Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:U mnie w mieście też nie ma dobrych specjalistów. To już mój 5 czy 6 ginekolog?
Zastanawiamy się z mężem nad naprotechnologią. Nasi znajomi z tego skorzystali i w końcu po 5 latach starań mają dziecko. A tak to też tracili czas i pieniądze na takich właśnie "specjalistów"
Na czym polega naprotechnologia? Nigdy o tym nie słyszałam -
nick nieaktualnyChesia gratuluje po cichu!!!
A mowilam ze srednio raz w miesiacu jedna bedzie w ciazy! Teraz nastepna!
U mnie nadal walcze z infekcja. Tantum rosa nie pomaga zbytnio. Kuzwa jestem taka zla. Nawet sie bzyknac nie moge:(
Jutro okres. Nie czuje sie ani ciążowo ani okresowo. -
MissKathy92 wrote:Ja chodzę teraz do czwartego i już nie mam na kogo zmieniać niestety dlatego najlepiej zaufać sobie i nawet jak gin mówi że owu nie ma to trzeba działać i mieć nadzieję
Na czym polega naprotechnologia? Nigdy o tym nie słyszałam
Naprotechnologia skupia się bardziej na zdiagnozowaniu przyczyn niepłodności.
Ja sama chyba bym się tym nawet nie zainteresowała, ale Ci nasi znajomi bardzo polecali z tego względu, że mieli porobione skrupulatnie wszystkie badania, po kolei. Też musieli wydać sporo pieniędzy i najeździć się po lekarzach, ale wyszło w końcu co było problemem i im się udało. A tak to by błądzili dalej.
Spróbujemy chyba, nie mamy nic do stracenia.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Naprotechnologia skupia się bardziej na zdiagnozowaniu przyczyn niepłodności.
Ja sama chyba bym się tym nawet nie zainteresowała, ale Ci nasi znajomi bardzo polecali z tego względu, że mieli porobione skrupulatnie wszystkie badania, po kolei. Też musieli wydać sporo pieniędzy i najeździć się po lekarzach, ale wyszło w końcu co było problemem i im się udało. A tak to by błądzili dalej.
Spróbujemy chyba, nie mamy nic do stracenia.
Fajnie że jesteście otwarci na takie coś skoro znajomym się udało to wam na pewno też się uda wiadomo trzeba będzie trochę kasy na to poświęcić ale chyba wartoPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plamka co do dupka to masz świętą rację, można go podawać dopiero po potwierdzonej owulacji, w innym przypadku zadziała jak antykoncepcja! Ginekolog mi przepisał dupka bo twierdził, że wynik progesteronu 7 dni po owulacji jest zbyt niski, obecny lekarz gin-endokrynolog zajmujący się nieplodnoscia zakazał mi brać dupka, ważne jest by była owulaja a wynik progesteronu dwucyfrowy, nawet 10 jest ok do zagniezdzenia
Chasia gratulacje :*Plamka_92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualnyA ja wlasnie leze sobie po udanym seksie stwierdzilismu ze teraz przez trzy dni bedziemy sie kochac. Pozniej dla pewnosci w srode poprawimy i zobaczymy co nam z tego wyjdzie
Ja z tego co mi robili badania w klinice to nie mam zadnych nieprawidlowosci. Na razie sie badaniami nie bede przejmowac. Mam duza nadzieje ze w tym cyklu zaskoczeMalwa13, Applejoy, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
melunia91 wrote:A ja wlasnie leze sobie po udanym seksie stwierdzilismu ze teraz przez trzy dni bedziemy sie kochac. Pozniej dla pewnosci w srode poprawimy i zobaczymy co nam z tego wyjdzie
Ja z tego co mi robili badania w klinice to nie mam zadnych nieprawidlowosci. Na razie sie badaniami nie bede przejmowac. Mam duza nadzieje ze w tym cyklu zaskoczeStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
milea.26 wrote:Chesia gratuluje po cichu!!!
A mowilam ze srednio raz w miesiacu jedna bedzie w ciazy! Teraz nastepna!
U mnie nadal walcze z infekcja. Tantum rosa nie pomaga zbytnio. Kuzwa jestem taka zla. Nawet sie bzyknac nie moge:(
Jutro okres. Nie czuje sie ani ciążowo ani okresowo.
A gynoxin kupiłaś? Tantum Ci nie pomoże. Nie ma prawa nawet. Jest super ale nie przy takich mocnych objawach. Lub pros o pimafucin w gkobulkach na receptę farmaceutyczna. Może wystawić magister tylko i mów że stan bardzo pilny. Możemy takie recepty wystawiać w sytuacji ratowania życia i zdrowia. MoŻesz też udać że jesteś farmaceuta tylko to ryzyko. Ale swój swego inaczej traktuje. Pimacucin można w ciąży jak coś.
Chasia Gratulacje. Jesteś w ciąży. Uwierz w to! Beta chyba Ci nie potrzebna ale jeśli Cię uspokoi to leć.
Ja chyba miałam ovu 16 dnia. Dziwne bo zawsze koło20 - 22. Troszkę tam się staraliśmy ale chyba cykl stracony. -
nick nieaktualnyKonieczynka nie kupilam. Bo w tej aptece co bylam akurat tego nie bylo i wzielam tantum rosa. A juz nie mialam czasu jechac do innej. Poza tym jutro dostane okresu wiec i tak nie moglabym zastosowac zadnych lekow dopochowych teraz. Musze czekac do konca okresu.
Jakos sie przemecze. Musze. -
Ja jestem obecnie pod opieką 11 ginekologa a zmieniłam ich wciągu 8 miesięcy. Ten specjalizuje się w trudnych przypadkach i w niepłodności. Zobaczymy co z tego będzie...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Chasia brawo!!! ❤️
Gratuluję
Teraz beta na potwierdzenie i rośnijcie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 16:49
-
nick nieaktualnyJa do 18 w pracy, mój przyjeżdża po mnie i idziemy mu kupić prezent urodzinowy, musi ze mną, bo musi sobie przymierzyć... W zeszłym roku miał niespodziankę. Teraz będzie w połowie, bo nie wie po co przyjeżdża. A potem już meczyk. Dziś Rosja - Chorwacja!!
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny