NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie zmodyfikowałam listę i poprzestawiałam troszkę kolejność, bo łatwiej mi było w taki sposób to ogarnąć. Jak widać ciągle nas przybywa, czyli mamy powód do radości
1. MM madzianka.....................................24. -- Mili
2. AG zielarka..........................................25. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................26. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................27.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona ....................................28. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.........................................29. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................30. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................31. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................32. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................33. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................34. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................35. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................36. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................37. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................38. AS Nazja
16. IŚ Ita....................................................39. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................40. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................41. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)........................42. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.........................................43. -- angel
21. ESZ Hope2.............................................44. -- sylwia1985
22. MKM Majka86
23. EŻ Eweloka84
Przyznam że takiego szybko postępującego wysypu to się nie spodziewałam serdecznie gratuluje:) Która następna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 16:28
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Wysyp trwa na całego jak tak dalej pójdzie to góra do 2 miesięcy na liście będzie żółciutko i będzie trzeba zmienić nazwę wątku na nowenna zafasolkowanych Daj BOŻE żeby tak było. Tatusiu prosimy
Drzwiona, AnBe, Manieczka86, MOI, Strażaczka90, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:Wysyp trwa na całego jak tak dalej pójdzie to góra do 2 miesięcy na liście będzie żółciutko i będzie trzeba zmienić nazwę wątku na nowenna zafasolkowanych Daj BOŻE żeby tak było. Tatusiu prosimy
vanessa, Manieczka86, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Jednak modlitwa potrafi zdziałać CUDA!! Gratuluje nowym przyszłym mamusiom. Teraz będziemy modlić się za Wasze maleństwa Ja jutro zacznę 29 cs, ale kto wie, może ten będzie szczęśliwy?
Manieczka86, Strażaczka90, vanessa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nigdy nie próbujcie wątpić w siłę modlitwy! Jej moc jest niedoceniana!!!!
Mimo, że u mnie już pojawiła się zielona kropeczka, polecam się nadal Pomódlcie się za pomyślny przebieg mojej ciąży i zdrowego dzidziusia.
Będę was miała w pamięci i będę wspierać modlitwą!!!! Wiara czyni cuda, pamiętajcie
Strażaczka90, Manieczka86, vanessa, mycha28, Macierzanka:), ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Iownka wrote:A ja mam mdłości
Ale to może być rotawirus, emocje, wielka chęć bycia w ciąży bądź reakcja na piąte urodziny mojej córeczkiMOI, vanessa, emdżej lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Dziewczyny, nigdy nie próbujcie wątpić w siłę modlitwy! Jej moc jest niedoceniana!!!!
Mimo, że u mnie już pojawiła się zielona kropeczka, polecam się nadal Pomódlcie się za pomyślny przebieg mojej ciąży i zdrowego dzidziusia.
Będę was miała w pamięci i będę wspierać modlitwą!!!! Wiara czyni cuda, pamiętajcie
MOI, vanessa lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:ja też mam mdłości,częstomocz od paru dni bóle krzyża...i co najlepsze nie pije herbaty bo jej nienawidzę..a od paru dni orgazm się domaga herbaty ;/ ja twierdze że to mój wymysł jest...dlatego że chce być baardzo w ciąży
no to teraz sie tylko modlimy!!!!Strażaczka90, vanessa lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja też prosze o modlitwe ... o pierwsze maleństwo..
Już Cię kiedyś dopisałam do listy. Tylko podaj Wasze inicjały Modlimy się za wszystkie pary nawet te które nie zdążymy do pisać do listy -
sylwia1985 wrote:Ja tez prosze o modlitwe
Oczywiści ogarniamy Cię modlitwą a Ty módl się za nas
Już za każdą z nas modlą się 43 osobyStrażaczka90, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Mili wrote:Cześć Kochane, miło tu z Wami:)
Strażaczka90, Mili lubią tę wiadomość