NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wzruszyłam się dziękuję! dziękuję! dziękuję!
Brak mi słów.
Całuję Was i też pamiętam o Was w modlitwie
Nie przestanę mimo załamania, jeśli nie o dziecko to o przyjęcie tego, co dla mnie przeznaczone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:26
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
A ja z kolejna prośba o dodatkowa modlitwę tym razem dla Inesski. Na ich drodze do rodzicielstwa znowu pojawiły sie przeszkody więc wesprzejmy takze ich dodatkową modlitwą aby synek wreszcie do nich trafił.
ewwiel, Aganeska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja co wieczór odmawiam pacierz i modlitwę do Ojca Świętego o potomstwo muszę dołączyć do tego różaniec. Proszę o uwzględnienie mnie w Waszych modlitwach,ja też będę się modliła za każdą z Was:)
vanessa, Anulkaa, Asiak, ewwiel, Aganeska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopisze Inesske do moich szczegolnie polecanych jutro
Ostatnio czytalam jej pamietnik i bardzo sie wzruszylam, Inesska pieknie o tym wszystkim pisze. Wierze, ze Bog doprowadzi do szczesliwego zakonczenia i bede sie za to modlic.vanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTomania bardzo mi przykro. Tule ogromnie i otaczam modlitwą.
Zapewniam również o codziennej modlitwie.
Koncze Nowennę Pompejską i chyba od razu zacznę kolejna. Tak się przyzwyczailam do tej modlitwy ze aż się zastanawiam jak moglam bez niej żyćAganeska, vanessa lubią tę wiadomość
-
Ja mam czas. Dużo czasu spędzam w aucie albo kolejkach i wtedy odmawiam. A jeśli nie mam takiej możliwości to czasem nawet wieczorem podczas oglądania filmu nagle się wyłączam. Gapię się w TV ale nie wiem o co chodzi i w myślach sama Nowenna mi leci. Jakbym ją miała na mózgowej playliście
-
Aganeska wrote:Ja mam czas. Dużo czasu spędzam w aucie albo kolejkach i wtedy odmawiam. A jeśli nie mam takiej możliwości to czasem nawet wieczorem podczas oglądania filmu nagle się wyłączam. Gapię się w TV ale nie wiem o co chodzi i w myślach sama Nowenna mi leci. Jakbym ją miała na mózgowej playliście
-
vanessa wrote:Ja tak nie dam rady musze mieć ciszę i spokój i wtedy wgłębiam sie w modlitwę. Czasem nawet tykanie zegara mi przeszkadza i wyjmuje baterię albo wyłączam filtr w akwarium bo mnie rozprasza nawet ciche bulgotanie
Ja tez staram sie, jak odmawiam, wyłączać TV i nie rozpraszać sie, choć nie zawsze sue tak da. Juz niejednokrotnie miałam pokusę, zeby cos zjeść, napić sie czegoś albo włączyć TV, ale zawsze wtedy przypominam sobie, śliwa Jezusa, ze jedli chce sie modlić powinno sie wejść do izdebki, zamknąć drzwi i sie modlić - czy jakiś tak. Oczywiście, nie zawsze jest to możliwe, ale, moze go głupie, jak mysle o czymś innym, czy cis w tum stylu, to czuje jakbym odmawiała jakos tak "na odwal sie", a wręcz grzeszyła, bo modlitwa byłaby dodatkiem, moze to głupie, ale tak mam;)sylwiunia lubi tę wiadomość
-
No ja właśnie mam odwrotnie. Żeby się waliło, paliło to w modlitwie nie jest w stanie mi nic przeszkodzić
-
dziewczyny stal sie cud udalo sie jestem w ciąży, dziekuje za modlitwe, ktora jest bardzo ważna, dziekuje za wsparcie, ktore bylo pomocne, pozdrawiam
Aganeska, Summerka, vanessa, Kocia, Yousee, Anulkaa, ktosik, potforzasta, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
sylwiunia wrote:dziewczyny stal sie cud udalo sie jestem w ciąży, dziekuje za modlitwe, ktora jest bardzo ważna, dziekuje za wsparcie, ktore bylo pomocne, pozdrawiam
cudownie, spokojnej ciążysylwiunia lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnySylwiunia, juz pisalam na innym watku ale jeszcze raz serdecznie gratuluje! Twoja wiadomosc wlala tyle nadziei do mojego serca, tym bardziej, ze zaczelam leczenie z napro
Cudowne wiesci. Spokojnej i nudnej ciazy zycze i oczywiscie bede sie o to modlic dla Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 15:54
sylwiunia lubi tę wiadomość
-
dziekuje wam wszystkim, nadal bede za was sie modlic bo modlitwa ma ogromna moc, dziekuje za modlitwe i prosze o nią nadal
vanessa, Summerka lubią tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
sylwiunia wrote:dziekuje wam wszystkim, nadal bede za was sie modlic bo modlitwa ma ogromna moc, dziekuje za modlitwe i prosze o nią nadal
Summerka, Gianna lubią tę wiadomość