w tygodniu i zaczniesz gubić centymetry a zyskiwać pewność siebie - serio to mega pomaga.[/url]
-
nick nieaktualny
-
Melunia nie martw się na zapas, nie tylko Ty musisz uważać na wagę Ja po ślubie tak przytyłam, że nie zmieściłam się "po" w suknię i musiała odwołać sesję ślubną przez to, na szczęście mąż się nie gniewa. Szkoda mi było wydać kolejne $$$ na nową, więc odwołałam
Cześć dziewczyny,
Nie macie litości, niedzieli mi braknie na nadrabianie
Męża wyprawiłam do pracy, a teraz sama się zbieram. Wczoraj byłam taka zmęczona, że po pracy tylko kąpiel i kolacja i od razu do łóżka spać, a obudziłam się o 4
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 06:13
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnymadzikow wrote:a jaki serial polecacie? na zalukaj coś?
Chodź teraz mecze opowieści podrzednej. Dla mnie geniusz.
Dzień dobry!!
Psychika działa cuda, mówiąc sobie że olewam to mierzenie i chce odpocząć Przespałam cała noc do teraz. Temp, bo z ciekawości zmierzyłam też w końcu spada, ja w dobrym humorze, po super seksie.nic mi więcej nie potrzeba. Zacznę brać dziś costagnus i zobaczymy.
Melunia koktajle super sprawa, specjalnie kupiłam wyciskarke do warzyw i owoców. Nawet zamiast kolacji mogłabys.
Milego dnia dziewczynki :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85: No nie spodziewałam się, że taka jesteś nieszczęśliwa i bardzo Ci współczuje, bo sama przez podobny związek przeszłam (wszystko na mojej głowie), a było mi na pewno lżej, bo bez dzieci. Trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko ułożyło i żebyś była szczęśliwa
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyAdasiowaMama wrote:Witajcie mam nadzieje że wróciłam już całkiem zanim was nadrobie to minie sporo czasuu jakie plany na dziś ?
Miłego i płodnego dnia
Ps. Dostałam @
Ja zaraz wstaje z wyrka i do pracy się zbieram. Takie plany. Na wieczór jeszcze nie wiem. -
Hej Dziewczynki U mnie temp się trzyma 36,9
Zrobiłam 2 testy jeden ten żółty z rossmana i tam po 3min jakis bladzioch sie pojawil a po 5min zrobil sie mocniejszy bladzioch a potem zrobilam test który kupiłam z testami owu i tam też jakis bladzioch bladziocha wyszedł sama nie wiem co myśleć teraz to mam rozkmine
Jak sie dodaje tutaj zdjęcia? chciałabym Wam te bladziochy pokazaćaktap, Applejoy, madzikow lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta a wczoraj przeżyłam mega wieczór. Już dawno się tak dobrze nie bawiłam z własnym mężem. Wytańczyliśmy się za wszystkie czasy. Super uczucie móc w końcu przyodziać ładną kieckę, zrobić make up i zobaczyć zachwyt w oczach męża.
Kolejna moje ciekawe doświadczenie z wczoraj to @ po prawie 6 latach nie posiadania go. Chwała dla kogoś kto wymyślił tampony
Córa wróciła przeszczęśliwa z obozu i najważniejsze, że zapytana o kolejny chętnie by pojechałaKasiulka90, Applejoy, MammaN, Marza89 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...