Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
My kupiliśmy mieszkanie z MDM by mieć gdzie mieszkać. I mamy jeden malutki pokój ale chcemy mieć 4 dzieci. Jak będzie jedno to też będę szczęśliwa. A jak będzie ich więcej to się przeprowadzimy będziemy więcej kredytu płacić bo to rodzina. A dla rodziny robi się wszystko
Ania95, Applejoy, MissKathy92, Malwa13 lubią tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:My kupiliśmy mieszkanie z MDM by mieć gdzie mieszkać. I mamy jeden malutki pokój ale chcemy mieć 4 dzieci. Jak będzie jedno to też będę szczęśliwa. A jak będzie ich więcej to się przeprowadzimy będziemy więcej kredytu płacić bo to rodzina. A dla rodziny robi się wszystko
O tak -
Mamuśkaa1 wrote:Od wczoraj boli mnie po bokach (w 1 ciąży tak miałam na początku),ale nie przez cały czas, ale łapie mnie dość często, czasami mnie boli jak na miesiączkę, ale lekko, kłucie jajników mam często i jak sikam, to ten mocz jest taki bardzo żółty albo lekko zielony, czy ja zgłupiałam i doszukuję się objawów?? Czy któraś może mnie kopnąć w tyłek?? xD
To chyba za wcześnie jeszcze na objawy masz do testowania jeszcze 13 dni. A jesteś po owulacji? Ten mocz może być np. od odwodnienia. Ile pijesz litrów? -
Ania95 wrote:Ja skończyłam studia i jestem teraz co miesiąc o 400 zł bogatsza, więc postanowiłam, że może to iść na lekarzy skoro wcześniej dawałam radę
Ale to prawda, że koszty są ogromne...
Co studiowałaś Aniu?
Dziewczyny trzymajcie w poniedziałek za tydzień kciuki bo bronię magistraPhia, MissKathy92, Plamka_92 lubią tę wiadomość
[/url] -
Ania95 wrote:To chyba za wcześnie jeszcze na objawy masz do testowania jeszcze 13 dni. A jesteś po owulacji? Ten mocz może być np. od odwodnienia. Ile pijesz litrów?23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Miss, a jak Twój pasek św. Dominika? Nosisz go cały czas przy sobie? Ja mam na ramie łóżka zawieszony i do modlitwy go biorę do ręki. Ja z jednej strony trzymam, a z drugiej mąż i tak się modlimy wspólnie próbowałam na brzuchu nosić, ale strasznie nie wygodnie mam nadzieję, że sama wiara wystarczy.
A gdzie go zalatwialyscie Miss i Ania? ja może tez bym spróbowała..[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:A gdzie go zalatwialyscie Miss i Ania? ja może tez bym spróbowała..
Powodzenia na obronie kciuki zapewnione -
milea.26 wrote:Ania95 mi ginekolog mowil ze u zdrowej pary ciaza powinna byc maksymalnie do roku czasu:) u Was 9cs wiec macie jeszcze czas:)
No w sumie mamy ciekawe jak oni to liczą... Czy do 12 cykli czy do 12 miesięcy. Jak pełen rok to mamy czas do grudnia -
Ania95 wrote:Za 3 dni o 7 rano te siostry będą się modlić w naszej intencji jeju, będę się modlić razem z nimi.
Ania95 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Ja tak samo akurat będę szła do pracy to pomodle się
Dziękuję Ci kochana z całego serca! ja wspomnę o Tobie w modlitwie dzisiejszej by się przydał ten wątek modlitewny co kiedyś był niestety już zapomniany. Mało kto tam się udziela.MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie modle codziennie o to zeby mi sie udalo i wam... Zawsze was wspominam od kiedy jestem na forum... Bo wciagacie jak kokaina xD
Modle sie bez paseczka bo od niedawna o nim wiem... I nawet nir myslalam zeby napisac o niegoMissKathy92, Ania95 lubią tę wiadomość