Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:My też patrzymy na projekty myślimy, żeby za rok się budować już i patrzymy pod kątem dzieci jak to będzie, czy się pomieścimy, czy będzie im pasować taki pokój Musi się udać koniec kropka. Chociaż czasem nachodzą nas obawy to i tak nigdy się nie poddamy, bo jesteśmy wojowniczki
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
Miss, a jak Twój pasek św. Dominika? Nosisz go cały czas przy sobie? Ja mam na ramie łóżka zawieszony i do modlitwy go biorę do ręki. Ja z jednej strony trzymam, a z drugiej mąż i tak się modlimy wspólnie próbowałam na brzuchu nosić, ale strasznie nie wygodnie mam nadzieję, że sama wiara wystarczy.
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:My co miesiąc zadajemy sobie to pytanie "dlaczego? Przecież jesteśmy zdrowi" nikt nam na to nie potrafi odpowiedzieć, nawet lekarze. Może zaliczamy się do tej niepłodności idiopatycznej dlatego ja naprawdę po roku starań zabieram męża i siebie do psychologa. Już chyba tam będzie dla nas ratunek
Nie śmiejemy się teraz, ale jakieś zioła chińskie? Koleżance i jej koleżance udało się zajść w ciążę. Sama jeszcze nie próbowałam ale to pewnie kwestia czasu9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
MissKathy92 wrote:My też planujemy na przyszły rok dużo pokoi musi być bo dzieciaczki nam się nie pomieszczą bo przecież jesteśmy mega płodne to i dzieciaków dużo będzie już niebawem
Hahaha oczywiście, że jesteśmy mega płodne
My patrzymy na projekty gdzie są 4 sypialnie (3 dla dzieci i 1 dla nas), ale ciężko o idealny projekt. Chyba będziemy musieli zrobić własny -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Zazdroszczę domów dziewczyny fajnie że wasze dzieci będą miały oddzielne pokoje nasze może kiedyś też
Może też powinniśmy się z mężem razem modlić choć wolimy osobno w sumie
Nieważne czy razem czy osobno, byle z wiarą! :*Malwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:My mamy w mieszkaniu pokój który miał być dziecięcy teraz nawet już boję się co tak nazywać
Też mam taki pokój teraz jestem t graciarnia. A bardzo bym chciała żeby rowery poszły do piwnicy i te brzydkie stare meble wymienić na łóżeczko i kolorowe zasłony...9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ania95 wrote:Miss, a jak Twój pasek św. Dominika? Nosisz go cały czas przy sobie? Ja mam na ramie łóżka zawieszony i do modlitwy go biorę do ręki. Ja z jednej strony trzymam, a z drugiej mąż i tak się modlimy wspólnie próbowałam na brzuchu nosić, ale strasznie nie wygodnie mam nadzieję, że sama wiara wystarczy.
Najważniejsza modlitwaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 19:20
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Po 5cs czy 10cs wy sie juz zamartwiacie... Po co sie stresujecie niepotrzebnie... Ja przy 42cs mam optymizmu pelno i wiem ze kiedys nawet na starosc nam sie uda
A co z Tobą że Wam nie wychodzi, jeśli można spotkać? Nie chcę kartkować do początku początków;)9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ania95 wrote:Hahaha oczywiście, że jesteśmy mega płodne
My patrzymy na projekty gdzie są 4 sypialnie (3 dla dzieci i 1 dla nas), ale ciężko o idealny projekt. Chyba będziemy musieli zrobić własnyAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Ja narazie noszę na brzuchu ale faktycznie trochę nie wygodnie na noc pod poduszką kładę ale tak myślę żeby przez czas starań nosić przy sobie po prostu a jak już się uda to cała ciąże brzuszek przepasac
Najważniejsza modlitwa
Ja na początku nosiłam w torebce, ale potem zapominałam o modlitwie, bo nie widziałam tego paska teraz jak leży na ramie łóżka to nie ma opcji, żebym go nie zauważyłaMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Zazdroszczę domów dziewczyny fajnie że wasze dzieci będą miały oddzielne pokoje nasze może kiedyś też
Może też powinniśmy się z mężem razem modlić choć wolimy osobno w sumieMalwa13 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Co to za zioła? Chętnie wypróbuję jeśli pomogło komuś to bierę!
Jakiś koleś do Jaworzna przyjeżdża i przyjmuje i daje w cenie zioła.( Jaworzno koło Katowic) mogę się dowiedzieć czy gdzieś jeszcze nie przyjmuję
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Od wczoraj boli mnie po bokach (w 1 ciąży tak miałam na początku),ale nie przez cały czas, ale łapie mnie dość często, czasami mnie boli jak na miesiączkę, ale lekko, kłucie jajników mam często i jak sikam, to ten mocz jest taki bardzo żółty albo lekko zielony, czy ja zgłupiałam i doszukuję się objawów?? Czy któraś może mnie kopnąć w tyłek?? xD23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualny
-
Taka_Babka wrote:Też mam taki pokój teraz jestem t graciarnia. A bardzo bym chciała żeby rowery poszły do piwnicy i te brzydkie stare meble wymienić na łóżeczko i kolorowe zasłony...
Niedługo będziesz wymieniać wszystko i podporządkowywać pod nowego członka rodziny :*