NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam również jestem tu nowa, i dopiero zaczęłam pierwszy cykl z OvuFriend. Staramy się 2 cykl. Jestem po wyjęciu mireny i miałam też zabieg częściowego usunięcia szyjki macicy.. przez co mam teraz problem ze sluzem. Od tego cyklu wspomagam się wiesiolkiem i już od 2 dni widzę efekty sluzu mam zdecydowanie więcej . Zakupiłam też żel ConceivePlus. Obecnie jestem w 11 dc. Zobaczymy co będzie 😊 w poprzednim cyklu wg testów owu i boli owulacyjnych ( A miewam takie bardzo silne) wydaje mi się że owulacja była w 17 dc. Ciekawe jak będzie teraz 🤔 oczywiście trzymam kciuki za wszystkie starające się przyszłe mamusie 😊
Nie bardzo umiem tylko interpretować temp jeśli chodzi o prawdopodobny dzień owulacji 🤔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Hej dziewczyny
Dzisiaj wyjeżdżamy na weekend z moim meżęm. 😍❤️ Tak się cieszę: weekend poza domem
Potrzebujemy tego , jestem wykończona psychicznie.Sisi27, Nutka-2, Anamaya, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
MałaMi24 wrote:Hej dziewczyny
Dzisiaj wyjeżdżamy na weekend z moim meżęm. 😍❤️ Tak się cieszę: weekend poza domem
Potrzebujemy tego , jestem wykończona psychicznie.
Bardzo dobrze, że będzie wyjazd i pobedziecie tylko ze sobą 🤩😍
Życzę przyjemnego pobytu, zresetowania się i tylko pozytywnych myśli 🤩😍MałaMi24, bebetka.b lubią tę wiadomość
5cs
27 lat
Mięśniak 4cm -
Inaa89 wrote:Witam również jestem tu nowa, i dopiero zaczęłam pierwszy cykl z OvuFriend. Staramy się 2 cykl. Jestem po wyjęciu mireny i miałam też zabieg częściowego usunięcia szyjki macicy.. przez co mam teraz problem ze sluzem. Od tego cyklu wspomagam się wiesiolkiem i już od 2 dni widzę efekty sluzu mam zdecydowanie więcej . Zakupiłam też żel ConceivePlus. Obecnie jestem w 11 dc. Zobaczymy co będzie 😊 w poprzednim cyklu wg testów owu i boli owulacyjnych ( A miewam takie bardzo silne) wydaje mi się że owulacja była w 17 dc. Ciekawe jak będzie teraz 🤔 oczywiście trzymam kciuki za wszystkie starające się przyszłe mamusie 😊
Nie bardzo umiem tylko interpretować temp jeśli chodzi o prawdopodobny dzień owulacji 🤔
Witam na forum. 😊 -
Jak dziewczyny weekend się zapowiada? Właśnie weszłam pod kołdrę i odpoczywam. 😊 A jutro pracowity dzień - sprzątanie mieszkania i zakupy lub odwrotnie 😂
-
Anamaya wrote:Jak dziewczyny weekend się zapowiada? Właśnie weszłam pod kołdrę i odpoczywam. 😊 A jutro pracowity dzień - sprzątanie mieszkania i zakupy lub odwrotnie 😂
Ty nie miałaś jutro testować ??
Może tez trochę o sobie .
Mam 31 lat i 2 dzieci syn 5 lat i córa 3 lata 🙂 byłam jeszcze w dwóch ciążach przed synem jak i przed córka poronienie samoistne przed synem natomiast przed córka zatrzymanie w 4 miesiącu cytomegalia .
To dzieciątko ma dopełnić nasze szczęście i najbardziej obecnie cieszy się maż . Ja narazie zostanę tu z wami na forum za bardzo się boje ..
w maju przeszłam operacje wycięcia endometriozy .. wiec to jest nasz wielki mały cud ❤️❤️ -
Anamaya wrote:Jak dziewczyny weekend się zapowiada? Właśnie weszłam pod kołdrę i odpoczywam. 😊 A jutro pracowity dzień - sprzątanie mieszkania i zakupy lub odwrotnie 😂
Teraz odpoczywamy! Dzieciaczki w łóżeczkach! Jutro zakupy obiad i na przyjęcie rodzinne jedziemy! W niedzielę do moich rodziców jedziemy będzie moje rodzeństwo kochane ❤️ dzisiaj już wysprzatany domek 🙂 miłego weekendu! Odzywajcie się! A kto jutro testuje? 🤔 -
Nutka-2 wrote:Ja miałam jechać na betę ale raczej pojadę dopiero w tygodniu bo jutro nie mam z kim dzieci zostawić 😔
Ty nie miałaś jutro testować ??
Może tez trochę o sobie .
