NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Nie kazda chyba da tak rade akurat. Wydaje mi sie albo juz byla taka propozycja.
ewwiel, Asiak lubią tę wiadomość
-
Za to czesciej nas tam w gorze slychac jak kazda o innej porze sie modli, w koncu beda mieli nas dosc i dadza nam to co chcemy A my tylko przeniesiemy nasze modlitwy na inne intencje
ewwiel, Macierzanka:), Anulkaa, Z., Aganeska, Asiak, vanessa lubią tę wiadomość
-
Ja tam mogę pomyśleć i o 21 o Was
Nie muszę być wtedy tutaj
A tak w ogóle vanessa, jak coś ja też mogę czasem "grzebnąć" w tej naszej liście jak kogoś wylukam, bo jak wiemy nie każda się chwali owocami mocy z nami
Odpocznij jeśli potrzebujesz! Rozumiem w pełni.
Dziewczyny oj słychać nas na pewno!
Co do eksperta, polubiłam to pytanie już dawno, ale te odpowiedzi... mam wrażenie, że my czasem z własnego doświadczenia odpowiadamy dokładniej...
Miłego wieczoru i dobrej nocy!
Zabieram się zaraz za modlitwę!potforzasta lubi tę wiadomość
-
JA się modlę codziennie od 18 jakoś tak mi się wyrobiło że 18 ja rzucam wszystko i biorę różaniec w dłoń. Nawet mój mężny wie że nie można mi przeszkadzać wtedy i każdego kto próbuje mi przeszkodzić zawraca od drzwi
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:42
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Hej Dziewczyny, odnośnie wybranej pory, to ja już przyzwyczaiłam się, że modlę się za nas rano w drodze do pracy ;-)wieczorem jestem zwykle padnięta, natomiast rano wstaję z nowymi siłami! serdecznie pozdrawiam!
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
|Przykro mia ale ja nie jestem w stanie codziennie o 21 się pomodlić, choć to świetny pomysł. Modlę się codziennie za Was dziewczyny ale mam taki tryb życia, który nie pozwala mi nic zaplanować Modlę się w każdej wolnej chwili. Nowenne Pompejską odnawiam na raty bo inaczej to nie ogarnęłabym jej. Pozdrawiam.
-
Dzień dobry!
Spokojnie dzieczyny, każda robi to kiedy może i kiedy czas na to pozwala.
Ja na przykład w wolne dni mam czas rano, a tak to zazwyczaj wieczorami.
Aganeska, a pompejańskiej nie trzeba mówić na raz. Można każdą część o innej porze. Byleby wszystkie trzy w jeden dzień
miłego dnia
potforzasta lubi tę wiadomość
-
Dlatego mówiłam że to nie za dobry pomysł z tą jedną godziną bo nie każdemu to pasuje.
Niech każda modli się kiedy jej pasuje a Bóg i tak nas wysłucha. -
nick nieaktualnyJa dziewczynki zawsze jak się kładę spać odmawiam pacierz,jedną dziesiątkę różańca i taką modlitwę do Jana Pawła II z prośbą o możliowość posiadania potomstwa,znalazłam także taką podobną modlitwę do Maryi i zamierzam ją też dołączyć
potforzasta, Aganeska, renieczka, emilkaaa lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Dzień dobry!
Spokojnie dzieczyny, każda robi to kiedy może i kiedy czas na to pozwala.
Ja na przykład w wolne dni mam czas rano, a tak to zazwyczaj wieczorami.
Aganeska, a pompejańskiej nie trzeba mówić na raz. Można każdą część o innej porze. Byleby wszystkie trzy w jeden dzień
miłego dnia
i tak właśnie to robię. Nie ważne o jakiej porze, liczy się intencja.
Miłego dniapotforzasta, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Oczywiście Każda modli się kiedy chce, spokojnie. Chodziło mi o takie wsparcie się wzajemne, żeby wiedzieć, że o tej konkretnej godzinie ktoś właśnie tylko króciutko pomyśli, niezależnie co robi (czy jest w pracy, czy je kolacje) . Ja wiem, że właśnie w tym danym momencie czyli np. 21.00 wysyłamy do Pana Boga sygnał , RAZEM. Może któraś mnie zrozumie o co chodzi
vanessa, ewelinka2210, Anulkaa, zoe31, Macierzanka:), Aganeska lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:
Co do eksperta, polubiłam to pytanie już dawno, ale te odpowiedzi... mam wrażenie, że my czasem z własnego doświadczenia odpowiadamy dokładniej...
-
anna kawecka wrote:Oczywiście Każda modli się kiedy chce, spokojnie. Chodziło mi o takie wsparcie się wzajemne, żeby wiedzieć, że o tej konkretnej godzinie ktoś właśnie tylko króciutko pomyśli, niezależnie co robi (czy jest w pracy, czy je kolacje) . Ja wiem, że właśnie w tym danym momencie czyli np. 21.00 wysyłamy do Pana Boga sygnał , RAZEM. Może któraś mnie zrozumie o co chodzi
W takim razie wchodzę w to ale nie wiem czy codziennie bedę pamiętać ale może... Duch Św będzie mi przypominał z reszta nic sie nie stanie jeżeli czasem zapomnę -
Pomodlilam sie ladnie za caly watek w Kosciele i wiem ze to niezbyt normalne ale poplakalam sie dzisiaj na drodze krzyzowej jakos tak same mi lzy polecialy.
vanessa, Anulkaa, Macierzanka:), Aganeska lubią tę wiadomość
-
anna kawecka wrote:Oczywiście Każda modli się kiedy chce, spokojnie. Chodziło mi o takie wsparcie się wzajemne, żeby wiedzieć, że o tej konkretnej godzinie ktoś właśnie tylko króciutko pomyśli, niezależnie co robi (czy jest w pracy, czy je kolacje) . Ja wiem, że właśnie w tym danym momencie czyli np. 21.00 wysyłamy do Pana Boga sygnał , RAZEM. Może któraś mnie zrozumie o co chodzi
-
potforzasta wrote:Pomodlilam sie ladnie za caly watek w Kosciele i wiem ze to niezbyt normalne ale poplakalam sie dzisiaj na drodze krzyzowej jakos tak same mi lzy polecialy.
-
No bo mi sie to 1 raz zdarzylo.
-
Macierzanka to może razem będziemy listę aktualizować?
Ja też myślę, że to dobry pomysł, że o sobie o 21 będziemy myśleć i modlić się za siebie chwilkę
Ja tez często płacze po przyjęciu Pana Jezusa, także ja się modlę i często mi się to w kościele zdarza.
potforzasta to całkiem normalne - po prostu duże emocje się u Ciebie pojawiły :*Macierzanka:) lubi tę wiadomość