Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Wlasnie tak sie zastanawiam...
Od 3-4 dni mam temp. 36.7-36.8.. Po ovu spadla na 1 dzien...
Wyżyna mi sie 8 chyba dlatego tak ta temp. Wyzsza... Co sadzicie??
Po ovu sa nizsze temp czy wyzsze?? Bo juz zglupialam -
nick nieaktualnyWiecie za ja ostatnio nawet zaczelam do kosciola chodzic...wczesniej nie chodzilam. Ale to nie dlatego ze nie wierze w Boga. Bo wierze. Ale nie podobalo mi soe zachowanie naszego ksiedza i sie troche zrazilam do kosciola. Ale odkad mamy problemy to chodze. Nie dla ksiedza. Dla Boga. I dla tego aby Nam pomogl.
MissKathy92, Ania95, Applejoy, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dziękuję Ci kochana z całego serca!
ja wspomnę o Tobie w modlitwie dzisiejszej
by się przydał ten wątek modlitewny co kiedyś był
niestety już zapomniany. Mało kto tam się udziela.
modlę się za pomyślność wizyt i nieustającą wiarę, żeby żadnej jej nie zabrakło nigdy
Ja nawet nie wiedziałam że był tu wątek modlitewnyMalwa13, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak piszecie własnie o psychice jak Ona działa i oczywiście, prawdopodobnie u mnie winna ta prolaktyna, ale.. Czy nie dziwne jest to że jak zalapuje teraz te ciążę.. I mam wykres to przez 4 dni temp idealna.. Która ma się utrzymywać jak to w ciąży, 4 dnia tych temp robię zawsze test.. Wychodzi pozytywny, i łapie taki stres że od razu poronienie.
Ciekawe ile w tym moja głowa a ile ciałko odrzuca zarodek. I ciekawe czy to jakby była wpadka o której bym nie wiedziała to czy by się utrzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 19:57
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Mysle ze kazda ktora odmawia modlitwe ... Taka po swojemu czy taka z paseczka powinna wspominac o kobietkach z naszego forum.. ❤
kiedyś moje przyjaciółki się modlily o znalezienie dobrych mężów dla siebie i innych z grupy i teraz wszystkie mają super chłopaków
taka modlitwa- nie tylko za siebie ale też za innych- może zdziałać cuda
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Tak piszecie własnie o psychice jak Ona działa i oczywiście, prawdopodobnie u mnie winna ta prolaktyna, ale.. Czy nie dziwne jest to że jak zalapuje twarz te ciążę.. I mam wykres to przez 4 dni temp idealna.. Która ma się utrzymywać jak to w ciąży, 4 dnia tych temp robię zawsze test.. Wychodzi pozytywny, i łapie taki stres że od razu poronienie.
Ciekawe ile w tym moja głowa a ile ciałko odrzuca zarodek. I ciekawe czy to jakby była wpadka o której bym nie wiedziała to czy by się utrzymała. -
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:My kupiliśmy mieszkanie z MDM by mieć gdzie mieszkać. I mamy jeden malutki pokój ale chcemy mieć 4 dzieci. Jak będzie jedno to też będę szczęśliwa. A jak będzie ich więcej to się przeprowadzimy będziemy więcej kredytu płacić bo to rodzina. A dla rodziny robi się wszystko
A jak nie to nic, byle razem być
-
Phia wrote:Ja sie modle codziennie o to zeby mi sie udalo i wam... Zawsze was wspominam od kiedy jestem na forum... Bo wciagacie jak kokaina xD
Modle sie bez paseczka bo od niedawna o nim wiem... I nawet nir myslalam zeby napisac o niego
Phia zaskoczyłaś mniedziękuję kochana :* jesteś niesamowita, że o nas pamiętasz
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Ja zawsze wspominam o wszystkich naszych staraczkach w modliwie codziennej
modlę się za pomyślność wizyt i nieustającą wiarę, żeby żadnej jej nie zabrakło nigdy
Ja nawet nie wiedziałam że był tu wątek modlitewny
Kochana jesteś :*
Był wątek Nowenna staraczekwszystkie modliły się za siebie i inne staraczki na tym wątku
w ogóle piękna historia założycielki. Odszukaj ten wątek i poczytaj
Malwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dokładnie tak
kiedyś moje przyjaciółki się modlily o znalezienie dobrych mężów dla siebie i innych z grupy i teraz wszystkie mają super chłopaków
taka modlitwa- nie tylko za siebie ale też za innych- może zdziałać cuda
Ja też się modliłam o dobrego mężachyba taki mi się trafił
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Kochana po owulacji muszą być co najmniej 3 wyższe temperatury. Idzie.. Idzie w górę, a potem albo sobie stoi... Albo delikatnie spada... Ale owulacja jest wyraźna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny