Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:A to pewnie miał w tym jakis zamiar. Moze chcial sprawdzic czy po innej ilosci dni byłoby lepiej i wtedy zaleci Wam próby co ileś dni? Ale wyniki nie są tragiczne - zmiana diety i suplementacja i będzie pięknie.
Dbam o sb heh i chudne w dosc szybkim tempie mi sie wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 07:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Phia IO moze byc duzym problemem u nas jakies 7 lat bez zabezpieczenia i nie bylo nigdy nawet cienia a po leczeniu IO sama wiesz. Aaa i moj mąż mial slabszy wynik od Twojego. Jestes na dobrej drodze
Co ja bd wtedy pokazywac mezowi xDWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 07:24
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:ABI a ja będę trzymać kciuki, żeby były jednak te 2 kreseczki
Ja dzisiaj idę zobaczyć jak przyrasta beta po 48h
z tymi testami wiem jak to jest bo ja nazbieralam spora kolekcje i nie wiem po co trzymam je schowane w pudeleczkuMeluśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam dzisiaj jakiś gorszy dzień. Padam że zmęczeniem na pysk dzisiaj 17dc znowu nie wiadomo kiedy (i czy) będzie owulacja chyba znowu zapowiada się długi cykl. Jeszcze do wizyt u lekarzy tak długo więc mnie nosi. Do Zakopanego już nie chce jechać ale już wszystko dobrane tylko zamiast 5 osób już jest 7 (zabije kiedyś brata za taką organizacje) auto jak u mechanika tak dalej u niego już napewno nie pojadę nim nawet jak będzie do odbioru nie będę go testować w trasie (raz w drodze do Zakopanego padł - może nie lubi gór?) i ogólnie mam dość tylko spanie mnie uratuje aaa i jeszcze musze do kuzynki pojechać bo jadę do niej już od dwóch tygodni a przy okazji groby odwiedzić że zniczami skoro na 1.11 mnie nie będzie
-
nick nieaktualnyJa na szczęście na groby nie mam do kogo jechać. Ojca nie znalam wiec nie jezdze. On tez o mnie podobno nie walczyl jak go mama zostawila. Nawet nie jestem pewna gdzue dokladnie lezy.
A reszta waznych osob żyje.
Ja zresztą jestem przeciwna tym wszystkim grobom, kwiatkom i zniczom.
Phia - ja raz schudlam do sredniej dla mnie wagi 56 kg (powinnam muedzt 49 a 62 wazyc) i sie czulam tragicznie. Przy moim biuscie 70h wygladalam jak idiotka. Teraz wiem, ze najlepiej czuje sie przy 63-65. I mimo, że to nadwaga to dla mnie najlepiej na diecie IO/cukrzycowej bardzo szybko sie traci i nie jest trudno utrzymac o ile trzymasz sie diety do konca zycia (zwykle musisz). Ja rekompensuje węglowodany tluszczem i bialkiem zeby za duzo nie stracic. A jestem miesozerna wiec mi w to graj. Teraz mam 74 a startowalam ciaze 77. Najnizej bylam 3 tygodnie temu - 72.
Abi - ja bym za cholere nie wytrzymała
Sama testy robilam przez kilka dni. Przy cb kreski ciemnialy tylko 1 dzien, porem przestały i juz wiedziałam ze nic nie będzie. A teraz robilam przez 12 dni i ciemnialy albo byly takie same. Mam na pamiatke wszystkie Dla mnie to byl juz sport doslownie.
Meluśka - na pewno wszystko jest dovrze, jak kreska ciemnieje to teraz wszystko jest na dobrej drodzeMeluśka lubi tę wiadomość
-
O, Paula, mamy podobny rozmiar! Ja to nazywam 75Ha ha ha..
Paula 90 lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyJa jadę na groby dziadków swoich i pierwszy raz na grób dziadka Lubego. Trzy groby mam 40 km od miejsca zamieszkania a resztę już blisko więc w każdej chwili mogę podjechać. Zresztą wszystkich świętych to okazja do spotkania całej rodziny kiedy normalnie nie ma czasu na takie wizyty
-
nick nieaktualny