Mam 31 lat i 2 dzieci syn 5 lat i córa 3 lata 🙂 byłam jeszcze w dwóch ciążach przed synem jak i przed córka poronienie samoistne przed synem natomiast przed córka zatrzymanie w 4 miesiącu cytomegalia .
To dzieciątko ma dopełnić nasze szczęście i najbardziej obecnie cieszy się maż . Ja narazie zostanę tu z wami na forum za bardzo się boje ..
w maju przeszłam operacje wycięcia endometriozy .. wiec to jest nasz wielki mały cud ❤️❤️
Miałam testować ale tempka spada więc pewnie @ będzie. Szkoda mi testu😂
Może następnym cykl będzie udany chociaż ciężko bo z moim widujemy się czasem..😯 -
Sisi27 wrote:U mnie napad jedzenia i oczywiście przyszła @ ....
Sisi u mnie temperatura spada na łeb na szyję więc i do mnie zawita @ no ale niech przyjdzie w poniedziałek.. -
Cześć wszystkim 😀 Jak sobota? Ja właśnie jem obiad i wróciłam z zakupów okazało się, że zapomniałam 2 rzeczy i jeszcze wieczorem pójdę do biedronki 😂
Czeka mnie jeszcze sprzątanie i obiad na jutro dla mojego lubego.Sisi27 lubi tę wiadomość
-
Anamaya wrote:Cześć wszystkim 😀 Jak sobota? Ja właśnie jem obiad i wróciłam z zakupów okazało się, że zapomniałam 2 rzeczy i jeszcze wieczorem pójdę do biedronki 😂
Czeka mnie jeszcze sprzątanie i obiad na jutro dla mojego lubego.
Właśnie wróciliśmy z imienin! Rano byliśmy na zakupach! A teraz lulu! Spokojnej nocki 🥰 dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 21:11
-
Róża 1 wrote:
Róża temperatura Ci ładnie rośnie 😘 Mam nadzieję, że się udało! -
Anamaya wrote:Róża temperatura Ci ładnie rośnie 😘 Mam nadzieję, że się udało!
Witajcie 🙂 najgorsze te czekanie! Ale cóż zobaczymy! Jak narazie jestem spokojna! Dzisiaj lekko kłuje i się odzywa jajnik z którego była owulacja! Coraz mocniej boli! Czy ktoś tak miał 🤔Życzę miłej niedzieli 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 09:54
Anamaya lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim !
Ja z lubym na wyjezdzie. Odpoczywamy
Dzisiaj przyszła @ i zaczynam nowy cykl. We wtorek wizyta u gin. Myślicie że zrobi mi USG ? Bardzo bym chciała.Sisi27 lubi tę wiadomość
-
MałaMi24 wrote:Cześć wszystkim !
Dzisiaj przyszła @ i zaczynam nowy cykl. We wtorek wizyta u gin. Myślicie że zrobi mi USG ? Bardzo bym chciała.
To zależy bo nie którzy ginekolodzy nie chcą robić jak jest @! Miłego wypoczynku ❤️ -
MałaMi24 wrote:Cześć wszystkim !
Dzisiaj przyszła @ i zaczynam nowy cykl. We wtorek wizyta u gin. Myślicie że zrobi mi USG ? Bardzo bym chciała.
Odpoczywajcie ile się da!
Jak byłam umówić się do drugiego lekarza na operację miesniakow, która mi odradzil to wtedy też miałam @ i byłam bardzo zdziwiona jak zrobił mi usg, co skomentował, że @ mu nie przeszkadza bo ma te prezerwatywy na głowice 😂🤩bebetka.b, Inaa89 lubią tę wiadomość
5cs
27 lat
Mięśniak 4cm -
Dziewczyny jestem szalona ogólnie w piątek test wyszedł ujemny ten z allegro a dziś o 12 robiłam test owulacyjny i dwie dość mocne kreski teraz jak wróciłam z gości to zrobiłam i dwie ale delikatna jedna... I sobie myślę co kaman... miałam zero w czasie gdy aplikacja pokazała mi owulacje dosłownie nawet biel i to kilkanascie dni a teraz coś takiego.... jeszcze o 20 zrobię z ciekawosci
-
Anamaya wrote:Dziewczyny jestem szalona ogólnie w piątek test wyszedł ujemny ten z allegro a dziś o 12 robiłam test owulacyjny i dwie dość mocne kreski teraz jak wróciłam z gości to zrobiłam i dwie ale delikatna jedna... I sobie myślę co kaman... miałam zero w czasie gdy aplikacja pokazała mi owulacje dosłownie nawet biel i to kilkanascie dni a teraz coś takiego.... jeszcze o 20 zrobię z ciekawosci
Wow kochana trzymam kciuki daj znać ❤️