Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Ja do 18 w pracy, mój przyjeżdża po mnie i idziemy mu kupić prezent urodzinowy, musi ze mną, bo musi sobie przymierzyć... W zeszłym roku miał niespodziankę. Teraz będzie w połowie, bo nie wie po co przyjeżdża. A potem już meczyk. Dziś Rosja - Chorwacja!!
Mój na 19 do pracy więc idę znowu do kina, dziś na Whitney Houston -
Plamka_92 wrote:Naprotechnologia skupia się bardziej na zdiagnozowaniu przyczyn niepłodności.
Ja sama chyba bym się tym nawet nie zainteresowała, ale Ci nasi znajomi bardzo polecali z tego względu, że mieli porobione skrupulatnie wszystkie badania, po kolei. Też musieli wydać sporo pieniędzy i najeździć się po lekarzach, ale wyszło w końcu co było problemem i im się udało. A tak to by błądzili dalej.
Spróbujemy chyba, nie mamy nic do stracenia.
Też już o tym myślałam tylko chyba mało jest tego? Nie mogłam nic konkretnego znaleźć u mnie w Trójmieście. Poszukam jeszcze raz, bo zainteresowałaś mnie tymPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:O jeny, jest w Gdańsku NaProCentrum patrzę na ich cennik, a tam 80zł za pierwszy monitoring a potem 50zł!!! Może warto? Nie wiem... Dzwonić i się umówić?
Monitoring na prawdę pomaga -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się moje Płodne Dziewczyny
Tak sobie policzyłam, że w tym cyklu trafiliśmy z seksem dokładnie w dzień owu. Zawsze jakoś tak go omijaliśmy bokiem.
Mój pojechał na nockę do pracy więc siedzę sama i włączyłam sobie "Przyjaciół". Nigdy tego nie oglądałam, ale wiele słyszałam o tym serialu. I mi poprawia humor
We wszystkich cyklach dotąd z nerwami oczekiwałam na 10dc żeby test zrobić. A teraz jakoś tak spokojniej. Wreszcie chyba udaje mi się na prawdę odpuścić. I mam więcej energii i radości - chyba zwiększona ilość magnezu w końcu działa.
Chasia - już po cichutku gratulujęMarza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Teraz widzę na Twoim przykładzie, że pomaga
No muszę zacząć coś działać, bo nigdy się nie doczekam tego maleństwa!
Ja tak się cieszyłam jak mi ginek powiedział, że w końcu jest pęcherzyk ładny i żeby następny dzień dobrze wykorzystać, że nie miałam stresa tylko motywację
Trzymam kciuki kochana ❤️Ania95 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Ania a co bedziesz konsultowac:) postaw sprawe jasno i tyle:)
Jesli to mialoby Wam pomoc to nie ma co sie zastanawiac:)
Hahaha na 100% by się zgodził i by zrobił to, co ja chcę ale jako dobra żona muszę mu pokazać, że liczę się z jego zdaniemMarza89, milea.26, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Dokładnie tak! ❤️
Ja tak się cieszyłam jak mi ginek powiedział, że w końcu jest pęcherzyk ładny i żeby następny dzień dobrze wykorzystać, że nie miałam stresa tylko motywację
Trzymam kciuki kochana ❤️
Dziękuję kochana głupia jestem, że szybciej nie poszłamMarza89 lubi tę wiadomość