NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki
1. MM madzianka.....................................36. -- Mili
2. AG zielarka..........................................39. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................40. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................41.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona .......................................42. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................43. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................44. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................45. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................46. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................47. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................48. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................49. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................50. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................51. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................52. AS Nazja
16. IŚ Ita...................................................53. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................54. JMZ Chanela
18. AL aaaaga .........................................55. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)...................56. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.....................................57. -- angel
21. ESZ Hope2.........................................58. -- sylwia1985
22. MKM Majka86.....................................59. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84 .............................60. MZ Jakucja
24. EF edith2602......................................61. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta........................................62. AS alka89
26. -- sylwiunia..........................................63. AW Fidelissa
27. -- madziallena ..............................64. MP Lili
28. AM Sudala...........................................65. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41..........................................66. -- malu
30. -- misia79............................................67. -- tercia
31. MW Magdalenna.................................68. -- Sylvka
32. -- inessa..............................................69. MAK Z.
33. -- lula88..............................................70. HDB roletka
34. -- Wedmoczka......................................71. MT Malenq
35. -- Kejti91.............................................72. MŁ monaaa85
36. AM agm
37. JJV Judyta
38. -- justysss
Wspieramy szczególnie Mamy Aniołków (*)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:44
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziś rano testowałam i zobaczyłam dwie kreseczki. Druga trochę blada, ale jest. Od razu poleciałam na betę. Wyniki wieczorem.
Bardzo się cieszę i jednocześnie martwię. Jestem już mamą Aniołka. Teraz mam mięśniaki na macicy a to bardzo źle .
Módlcie się proszę, żeby wszystko było dobrze.
Ja modlę się o jak najwięcej zielonych kropek w tym wątkuvanessa, MOI, tercia, Lili, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kulka41 wrote:Módlcie się proszę, żeby wszystko było dobrze.
aga.just lubi tę wiadomość
-
...właśnie wczoraj miałam ogromnego doła i ciągle mi w głowie muliło się że ten rok jest jakiś nieszczęśliwy..a to dopiero marzec.. Dziś czuję potrzebę zmiany! Zmiany na "to będzie dobry rok"! Potrzebuję wzmocnić swoją wiarę i zaufać..Ale trudna jest taka miłość bezinteresownie ufająca..
-
vanessa wrote:Codziennie za każdą z nas modli się 70 osób o to chodzi w tym wątku No mam nadzieję że de deklaracje modlitwy nie są puste
vanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonaaa nie trudna..nie nie nie.....ona jest prosta, nie pyta, nie chce tłumaczeń, wybacza, ufa i BEZITERESOWNIE trwa:) pomyśl sobie, że komuś jesteś Bożym błogosławieństwem (nigdy tak o sobie nie myślałam, aż pewnego razu w szpitalu mój A. powiedział, że Bóg musi go mocno kochać, bo zesłał mu mnie)
od tamtej pory staram się nie myśleć inaczej i staram się być mu błogosławieństwem każdego dnia (tak samo jak On dla mnie).. więc czas na zmianę myślenia kochana, i widzisz że ten czas nastał a to już powód do uśmiechu i szczęścia:)
monaaa85, vanessa, Lili, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:monaaa nie trudna..nie nie nie.....ona jest prosta, nie pyta, nie chce tłumaczeń, wybacza, ufa i BEZITERESOWNIE trwa:) pomyśl sobie, że komuś jesteś Bożym błogosławieństwem (nigdy tak o sobie nie myślałam, aż pewnego razu w szpitalu mój A. powiedział, że Bóg musi go mocno kochać, bo zesłał mu mnie)
od tamtej pory staram się nie myśleć inaczej i staram się być mu błogosławieństwem każdego dnia (tak samo jak On dla mnie).. więc czas na zmianę myślenia kochana, i widzisz że ten czas nastał a to już powód do uśmiechu i szczęścia:)Lili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanessa ja to wiem, że deklaracje te nie są puste:) wiem kiedy ktoś się za mnie modli, wtedy w moim życiu zdarzają się "cuda"....dlatego te 70osób tutaj jest:) i wierzę, że wszystkim spełni się to o co prosimy...nigdy nie jest to już teraz natychmiast...kiedyś moja mała siostrzenica, jak ją zapytałam o co się modli, to odpowiedziała, że nie chce "swoimi małymi problemami" zajmować Boga, bo On jest bardzo zajęty i więcej dzieci Go potrzebuje niż ona..więc sobie poczeka i jak Bóg będzie miał chwilkę to z nią porozmawia....
dlatego jestem zdania, że otrzymujemy wszystko co jesteśmy wstanie otrzymać na dany moment...vanessa, monaaa85, Lili, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywtedy miała 7, dzisiaj ma 19naście i jest mądrą, dojrzałą kobietą..
ale dla mnie zawsze zostanie małą, kochającą dziewczynką --- chociaż jej to nie bardzo się podoba:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 13:09
vanessa, Lili, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kiedyś usłyszałam takie słowa ...
" jeżeli czegoś tak bardzo pragniemy, mocno to czujemy i jest to głęboko w nas - nosimy w sercu, to na pewno jest to wola Pana Boga "
i wiecie co... wtedy kiedy to usłyszałam, jak i teraz wiem, że to Pan Bóg poprzez usta mojej koleżanki wypowiedział te słowa do mnie
Dlatego głęboko wierzmy i ufajmy MU a Nasz czas na pewno nadejdzievanessa, MOI, Malenq, monaaa85, tercia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość