Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:To proszę strzelaj mnie zawsze jak narozrabiam z jedzeniem
Ja ładnie się miescilam w 38 a teraz to 40 i 42 czasemwszystkie ciuchy się zrobiły za małe... A najgorsze jest to że jak sobie postanowiłam że schudne to od tego czasu tylko tyje
mój organizm działa na odwrót a ja nie umiem opanować chęci na słodkie i to wieczorami
A myślałas by gdzieś isc pocwiczyć? Rower? pobiegać trochę wieczorem? I jeść sobie co 4h moja koleżanka tak schudła -
Dziewczyny, pytanie z serii nieprzyjemnych. Czy Wy po owulacji też macie męczące gazy? Ja w pierwszej fazie cyklu mam sporadycznie, a po owulacji praktycznie codziennie. Nie jestem wzdęta, tylko po prostu pierdzę xD Bosz, mój mąż wczoraj miał dosyć xD Przeprosiłam go, ale nic nie poradzę
-
Kasiulka90 wrote:Dziewczyny, pytanie z serii nieprzyjemnych. Czy Wy po owulacji też macie męczące gazy? Ja w pierwszej fazie cyklu mam sporadycznie, a po owulacji praktycznie codziennie. Nie jestem wzdęta, tylko po prostu pierdzę xD Bosz, mój mąż wczoraj miał dosyć xD Przeprosiłam go, ale nic nie poradzę
Ale to tez jest zależne od tego że może coś zjadłaś np kapustę? Ja po kapuście tak mam
-
Chasia wrote:Ja mam przed owulacją mega wzdęcia a w czasie owulacji to ja juz nie gadam straszne wzdęcia mam a jeżeli chodzi o gazy to czasem tez tak mam
Ale to tez jest zależne od tego że może coś zjadłaś np kapustę? Ja po kapuście tak mam
-
nick nieaktualnyZ gazami nie pomoge, ale zwrócę teraz uwagę bo nawet nie kojarzę.
Chyba mi się po dwóch dniach przerwy @ dopiero rozkręca. Coś mocniej leci. Tamto to było poronienie.. Wyszło pewnie wszystko i teraz się Zluszcza dopiero. Ale cieszę się bo samo się oczyści mam nadzieję. Te cykle z 26 dni ma 30pare mi się przesunely już. -
Mama36 wrote:Z gazami nie pomoge, ale zwrócę teraz uwagę bo nawet nie kojarzę.
Chyba mi się po dwóch dniach przerwy @ dopiero rozkręca. Coś mocniej leci. Tamto to było poronienie.. Wyszło pewnie wszystko i teraz się Zluszcza dopiero. Ale cieszę się bo samo się oczyści mam nadzieję. Te cykle z 26 dni ma 30pare mi się przesunely już.
Mi tez po jednodniowym plamieniu i po dniu przerwy rozkręciła się @wiec pewnie to samo
[/url]
-
Chasia wrote:Kochana ale przy niedoczynności tarczycy to właśnie występuje przyrost masy ciała?
A myślałas by gdzieś isc pocwiczyć? Rower? pobiegać trochę wieczorem? I jeść sobie co 4h moja koleżanka tak schudłaja dwa lata temu schudłam 25kg i wtedy też miałam problemy z tarczycą a schudłam
teraz od lutego biorę leki i waga tylko wzrasta mimo diety
ja jem regularnie co 3 godziny małe porcję, pogrążają mnie słodycze
przedtem więcej się ruszalam a teraz nie mam sił na nic, teraz zaczęliśmy spacerować z mężem codziennie po 10 000 kroków
zawsze coś
mam nadzieję że jak wrócę do pracy to będzie trochę lepiej bo na urlopie nie umiałam się pilnować tak jak w pracy
Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:https://zapodaj.net/3260384bb33c2.jpg.html po ok 4 min
https://zapodaj.net/33071224ec1b2.jpg.html po ok nie wiem 7-8min
https://zapodaj.net/e762a7c2c53bb.jpg.html test który kupiłam na allegro no jakiś cień cienie chyba jest...aktap lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc