Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:No i super! Masz już to za sobą kiedy wyniki?
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dzieki dziewczyny...
Powiedzialam mlodemu... Jego mina rozbroila mi serduszko... Powiedzialam ze byl chory dzidzius i ze zniknal z brzuszka... Ale ze bd sie z tata starac dalej. Smutno mu ale zrozumial..
Ile Twój kawaler ma lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 15:40
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
melunia91 wrote:Dzieki dziewczyny...
Powiedzialam mlodemu... Jego mina rozbroila mi serduszko... Powiedzialam ze byl chory dzidzius i ze zniknal z brzuszka... Ale ze bd sie z tata starac dalej. Smutno mu ale zrozumial..
Ojej masz bardzo mądrego i kochanego synkaPhia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelunia wszystko bedzie dobrze, zobaczysz w dniu w ktorym wezmiesz na rece swoje drugie dzieciatka będziesz wiedziała, ze bylas silna i bylo warto ❤ jestesmy super bohaterkami wszystkie staraczki!
MissKathy92, Phia, Ania95, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelunia - tak jak Malwa pisze - trzeba walczyć dalej. U nas się udało już po 3 miesiącach. Kacper na pewno już niedługo doczeka się siostrzyczki albo braciszka. Teraz najważniejsze, żebyś upewniła się, że (wiem, że to źle brzmi) wszystko się usunęło i nic nie zostanie. Jeśli poronienie dokona się samo (bez łyżeczkowania), to zwykle lekarze pozwalają od razu się starać. Po łyżeczkowaniu trzeba czekać 3 miesiące.
-
Ania95 wrote:Marza, jak tam u Ciebie? Za 4 dni już chyba poznasz płeć, co?
Co prawda nadal wymiotuję, ale jest lepiej
No mam nadzieje, że poznamy, już się nie mogę doczekać ❤️ wszyscy mówią, że będzie chłopiec bo schudłam i tylko brzuszek wystaje haha
Niedługo się dowiem
A Wy się zarażajcieAnia95, MissKathy92, Applejoy, Plamka_92, Phia, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:A jest dobrze Kochana, dziękuję :*
Co prawda nadal wymiotuję, ale jest lepiej
No mam nadzieje, że poznamy, już się nie mogę doczekać ❤️ wszyscy mówią, że będzie chłopiec bo schudłam i tylko brzuszek wystaje haha
Niedługo się dowiem
A Wy się zarażajcie
Łapię wszystkie wirusy haha
Ja stawiam na dziewczynkę zobaczymy za kilka dni
Nie mogę się doczekaćPhia, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Łapię wszystkie wirusy haha
Ja stawiam na dziewczynkę zobaczymy za kilka dni
Nie mogę się doczekać
No i zabrała wszystkie wiruskiPhia, Ania95, Marza89 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia