Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
jak tak sobie trochę ponarzekamy to zawsze na sercu trochę lżej

drineczek i sushi z przyjaciółką to super sposób na rozpoczęcie weekendu
od razu mi lepiej 
a mąż oczywiście gdzieś na mieście z kolegami mecz ogląda zamiast szaleć z żonkąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 22:53
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm
-
Melunia a ogarniasz może fit mom Ania dziedzic albo Anka? Laseczka wydała niedawno książkę swoją z dietami a na Facebooku dużo rzeczy udostępnia m.in. Sporo fajowych ćwiczeń i wyzwań ? Może to jakos pomoże na fałdkę... ja tez mam nadmiar na brzuchu - taka moja uroda... ale ćwiczenia uwielbiam
Ewa chodakowska ogólnie - zaczniesz dwa trzy razy w tygodniu i zaczniesz gubić centymetry a zyskiwać pewność siebie - serio to mega pomaga.
[/url] -
nick nieaktualny
-
Melunia nie martw się na zapas, nie tylko Ty musisz uważać na wagę
Ja po ślubie tak przytyłam, że nie zmieściłam się "po" w suknię i musiała odwołać sesję ślubną przez to, na szczęście mąż się nie gniewa. Szkoda mi było wydać kolejne $$$ na nową, więc odwołałam 
Cześć dziewczyny,
Nie macie litości, niedzieli mi braknie na nadrabianie
Męża wyprawiłam do pracy, a teraz sama się zbieram. Wczoraj byłam taka zmęczona, że po pracy tylko kąpiel i kolacja i od razu do łóżka spać, a obudziłam się o 4
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 06:13
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyGrę o tron hahahamadzikow wrote:a jaki serial polecacie? na zalukaj coś?
Chodź teraz mecze opowieści podrzednej. Dla mnie geniusz.
Dzień dobry!!
Psychika działa cuda, mówiąc sobie że olewam to mierzenie i chce odpocząć Przespałam cała noc do teraz. Temp, bo z ciekawości zmierzyłam też w końcu spada, ja w dobrym humorze, po super seksie.nic mi więcej nie potrzeba. Zacznę brać dziś costagnus i zobaczymy.
Melunia koktajle super sprawa, specjalnie kupiłam wyciskarke do warzyw i owoców. Nawet zamiast kolacji mogłabys.
Milego dnia dziewczynki :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85: No nie spodziewałam się, że taka jesteś nieszczęśliwa i bardzo Ci współczuje, bo sama przez podobny związek przeszłam (wszystko na mojej głowie), a było mi na pewno lżej, bo bez dzieci. Trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko ułożyło i żebyś była szczęśliwa
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyDzień dobry... Niedobra @!,ale nowy cykl, nowe nadzieje.AdasiowaMama wrote:Witajcie mam nadzieje że wróciłam już całkiem
zanim was nadrobie to minie sporo czasuu
jakie plany na dziś ?
Miłego i płodnego dnia
Ps. Dostałam @
Ja zaraz wstaje z wyrka i do pracy się zbieram. Takie plany. Na wieczór jeszcze nie wiem. -
Hej Dziewczynki
U mnie temp się trzyma 36,9
Zrobiłam 2 testy jeden ten żółty z rossmana i tam po 3min jakis bladzioch sie pojawil a po 5min zrobil sie mocniejszy bladzioch a potem zrobilam test który kupiłam z testami owu i tam też jakis bladzioch bladziocha wyszedł sama nie wiem co myśleć teraz to mam rozkmine
Jak sie dodaje tutaj zdjęcia? chciałabym Wam te bladziochy pokazać
aktap, Applejoy, madzikow lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta a wczoraj przeżyłam mega wieczór. Już dawno się tak dobrze nie bawiłam z własnym mężem. Wytańczyliśmy się za wszystkie czasy. Super uczucie móc w końcu przyodziać ładną kieckę, zrobić make up i zobaczyć zachwyt w oczach męża.
Kolejna moje ciekawe doświadczenie z wczoraj to @ po prawie 6 latach nie posiadania go. Chwała dla kogoś kto wymyślił tampony
Córa wróciła przeszczęśliwa z obozu i najważniejsze, że zapytana o kolejny chętnie by pojechała
Kasiulka90, Applejoy, MammaN, Marza89 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...