Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Wlasnie tak sie zastanawiam...
Od 3-4 dni mam temp. 36.7-36.8.. Po ovu spadla na 1 dzien...
Wyżyna mi sie 8 chyba dlatego tak ta temp. Wyzsza... Co sadzicie??
Po ovu sa nizsze temp czy wyzsze?? Bo juz zglupialam -
nick nieaktualnyWiecie za ja ostatnio nawet zaczelam do kosciola chodzic...wczesniej nie chodzilam. Ale to nie dlatego ze nie wierze w Boga. Bo wierze. Ale nie podobalo mi soe zachowanie naszego ksiedza i sie troche zrazilam do kosciola. Ale odkad mamy problemy to chodze. Nie dla ksiedza. Dla Boga. I dla tego aby Nam pomogl.
MissKathy92, Ania95, Applejoy, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dziękuję Ci kochana z całego serca! ja wspomnę o Tobie w modlitwie dzisiejszej by się przydał ten wątek modlitewny co kiedyś był niestety już zapomniany. Mało kto tam się udziela.
Ja nawet nie wiedziałam że był tu wątek modlitewnyMalwa13, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak piszecie własnie o psychice jak Ona działa i oczywiście, prawdopodobnie u mnie winna ta prolaktyna, ale.. Czy nie dziwne jest to że jak zalapuje teraz te ciążę.. I mam wykres to przez 4 dni temp idealna.. Która ma się utrzymywać jak to w ciąży, 4 dnia tych temp robię zawsze test.. Wychodzi pozytywny, i łapie taki stres że od razu poronienie.
Ciekawe ile w tym moja głowa a ile ciałko odrzuca zarodek. I ciekawe czy to jakby była wpadka o której bym nie wiedziała to czy by się utrzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 19:57
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Mysle ze kazda ktora odmawia modlitwe ... Taka po swojemu czy taka z paseczka powinna wspominac o kobietkach z naszego forum.. ❤
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Tak piszecie własnie o psychice jak Ona działa i oczywiście, prawdopodobnie u mnie winna ta prolaktyna, ale.. Czy nie dziwne jest to że jak zalapuje twarz te ciążę.. I mam wykres to przez 4 dni temp idealna.. Która ma się utrzymywać jak to w ciąży, 4 dnia tych temp robię zawsze test.. Wychodzi pozytywny, i łapie taki stres że od razu poronienie.
Ciekawe ile w tym moja głowa a ile ciałko odrzuca zarodek. I ciekawe czy to jakby była wpadka o której bym nie wiedziała to czy by się utrzymała. -
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:My kupiliśmy mieszkanie z MDM by mieć gdzie mieszkać. I mamy jeden malutki pokój ale chcemy mieć 4 dzieci. Jak będzie jedno to też będę szczęśliwa. A jak będzie ich więcej to się przeprowadzimy będziemy więcej kredytu płacić bo to rodzina. A dla rodziny robi się wszystko
-
Phia wrote:Ja sie modle codziennie o to zeby mi sie udalo i wam... Zawsze was wspominam od kiedy jestem na forum... Bo wciagacie jak kokaina xD
Modle sie bez paseczka bo od niedawna o nim wiem... I nawet nir myslalam zeby napisac o niego
Phia zaskoczyłaś mnie dziękuję kochana :* jesteś niesamowita, że o nas pamiętaszMalwa13 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Ja zawsze wspominam o wszystkich naszych staraczkach w modliwie codziennej modlę się za pomyślność wizyt i nieustającą wiarę, żeby żadnej jej nie zabrakło nigdy
Ja nawet nie wiedziałam że był tu wątek modlitewny
Kochana jesteś :*
Był wątek Nowenna staraczek wszystkie modliły się za siebie i inne staraczki na tym wątku w ogóle piękna historia założycielki. Odszukaj ten wątek i poczytajMalwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dokładnie tak kiedyś moje przyjaciółki się modlily o znalezienie dobrych mężów dla siebie i innych z grupy i teraz wszystkie mają super chłopaków taka modlitwa- nie tylko za siebie ale też za innych- może zdziałać cuda
Ja też się modliłam o dobrego męża chyba taki mi się trafiłMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Kochana po owulacji muszą być co najmniej 3 wyższe temperatury. Idzie.. Idzie w górę, a potem albo sobie stoi... Albo delikatnie spada... Ale owulacja jest wyraźna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny