NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Mili wrote:Vanesska kochana ja cichutko podczytuje cały czas, ale jak mam gorsze dni to zostaje w ukryciu...ale cały czas jestem z Wami moje Kochane:)
A no to co innego ale czasem się odezwij żeby wiadomo było dla nowo przybyłych że wątek żyje, działa, przynosi efekty no i jest otwarty dla chętnych do modlitwy i tego samego otrzymania w zamianStrażaczka90, Mili lubią tę wiadomość
-
Prócz gratulowania, modlitwy i radości że się udaje nie wolno nam zapominać przede wszystkim o dziękczynieniu Bogu za ten CUD, bo to przecież tylko i wyłącznie Jego dzieło.
Boże dziękujemy Ci za te Małe Kruszynki które powołałeś do życia. Chwała Ci Panie za toWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:33
Pisellini, Ita, MOI, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:Pisellini ten dzidziuś na Twoim awatarze to Wasz pierwszy malec? i staracie się o drugiego brzdąca?
Pierworodny Syn
to nasz Aniołek...nie biło mu serduszko...w lutym ubiegłego roku w 10 tc miałam robiony zabieg... -
Odkąd zaczęłam się modlić i chodzić do kościoła czuję się dużo lepiej. Dzisiaj tak mi lekko na duszy i w sercu. Taka szczęśliwa jestem
Dziękuję za ten wspaniały wątek oraz modlitwy również w mojej intencji :*vanessa, MOI lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Piekny temet... Milo poczytac o tym, ze kazdy modli sie w intencji inych. Ja mimo to, ze nie naleze do grupy osob, ktore co tydzien chodza do kosciola, to rozmawiam z Bogiem po swojemu bardzo czesto (zwlaszcza od czasu kiedy zabral mi mojego tate 02.2013). Obiecuje wam wszystkim, ze bede w moich rozmowach z Panem wspominac Mu tez o was i prosze o dopisanie mnie do listy. Inicjaly moje i meza to M&M.K. a staramy sie juz prawie 4 lata wiec moze wasze modlitwy nam pomoga.
Niech nastapi wysyp malych, glosno bijacych serduszekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 23:46
vanessa, MOI, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze raz serdecznie namawiam Was Dziewczyny do odmawiania nowenny pompejańskiej. Mogę powiedzieć, że ta modlitwa powoli odmienia moje życie.
Więcej szczegółów i wzruszających świadectw jest poniżej:
http://pompejanska.rosemaria.pl/Kaśka, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
Moje drogie jak widać ciągle nas przybywa, czyli mamy powód do radości
1. MM madzianka.....................................24. -- Mili
2. AG zielarka..........................................25. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................26. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................27.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona ....................................28. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.........................................29. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................30. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................31. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................32. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................33. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................34. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................35. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................36. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................37. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................38. AS Nazja
16. IŚ Ita....................................................39. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................40. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................41. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)........................42. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.........................................43. -- angel
21. ESZ Hope2.............................................44. -- sylwia1985
22. MKM Majka86.........................................45. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84.......................................46. MZ Jakucja
Przyznam że takiego szybko postępującego wysypu to się nie spodziewałam 0swoon.gif serdecznie gratuluje:) Która następna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 10:28