nowe staraczki na forum.
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooooo nowe dobre wieści! Gratulacje Gakin !!! Fantastyczne newsy nam sprzedajesz ❤️ pozazdroscic!
Kurde mam nadzieje, że każdej z nas sie uda w końcu. Ja juz wiem, że musze badać dalej tarczyce, bo biorę bez sensu euthyrox a kolezanka, która w sumie ma spora wiedzę na ten temat powiedziała, że nie wystarczy dac leku po wyniku tsh nie robiąc dodatkowych. A ja od 4 lat biorę lek na podstawie jednego badania. Myślicie ze to moze powodować tycie? Bo od zeszłego roku przytyłam mimo ze nie zmieniałam trybu życia ani diety...
Marzymisie doczytałam o Tobie i mężu- super wieści, dobrze że zostajesz staraczka i Rita gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 21:03
Gakin lubi tę wiadomość
-
Beta przeważnie na 100% jest pewna. Młoda19 nie wiem jakie masz normy w laboratorium, ale ja z wynikiem 0.5 nie byłam w ciąży. Możesz sobie jeszcze test taki sikany zrobić w dniu spodziewanej miesiaczki, i jak on wyjdzie pozytywny to wtedy powtórzyć betę.
-
Dziewczyny bo ja głupieje już zrobiłam dwa testy facelle strumieniowe - jeden po południu drugi rano oba pozytywne kreski mocno widoczne. Dzisiaj zrobiłam prepino paskowy teoretycznie czulszy i ta kreska druga bardzo blada była i samo nie wiem już co myśleś. może spada mi ilość bety? na betę z krwi mogę dopiero we wtorek pójśćFilipek - 09.03.17
-
Moze test jakiś gorszy? Najlepsza byłaby beta No ale jak masz czekać do wtorku to ja bym nie wytrzymała i zrobiła dla pewności jeszcze jeden test. Nie martw sie, mowi sie, że w ciąży kreska na teście nie musi byc tak wyraźna jak to ma miejsce przy teście owulacyjnym. Nie stresuj sue, bo to tylko szkodzi :-*