Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo hej
Chasia cudowny test Czekam jutro na więcej!
Mama właśnie jem sałatkę: sałata, jogurt, pomidorki koktajlowe, troche mozarelli light, ogórek zielony i został mi plaster pstrąga łososiowego wędzonego to sobie dołożyłam i do tego jajecznice dorobie -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ja ostatnio też przytyłam... Okolo 6kg. Tylko że zmienilam pracę na siedzącą ale musze sie wziać w garść... Moze i u mnie problemy hormonalne są powiązane z tym że przytyłam... Tylko ze ja wysoka jestem... 170cm i 64kg, tylko ze ja zawsze okolo 58kg ważyłam.
-
melunia91 wrote:No hej
Mama właśnie jem sałatkę: sałata, jogurt, pomidorki koktajlowe, troche mozarelli light, ogórek zielony i został mi plaster pstrąga łososiowego wędzonego to sobie dołożyłam i do tego jajecznice dorobie -
nick nieaktualny
-
Choasia gratulacje! Zazdroszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 10:01
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
melunia91 wrote:Miss jakbyś chciała ze mną ponarzekać to możemy razem, ja właśnie wstałąm rano i co? od poniedziałki 0.5kg wiecej ... to jest dopiero zgroza... im wiecej mysle zeby schudnąć tym wiecej tyje...
-
nick nieaktualny
-
Chasia, Ty się tymi 8 minutami i reakcjami nie przejmuj! Coś jest na rzeczy. U mnie na testach to nie ma śladu drugiej kreski ani po 2, ani po 8, ani po 30 minutach
Postanowiliśmy z chłopem, że na wrześniowy cykl jedziemy za urlop. Gdzieś w ciepełko, żeby się wyluzować i przestać myśleć. Bo ja przy każdej @ łapię mega deprechę, że znowu nic. Nie wiem, czy nie iść do innego ginekologa. Moja mówi, żeby się nie badać jeśli nie staramy się 6 miesięcy. Ale ja mam 30 lat! Jeśli coś jest nie tak, jeśli leczenie długo zajmie? Do kiedy mam czekać? Cykle mam regularne, praktycznie co miesiąc ten sam dzień, czasem 1 albo 2 dni wcześniej.Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No hej
nick nieaktualnyMama to ja ide zorbić sobie te jajka Już myślałam że coś nie tak z jajkami i źe tylko królika bede musiała udawać
A co myślicie o jogurcie owocowym na drugie śniadanie? Czy lepiej nektarynki dwie?
Na obiad niestety schabowy ale nic innego nie mam w zamrażarce a na szybko to tak akurat - młody sobie zażyczył po powrocie z obozu -
Czesc dziewczyny, powiem Wam że niby 7dc, zaczal sie 8cs a jestem kompletnie zalamana. mam coraz więcej obaw, coraz więcej strachu że będe ta z dziewczyn która będzie miała na suwaczku 1001cs. Do tego naczytałam się że leki które brał mąż wcale nie musza poprawic nasienia a wrecz je pogorszyc. Badanie w srode.
Jedno mnie pociesza że posłuchałam swojej głowy i tego instynktu kobiecego i od razu zaczelam sie badac a nie czekałałam jak to co poniektórzy mowia ze zaczac sie bada po 1,5 roku staran. Z tymi problemami co mam to po takim czasie to watpliwe by bylo czy doczekam sie dzidzi. Teraz tez jest to wcale nie pewniak.
Ah.. taka mnie sobotnia refleksja wzieła.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
amalia wrote:Moja mówi, żeby się nie badać jeśli nie staramy się 6 miesięcy. Ale ja mam 30 lat! Jeśli coś jest nie tak, jeśli leczenie długo zajmie? Do kiedy mam czekać? Cykle mam regularne, praktycznie co miesiąc ten sam dzień, czasem 1 albo 2 dni wcześniej.
A robiłaś badania hormonów?9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Chasia, Ty się tymi 8 minutami i reakcjami nie przejmuj! Coś jest na rzeczy. U mnie na testach to nie ma śladu drugiej kreski ani po 2, ani po 8, ani po 30 minutach
Postanowiliśmy z chłopem, że na wrześniowy cykl jedziemy za urlop. Gdzieś w ciepełko, żeby się wyluzować i przestać myśleć. Bo ja przy każdej @ łapię mega deprechę, że znowu nic. Nie wiem, czy nie iść do innego ginekologa. Moja mówi, żeby się nie badać jeśli nie staramy się 6 miesięcy. Ale ja mam 30 lat! Jeśli coś jest nie tak, jeśli leczenie długo zajmie? Do kiedy mam czekać? Cykle mam regularne, praktycznie co miesiąc ten sam dzień, czasem 1 albo 2 dni wcześniej.
Tak masz racje trzeba wyluzować Dobrze robicie że jedziecie na wakacje -
Taka_Babka wrote:Czesc dziewczyny, powiem Wam że niby 7dc, zaczal sie 8cs a jestem kompletnie zalamana. mam coraz więcej obaw, coraz więcej strachu że będe ta z dziewczyn która będzie miała na suwaczku 1001cs. Do tego naczytałam się że leki które brał mąż wcale nie musza poprawic nasienia a wrecz je pogorszyc. Badanie w srode.
Jedno mnie pociesza że posłuchałam swojej głowy i tego instynktu kobiecego i od razu zaczelam sie badac a nie czekałałam jak to co poniektórzy mowia ze zaczac sie bada po 1,5 roku staran. Z tymi problemami co mam to po takim czasie to watpliwe by bylo czy doczekam sie dzidzi. Teraz tez jest to wcale nie pewniak.
Ah.. taka mnie sobotnia refleksja wzieła.
Przeżywam dzisiaj to samo boję się, że nie doczekam się bobasa, albo będzie to trwało bardzo długo myślę, żeby zrobić kolejne badania. Jakie polecacie dziewczyny? Nie robiłam jeszcze AMH. Jak się przygotować do takiego badania? -
Mama36 dokładanie tez sie mam takie uczucie. Chcialabym zeby okazalo sie ze mam owulacje ze faktycznie jest juz lepiej niz gorzej. Za 14 dni wizyta u gina. Pierdolca można dostać tak to powiem kolokwialnie.
Ide sobie melise zaparzyc na rozluznienie;D9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mama to ja ide zorbić sobie te jajka Już myślałam że coś nie tak z jajkami i źe tylko królika bede musiała udawać
A co myślicie o jogurcie owocowym na drugie śniadanie? Czy lepiej nektarynki dwie?
Na obiad niestety schabowy ale nic innego nie mam w zamrażarce a na szybko to tak akurat - młody sobie zażyczył po powrocie z obozu