Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tak sobie myślę, jak to jest z tym śluzem. Zawsze w płodne jest tylko ciągnący czy zdarze się wam że jest i taaki i kremowy. Wczoraj wieczorem mialam ciagnacy. Rano kremowy. A po seksie zauwazylam tez ze wszystko zassała, no oprocz czesci co uciekla troche ale pozniej nic nie wyplynelo.
Co do modlitwy to bede musiala sie dla mlodego tez nawrocic w strone kosciola. Pare razy sie sparzyłam no trzeba sobie w glowie troche poukladac jednak.
A do dentysty tez sie musze wybrac... Tak zwlekalam z dziura ze teraz czuje jak na zimne reaguje... -
nick nieaktualnyJa sluzu mam mało.moze raz jak bardzo bardzo się skupie to zobaczę rozcogliwy.. Ale jak widzicie nie przeszkadza to w zajsciu.mam wodnisty po prostu.
Ja z Kościołem katolickim jestem na bakier, i nie mam zamiaru nic zmieniać. Dużo dobrego spotkało mnie od Kościoła Narodowego w Polsce. Starszy nie chodzi na religię, nie chce a ja nie zmuszam.
Melunia, zachrzAniaj do dentysty.
Chorwacja 2:1!!!!!!!!
Yupiiiiii!!!!
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Co studiowałaś Aniu?
Dziewczyny trzymajcie w poniedziałek za tydzień kciuki bo bronię magistraApplejoy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny film fajny choć myślałam że będzie więcej piosenek
Popłakałam się
I wygrałam bilet w loterii haha mojego zaciagne teraz na cośAnia95, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Dziewczyny film fajny choć myślałam że będzie więcej piosenek
Popłakałam się
I wygrałam bilet w loterii haha mojego zaciagne teraz na coś
Kurde ja tyle seksu mialam w tym miesiacu że chyba nawet za panny tak nie było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:A na jakim filmie byłaś ?
Kurde ja tyle seksu mialam w tym miesiacu że chyba nawet za panny tak nie było
No i poprawnie haha
tylko daj lubemu się zregenerować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:O matko... Właśnie sobie ciśnienie zmierzyłam. 106/79. Nie pamiętam kiedy takie niskie miałam. Ogólnie jestem niskociśnieniowcem ale ostatnio miałam własnie 120, 124 sporadycznie poniżej 120...
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Marza nawet nie wiesz jak po porzednim cyklu jestem nastawiona pozytywnie. Idę za Waszą radą, że te hormony buzują i że trzeba to wykorzystać po CB...
Dobre nastawienie to podstawa, dodać do tego dobrego gink, idealny strzał przy ovu i musi skończyć się fasolką ❤️ :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 22:52
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:No ba ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jestem ciekawa, co w przypadku, gdy zajdę, lekarz stwierdzi że jest, ale będzie dość wczesnie. Pracuje w Biedronce i boję się że na początku tym noszeniem zaszkodzę na tak wczesnym etapie wystawi tak wczesnie L4 czy czeka sie do jakiegoś konkretnego tygonia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 22:56
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Poprawnie
Dobre nastawienie to podstawa, dodać do tego dobrego gink, idealny strzał przy ovu i musi skończyć się fasolką ❤️ :*
Ja odpadam, bo myślę że minie zanim zabije ta prolaktyne. :*