NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:
moja mama od kilku lat modli się za dzieci poczęte, taka modlitwa codziennie przez 9 miesięcy.
Tą nowennę można ofiarować także w konkretnej intencji np. ja modlę się od września za jakieś tam nie narodzone poczęte dziecko które jest w niebezpieczeństwie zagłady ( do tej nowenny jest krótka specjalna modlitwa mogę ją napisać jakby któraś z Was chciała + dziesiątek różańca)i ofiaruję tą dziewięciomiesięczną modlitwę abyśmy mogli mieć własne dzieciątko.
Kiedyś jakaś siostra zakonna opowiadała jak modliła się tą nowenną aby do ich zakonu było jakieś nowe powołanie, ale modliła się podwójnie w jednym czasie w intencji dwójki poczętych dzieci i jak skończyła to mówiła że zgłosiły się dwie siostry bliźniaczki, które chciały wstąpić to tegoż zakonu fajna historia -
dokładnie tak jak piszesz Vaneska, moja mama modli się za dzieci z niechcianych poczeć.
ja jak kiedys się dowiem że jestem w ciąży to będę chciała zacząc taką modlitwę za jakieś dziecko któe w podobnym czasie się poczęło. -
Ja jako nastolatka odmówiłam takie dwie duchowe adopcje. Ciekawe, czy ta modlitwa pomogła dwójce jakichś dzieci stąpać dzisiaj po ziemi
Tak poza tematem, dzisiaj ostatni raz przed okresem zmierzyłam temperaturę.
Ciąży sobie tym nie wywołam, a jaki to stres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 19:41
-
Dziekuję WAM kochane, okres ma nie przyjść w piątek.
Od jutra zaczynam uskuteczniać metody szyjkowo- śluzowo- nieobserwacyjne
Na wykresie sobie będę co najwyżej buźki rysować.
Żadnych temperatur- niech informacja będzie jak najbardziej krwawa
A czy to tylko mi się wydaje, czy mierzeniem temperatury faktycznie nie da się wywołać ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 20:10
-
Iownka wrote:Dziekuję WAM kochane, okres ma nie przyjść w piątek.
Od jutra zaczynam uskuteczniać metody szyjkowo- śluzowo- nieobserwacyjne
Na wykresie sobie będę co najwyżej buźki rysować.
Żadnych temperatur- niech informacja będzie jak najbardziej krwawa
A czy to tylko mi się wydaje, czy mierzeniem temperatury faktycznie nie da się wywołać ciąży?
No to do piątku za Ciebie odmawiam dodatkowy "Zdrowaś"Iownka lubi tę wiadomość
-
Ja już po kawce.... Kurcze zrezygnowałam z podwójnego espresso na rzecz słabszej kawki, ale chyba powinnam całkiem z niej zrezygnować...
Tylko jak zrezygnuję z kawy, to w pracy od razu to zauważą A nie chcę jeszcze nikomu mówićVeri lubi tę wiadomość
-
Iownka..wykres masz super....
zawsze jak nachodzą mnie takie prześladowcze myśli czy ciąza w końcu jest czy nie jest, a jak jej nie ma to kiedy będzie...że się robię stara...że planowaliśmy z mężem gromadkę dzieci...a tu nic...
odmawiam modlitwę do Św. Michała Archanioła..żeby przegonić te przebrzydłe myśli...a raczej tego kto jest ich przyczyną...Strażaczka90 lubi tę wiadomość