Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny podczytuje dzis Was, czekamy, czekamy, ale ja to jeszcze mam nadzieje, ze ten wredny okres nie przyjdzie... nie robie testu, nie ide poki co na betę, bo nie chce znowu siedziec jak na szpilkach i czekać na wyniki... szanse sa, a co z tego wyjdzie- zobaczymy.. ale tak jak piszecie, kiedyś sie uda! Musimy sie pozytywnie tez nastawiać chociaz czasem jest strasznie trudno...
-
Nie ma się co smucić, Miss dobrze pisałaś, że nie ma co czekać, trzeba sprawdzić podstawowe badania, a potem jakiś plan ustalić działania. Czasem człowiek nie dowiaduje się o wszystkim od razu, na początku drogi. Nie trafi się na odpowiednich lekarzy. Starania wymagają czasu... niektóre z nas pewnie podejdą do zabiegu, bo naturalne starania nic nie wniosą. Ale nie ważne w jaki sposób osiągnie się cel, będziemy niedługo Mamami
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Madzikow dobrze napisane
Zrobiłam sobie tego grzanca i od razu humor lepszy Kurczę no musi być dobrze prawda? Najważniejsze że mamy siebie nawzajem a jak dziecko się pojawi to będzie pełnia szczęścia cieszmy się sobą- my wszystkie i nasi mężowiemadzikow, Kaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:MissKathy92 to zdrówko wypij za siebie i za nas!
-
Siemka Melunia
Jak samopoczucie w nowym roku? @ wyczekiwana już zawitała?08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Nie. A powiem lepszy numer. Zalewa mnie jak na owu. Kilka dni bol jaknikow i podbrzusza. Myslalam ze mnie w koncu @ zaskoczy. A od 3 dni mam powodz. juz zalazulam wkladke zeby bielizny tyle nie zmieniac. Nawet w wykresie mi wyznaczylo owu. No ale nie nakrecam sie. Wolalabym juz okres dostac. A 10ego mam wizyte to bede wiedziec czy owu byla czy nie.
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, witam się noworocznie i przynoszę noworoczne, świeże i silne wirusy
Dla każdej wystarczy. Trzymam kciuki za las podwójnych kresek na wątku
U nas ok, rosnę, czuję się jak kaszalot już powoli mimo, że przybrałam tylko 2,5kg. Dzisiaj Igi obudził mnie o 5 rano kopniakami. Jedziemy na badania znowu. I znowu będziemy siedzieć z godzinę w poczekalni. Ehhh... Brzuch znika momentalnie we wszystkich kolejkach, ludzie zdają się wszyscy gdzieś spieszyć tak bardzo, że nie ma już miejsca na uprzejmość.Konieczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelunie cieszę się pisałam do Ciebie na ig
Paula powiedz mi co jadasz w cukrzycy? Cukry na czczo mam ok, dzisiaj nawet 64, ale wczoraj juz po dwoch malutkich kanapkach żytnich z pomidorem i serem zrobilam trzy pomiary z tej samej probki krwi i jeden 153, drugi 110, a trzeci 123 - i nie wiem czy w normie czy nie.
W ogóle jestem przerażona tymi cukrami, czasami po godzinie od posiłku mam ok, a nagle po dwóch wybity za wysoko zamiast spaśćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 08:21
-
Melunia witaj z powrotem ciekawe co u Ciebie z tym cyklem się dzieje... dobrze że masz niebawem wizytę to się wszystkiego dowiesz
Paula tak to prawda, ludzie są ślepi na kobiety w ciąży O ile zrozumiem nie zwracanie uwagi na te we wcześniejszych ciazach (możne ktoś myśli że to nie ciąża) no ale już nie zwracanie uwagi na takie kobitki z pokaznym brzuszkiem no to nie zrozumiem... szkoda że kobiety muszą się o wszystko dopominac a ludzie po prostu nie myślą
A ja się ogólnie witam po połowie nieprzespanej nocy
Zaszkodził mi ten wczorajszy grzaniec bo od 1 się męczyłam z bolącym żołądkiem
Nigdy więcej...
Życzę Wam udanego dnia mój przed ostatni na urlopie, potem weekend i witaj praco -
nick nieaktualny