NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
vanessa wrote:Obecnie nic nie robimy w tym celu... nawet sie nie staramy.
Dla mnie to leczenie takie jak choroby przewlekłej trzeba sie leczyć non stop ale efektu nie będzie.
Z tą sytuacją w naszym kraju to racja, jesteśmy daleko za murzynami, jeśli chodzi o leczenie niepłodności. Ale nie mamy na to wpływu i na refundację też. Zwykły człowiek tak jak my, mimo, że pracuje, to na wiele NIE może sobie pozwolić.
vanessa lubi tę wiadomość
-
vanessa i cała reszta kolezanek - modliłam się dziś za Was na górce przeprośnej z Ojcem Danielem. Przeżycia - ciężko ująć w słowa, najlepiej samemu to przeżyć. Cięgle jestem pod wrażeniem osób wkoło mnie, które doświadczyły "spoczynku w Duchu Św". Ja płakałam jak dziecko nie wiedząc czemu i nie mogąc przestać
Polecam Każdem modlitwę właśnie w tym miejscu (autokary z całej Polski były, a nawet i ze Słowacji), byłam tam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:13
zoe31 lubi tę wiadomość
-
Kocia wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was nosiła pasek św. Dominika? Ja właśnie zaczęłam bo wiem, że św. Dominik pomaga starajacym się.
a co to dokładnie jest? jeszcze nigdy o tym nie słyszałam -
Ja pasek mam ale nie nosze za to mam zawsze przy sobie albo w torebc albo pod poducha. Mam tez medwlik sw. Dominika ale tez nie nosze bo nie moge takich rzeczy niestety wyskakuje mi uczulenie. Ale nie pasek czy medalik sa tu wazne tylko modlitwa.Kocia wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was nosiła pasek św. Dominika? Ja właśnie zaczęłam bo wiem, że św. Dominik pomaga starajacym się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:29
-
Aganeska, o pasku można poczytam w internecie min. Na stronie www.grodek.mniszki.dominikanie.pl Napisałam do siostr prośbę o pasek i modlitwe w mailu i po 3 dniach dostalam przesyłkę. Dodatkowo co wtorek odprawiaja mszę o 7.00 w intencji tych osob które się do nich zwracają w tej sprawie. Na forach można znaleźć świadectwa że św. Dominik pomoże

-
Rano odważyłam się i zrobiłam test. Do teraz nie umiem uwierzyć w jego wynik
W końcu się udało !!!! Po 2 latach starań, cierpień, operacji z Bożą pomocą udało się. Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie modlitewne. Ciągle pamiętam o nas wszystkich w codziennej modlitwie
Miłego popołudnia
Kocia, potforzasta, Yousee, Summerka, Aganeska, Anulkaa, Asiak, sylwiunia, Macierzanka:), zoe31, marti_marti lubią tę wiadomość
-
Ewwiel to super
i fajnie że nie musiałaś się długo starać bo 2 lata wierz mi nie jest długo. Ja gdybym zaszła po 2 latach to moje dziecko miało by już prawie 3 latka...
ewwiel, Asiak lubią tę wiadomość
-
Wiem, że to nie aż tak dużovanessa wrote:Ewwiel to super
i fajnie że nie musiałaś się długo starać bo 2 lata wierz mi nie jest długo. Ja gdybym zaszła po 2 latach to moje dziecko miało by już prawie 3 latka...
Tylko w porównaniu z pierwszą ciążą, to na tą długo czekaliśmy 
A Twój mąż na stałe przyjeżdża? -
Ewwiel, jak cudownieewwiel wrote:Rano odważyłam się i zrobiłam test. Do teraz nie umiem uwierzyć w jego wynik
W końcu się udało !!!! Po 2 latach starań, cierpień, operacji z Bożą pomocą udało się. Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie modlitewne. Ciągle pamiętam o nas wszystkich w codziennej modlitwie
Miłego popołudnia 
rośnijcie zdrowo
ewwiel lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba

)