Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania2014 wrote:Boże dziewczyny tak mnie piersi swędzą że chyba w nocy je podrapałam całe mam w takich mikro krwiqczkach przez pazury a jak swędziało tak swędzi
Nie drap, bo będzie cały czas swędzieć przyłóż coś zimnego do piersi, niech się schłodzą to będzie troszkę lepiej -
Malwa13 wrote:Przeznaczenia nie oszukasz
My znowu zawsze w prezerwatywie i dopiero przy staraniach bez. Njagorsze było to zakładanie w trakcie, albo szukanie gidze jest -
Ania95 wrote:Różne cuda się dzieją może jak już będziecie mieć pierwsze dziecko, to będzie niespodzianka w postaci naturalnej ciążyJa: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Hej dziewczyny, ja wczoraj wieczorem byłam na USG, byłam święcie przekonana, że owu była w poniedziałek! A tu sie okazuje, że pecherzyk ma 21mm i jeszcze nie pękł jutro znowu ide na USG zobaczyć, czy pękł. Aczkolwiek śluzu płodnego już nie mam od dziś, nie wiem o co chodzi. Od piątku mam brać Duphaston. Któraś z Was testuje z początkiem pazdziernika? Ja planuje pierwszy test zrobić 07.10.2018.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Ania95 wrote:Meggie to starajcie się, może coś się z tego wykluje :*
Ja w tym cyklu chyba nie testuję. Coś czuję, że znów się nie udało ale za Ciebie trzymam mocno kciukiAnia95 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Wczoraj zgodnie z poleceniem lekarza działaliśmy i dzisiaj będzie powtórka z rozrywki kurcze ja juz się tyle staram, że chyba dla mnie to już taka norma, że się nie udaje.
Mam podobne odczucia chociaż Ty jeszcze dłużej się starasz ode mnie. -
hej dziewczynki
ja dzis bardzo słabo się czuje, zwolniłam się z pracy bo juz nie dałam rady. Masakra. Co dzień to gorzej. Od niedzieli stoli miska na parapecie przy łóżku. Czuje głód ale w ogóle nie mam apetytu, stoi mi gula u gardle.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Ania95 wrote:Meggie to starajcie się, może coś się z tego wykluje :*
Ja w tym cyklu chyba nie testuję. Coś czuję, że znów się nie udało ale za Ciebie trzymam mocno kciuki
Ania życzę Ci, żeby ten cykl Cię baaardzo pozytywnie zaskoczył
Ty może nie czujesz, że się nie udało, ale może akurat?Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka_92 wrote:Ania życzę Ci, żeby ten cykl Cię baaardzo pozytywnie zaskoczył
Ty może nie czujesz, że się nie udało, ale może akurat?
Dziękuję kochana :*
Wątpię, że się udało... Temperatura dzisiaj poszła w dół, 3 dni temu test negatywny. Dzisiaj i wczoraj zrobiłam testy owulacyjne, bo już nie mam ciążowych i negatywne. Jak rozpoczynam nowy cykl to zawsze myślę "to ten szczęśliwy" a jak przychodzi czas testowania to aż mi się nie chce robić, bo wiem, że znowu negatywny będzie
Jedyne co mnie zastanawia to lekkie piersi. Pierwszy raz nie odczułam ciężaru po owulacji.
Ja się codziennie modlę. Mam nadzieję, że będę zmuszona zrobić test, bo @ nie przyjdzie -
nick nieaktualny
-
A ja się w tym miesiącu taka wyluzowana czuję! Nie szukam objawów, nie liczę dni. Owulacja w gumie bo infekcja więc nic nie będzie a ja odpoczywamJa: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
amalia wrote:A ja się w tym miesiącu taka wyluzowana czuję! Nie szukam objawów, nie liczę dni. Owulacja w gumie bo infekcja więc nic nie będzie a ja odpoczywam
Taka przerwa na pewno dobrze robi ale jak mnie życie do tego nie zmusi, to z własnej woli na pewno nie zrobię -
Dziewczyny przedstawiam wam Alicje moja bratanice. Urodzona dzis o 8.25 waga 3050g i 54cm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a746cb749d7.jpgdidi123, Plamka_92, Applejoy, Ania95, MissKathy92, Kropeczka85, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Dziewczyny przedstawiam wam Alicje moja bratanice. Urodzona dzis o 8.25 waga 3050g i 54cm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a746cb749d7.jpg
Gratulacje
Mi się 2 tygodnie temu urodziła bratanica i też ważyła 3050Daffi lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:Dziękuję kochana :*
Wątpię, że się udało... Temperatura dzisiaj poszła w dół, 3 dni temu test negatywny. Dzisiaj i wczoraj zrobiłam testy owulacyjne, bo już nie mam ciążowych i negatywne. Jak rozpoczynam nowy cykl to zawsze myślę "to ten szczęśliwy" a jak przychodzi czas testowania to aż mi się nie chce robić, bo wiem, że znowu negatywny będzie
Jedyne co mnie zastanawia to lekkie piersi. Pierwszy raz nie odczułam ciężaru po owulacji.
Ja się codziennie modlę. Mam nadzieję, że będę zmuszona zrobić test, bo @ nie przyjdzie
Ja i tak ciągle trzymam kciukiAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)