NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
vanessa wrote:Obecnie nic nie robimy w tym celu... nawet sie nie staramy.
Dla mnie to leczenie takie jak choroby przewlekłej trzeba sie leczyć non stop ale efektu nie będzie.
Z tą sytuacją w naszym kraju to racja, jesteśmy daleko za murzynami, jeśli chodzi o leczenie niepłodności. Ale nie mamy na to wpływu i na refundację też. Zwykły człowiek tak jak my, mimo, że pracuje, to na wiele NIE może sobie pozwolić.vanessa lubi tę wiadomość
-
I jak tam swiatelko polecialo??
-
vanessa i cała reszta kolezanek - modliłam się dziś za Was na górce przeprośnej z Ojcem Danielem. Przeżycia - ciężko ująć w słowa, najlepiej samemu to przeżyć. Cięgle jestem pod wrażeniem osób wkoło mnie, które doświadczyły "spoczynku w Duchu Św". Ja płakałam jak dziecko nie wiedząc czemu i nie mogąc przestać Polecam Każdem modlitwę właśnie w tym miejscu (autokary z całej Polski były, a nawet i ze Słowacji), byłam tam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:13
zoe31 lubi tę wiadomość
-
Przypominam o swiatelku o 21 ide na 34 dzien nowenny
-
-
Kocia wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was nosiła pasek św. Dominika? Ja właśnie zaczęłam bo wiem, że św. Dominik pomaga starajacym się.
a co to dokładnie jest? jeszcze nigdy o tym nie słyszałam -
Kocia wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was nosiła pasek św. Dominika? Ja właśnie zaczęłam bo wiem, że św. Dominik pomaga starajacym się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:29
-
Aganeska, o pasku można poczytam w internecie min. Na stronie www.grodek.mniszki.dominikanie.pl Napisałam do siostr prośbę o pasek i modlitwe w mailu i po 3 dniach dostalam przesyłkę. Dodatkowo co wtorek odprawiaja mszę o 7.00 w intencji tych osob które się do nich zwracają w tej sprawie. Na forach można znaleźć świadectwa że św. Dominik pomoże
-
Rano odważyłam się i zrobiłam test. Do teraz nie umiem uwierzyć w jego wynik W końcu się udało !!!! Po 2 latach starań, cierpień, operacji z Bożą pomocą udało się. Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie modlitewne. Ciągle pamiętam o nas wszystkich w codziennej modlitwie Miłego popołudnia
Kocia, potforzasta, Yousee, Summerka, Aganeska, Anulkaa, Asiak, sylwiunia, Macierzanka:), zoe31, marti_marti lubią tę wiadomość
-
Ewwiel to super i fajnie że nie musiałaś się długo starać bo 2 lata wierz mi nie jest długo. Ja gdybym zaszła po 2 latach to moje dziecko miało by już prawie 3 latka...
ewwiel, Asiak lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:Ewwiel to super i fajnie że nie musiałaś się długo starać bo 2 lata wierz mi nie jest długo. Ja gdybym zaszła po 2 latach to moje dziecko miało by już prawie 3 latka...
A Twój mąż na stałe przyjeżdża? -
ewwiel gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:35
ewwiel lubi tę wiadomość
-
ewwiel wrote:Rano odważyłam się i zrobiłam test. Do teraz nie umiem uwierzyć w jego wynik W końcu się udało !!!! Po 2 latach starań, cierpień, operacji z Bożą pomocą udało się. Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie modlitewne. Ciągle pamiętam o nas wszystkich w codziennej modlitwie Miłego popołudnia
ewwiel lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba