NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka ja tez dziękuje :*
Spędziłam dzis ponad godzinę w Łagiewnikach. Wstyd ze mam tak blisko a tak rzadko bywam. "Pogadalam" z Panem Jezusem i mi lekko na sercu.
Pomodlilam sie rownież za Was
Potem byłam u gina. 1 kwietnia hsg. Potem? Zobaczymy. Moze pójdę na laparo. Lekarz obiecał ze tylko zajrzą, a jak sie nie da nic zrobić to nie beda ryzykować. A moze nie jest tak zle...
Dziękuje jeszcze raz że jesteście.ewwiel lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
https://drive.google.com/file/d/0Bx0n7cuYSrebSnl2eGJ2NXplNXM/view
Jak ktoś chce może poczytać ale trzeba ściągnąć bo tak pokazuje że jakiś błąd ale ściągnąć się da -
Dziewczyny, proszę Was o modlitwę. W czwartek mam wizytę u mojej dr. i jakoś okropnie się boję, że z Maleństwem jest źle. Mam nadzieję, że to zły podpowiada takie myśli, żeby mi było trudniej ufać Bogu… Ale jestem już tym wykończona!
Najchętniej bym siedziała i płakała… ale i ze względu na Maluszka i na starszą Córcię nie mogę sobie na to pozwolić.
Otaczam Was też modlitwą… choć ostatnio coś i z tym kuleję, ale codziennie o Was pamiętamsylwiunia, magdaP82 lubią tę wiadomość
"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
Gianna wrote:Dziewczyny, proszę Was o modlitwę. W czwartek mam wizytę u mojej dr. i jakoś okropnie się boję, że z Maleństwem jest źle. Mam nadzieję, że to zły podpowiada takie myśli, żeby mi było trudniej ufać Bogu… Ale jestem już tym wykończona!
Najchętniej bym siedziała i płakała… ale i ze względu na Maluszka i na starszą Córcię nie mogę sobie na to pozwolić.
Otaczam Was też modlitwą… choć ostatnio coś i z tym kuleję, ale codziennie o Was pamiętam
Bedzie dobrze"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Nie mam takich podstaw. Dziś już mi lepiej. Może to były hormony. Ale naprawdę sobie wczoraj nie radziłam ze stresem.
Cóż, tak jak mówisz - Maluszek odczuwa to ze mną. Dziś odczuwa większą radość
Dzięki Wam za wsparcie
Dam znać po wizycie... to już jutro po południu..."Zamienię pustynię na pojezierze,
-
Dziewczyny ja Wam powiem że w tym miesiącu modliłam się do św. Dominika z paskiem, nowenną do św. Józefa o której mówiła jedna z Was tu na forum, do tego byłam na mszy o uzdrowienie (na której pomodliłam się również za Was). wiem, że modlitwa to nie zamówienie w KFC że ma być szybko, ale jak mi test wyszedł negatywny to jakoś przykro mi się zrobiło. Modlitwa daje mi więcej nadziei i później gorzej znoszę zawód. Teraz (nie)czekam na kolejny cykl. Co więcej jestem zapisana na badanie HSG, na które czekam już 3 miesiące. I jak zawsze cykle mam regularne to teraz się rozjechały i będę musiała przełożyć badanie na koniec maja... No jak się o tym dowiedziałam to w płacz. Ciężko mi jest czasami, a czasami wcale o tym nie myślę. Podziwiam dziewczyny które na zimno podchodzą do tematu.
Monique33 lubi tę wiadomość
-
Kocia może to przesunięcie cyklu właśnie skończy sie ciąża i hsg nie bedzie potrzebne.
Rozumiem Cię w pełni. Ja tez im większa pokładam nadzieje tym rozczarowanie bardziej boli ale tez dzieki modlitwie mam sile "wstać" i iść dalej. Zobaczymy jak bedzie po hsg, bo jak wyjdzie niedroznosc to chyba sie rozsypie na kawałki."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
nick nieaktualnyWitajcie,ja tez modle się do Jezusa i Maryji o cud poczęcia:)
Wierze w to ze dzięki modlitwie i zawierzeniu w końcu się doczekamy:) Proszę Was o modlitwę w mojej intencji, ja tez będę się za Was modlićKocia, vanessa, Aganeska, Monique33 lubią tę wiadomość
-
Kocia wrote:Yousee marzę, żeby było tak jak mówisz.
a kiedy masz to badanie? będę trzymać kciuki żeby jednak było wszystko OK, bo tak będzie!
Dziękuję za kciuki :*Kocia lubi tę wiadomość
Księga Hioba -
dziewczyny od dnia ojca 2014 nieustanie modlę się w Waszej i wtedy jeszcze swojej intencji modlitwą Tajemnice Szczęścia:) moje szczęście nastało niedługo po rozpoczęciu tej modlitwy i niedługo przyjdzie świat:)
życzę wam wytrwałości w dążeniu do celu, modlitwa ma swoją moc!!
niedługo<dzień ojca 2015) minie rok jak odmawiam tą modlitwę i w tym dniu będzie ona zakończona-ma trwać rok
pozdrwiamm:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:01
Summerka, Anulkaa, Kocia, Aganeska, Monique33, sylwiunia, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziękuję za modlitwę. Moje Maleństwo jest zdrowiutkie i ma już 4,5 cm Jak wczoraj zobaczyłam je na USG, to miałam prawie łzy w oczach. Cud po prostu
Dziękuję i polecam się dalej... i pamiętam o Was!Aganeska, Macierzanka:), sylwiunia, Monique33, ewelinka2210, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Super Gianna, bardzo sie cieszę. Widzisz wszystko jest ok. Nie zamartwiaj sie. Ściskam Was.
Gianna lubi tę wiadomość
Księga Hioba -
Hej dziewczyny, staramy sie od 1,5 roku. W tym cyklu udalo sie wspolzyc w czasie owulacji, wiec kiedy po 5 dniach mialam male plamienie, pomyslalam ze to moze zagniezdzenie sie zarodka. Najbralam nadziei. Niestety dzis zaczal pojawiac sie okres. Nigdy nie plamilam w trakcie cyklu - na 5 dzien po owulacji - czy to moze swiadczyc o jakims problemie? Czulam sie tego dnia i jeszcze kolejnego (mimo ze juz nie bylo plamienia) troche 'okresowo'.
Moj ginekolog kazal mi po prostu starac sie o dziecko 0 nie zrobil zadnych badan. Na wlasna reke zrobilam u innej lekarki usg - wszystko ok - owulacja wystepuje, ale nic nie wiem o innych sprawach, np o poziomie hormonow. Ide wiec do innej ginekolog i poprosze zeby mi przypisala takie badania. Moj maz tez jakos 'zmiekl' i nawet juz nie wzdryga sie tak przed ewentualnym badaniem nasienia. Moze Go zaciagneMonique33 -
ktosik wrote:hej, też kiedyś odmawiałam Tajemnicę SzczęściaMonique33
-
Monique, wiesz po 1,5 roku starań trzeba już zrobić jakieś badania, również męża. Czasem może to być błahostka, a czasem grubsza sprawa. Jeśli lekarz każe się tylko starać to ja bym zaczęła szukać nowego.
Ja niestety nie mogłam się doprosić nikogo o skierowania i wszystkie hormony robiłam na własną rękę na początku.
Gianna, dobre wieści Gratuluję!
Ja tez biorę się za Tajemnicę Szczęścia. Myślę, że zacznę w Wielkim Tygodniu, dla Was oczywiście
pozdrawiam!Kocia, Monique33, Gianna lubią tę wiadomość
-
Monique33 wrote:Hej dziewczyny, staramy sie od 1,5 roku. W tym cyklu udalo sie wspolzyc w czasie owulacji, wiec kiedy po 5 dniach mialam male plamienie, pomyslalam ze to moze zagniezdzenie sie zarodka. Najbralam nadziei. Niestety dzis zaczal pojawiac sie okres. Nigdy nie plamilam w trakcie cyklu - na 5 dzien po owulacji - czy to moze swiadczyc o jakims problemie? Czulam sie tego dnia i jeszcze kolejnego (mimo ze juz nie bylo plamienia) troche 'okresowo'.
Monique33... to faktycznie wyglądało, jakby doszło do poczęcia...Dziewczyny na wątku o Naprotechnologii pisały o problemach z zagnieżdżeniem, gdzie właśnie pojawiło się plamienie implantacyjne i niestety przyszedł @. Może chciałabyś zainteresować się metodą naprotechnologii? Dokładna diagnostyka jak nigdzie (!!!) indziej.vanessa, sylwiunia, Monique33, Macierzanka:), ktosik lubią tę wiadomość