Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny czy to normalne że miałam negatywne wyraźne testy potem kolejny że kreski chyba takie same więc pozytyw i teraz codziennie testy są takie same od 3 dni A temp nadal niska?
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:To że testy wyszły pozytywne to nie oznacza że owulacja się odbyła. Mogła się rozmyślic.poziom hormonu był. Tak duży że testy go lapaly.. Ze owulacja będzie 24-36h od tego momentu, ale czy się odbyła to One już nie wiedza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Miss, tutaj jest historia vanessy:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/nowenna-straczek,1796,146.html
Dziewczyny jesteście niesamowite naprawdę zawsze można z Wami pogadać o wszystkim co leży na serduszkuAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Mam nadzieje ze w przeciagu najblizszego roku kazda z Nas w koncu zobaczy swoje upragnione 2 kreski:)
I ze pozniej zamiast o staraniach bedziemy gadac o kupach maluszkow:)
Będziemy później żyły porodami i znowu założymy nowy wątek, żeby powpisywać terminy zamiast gratulować 2 kresek na teście będziemy gratulować szczęśliwego rozwiązaniaaktap, milea.26, madzikow, Mama36, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A myślałaś, żeby zrobić test na wrogi śluz? Tak czasami myślę, że może w tym jest przyczyna. A żaden z lekarzy nic o tym nie wspomina
Myślałam o tym właśnie. Póki co jeszcze zobaczymy po tym HSG czy coś ruszy, a jak nie - to będziemy myśleć nad kolejnymi badaniami
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
milea.26 wrote:Mam nadzieje ze w przeciagu najblizszego roku kazda z Nas w koncu zobaczy swoje upragnione 2 kreski:)
I ze pozniej zamiast o staraniach bedziemy gadac o kupach maluszkow:)
Ufff wkońcu nadrobiłam ta parę stron
Jesteście niesamowite dziewczyny
Applejoy bedziemy trzymać kciuki za obronęApplejoy lubi tę wiadomość