NOWENNA STRACZEK
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Z. lubi tę wiadomość Z. lubi tę wiadomość
- 

Byłam wczoraj u mojej zaufanej ginekolog (nie w klinice niepłodności).
 Nie dość, że dostałam skierowanie na HSG i laparoskopię, to jeszcze od razu w pierwszym szpitalu, do jakiego poszłam dostałam termin na nastepny cykl. A lekarka przestrzegała mnie, że żadnego terminu raczej nie dostanę, że mogę walczyć z NFZetem itd.
 Czuję w tym rękę bożą 
 Może to nie taki cud jak u ITY dzisiejszy, ale zawsze mały cudzik   Malenq, Ita, Drzwiona, Macierzanka:), monaaa85, Lili lubią tę wiadomość Malenq, Ita, Drzwiona, Macierzanka:), monaaa85, Lili lubią tę wiadomość
- 

Dziewczyny ja tu na prawdę upatruję cudu!

Wiem, że 15 miesięcy to pikuś, ale gdzieś po drodze człowiek zaczyna tracić już nadzieję. 1 miesiąc z napro i bingo! a tak płakałam mojemu M. że śluzu w ogóle nie było!

Na temacie napro i w pamiętniku opiszę wszystko szczegółowo bo wczorajszy wieczór u instruktorki napro i dzisiejsza noc z testowaniem to dla mnie jakiś kosmos.

Dziękuję Boże! Iownka, Malenq, sylwiunia, Drzwiona, Macierzanka:), monaaa85, Lili, Z. lubią tę wiadomość Iownka, Malenq, sylwiunia, Drzwiona, Macierzanka:), monaaa85, Lili, Z. lubią tę wiadomość
- 

Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki 

1. MM madzianka.....................................36. -- Mili 
 2. AG zielarka..........................................39. MF emdżej
 3. MRz Manieczka86................................40. -- XxMoniaXx
 4. BP Marion............................................41.JNŚ MOI 
 5. BP Drzwiona .......................................42. AM Macierzanka:)
 6. AŁS Ania1986.....................................43. KS Madziara
 7. SGD Nutka ....................................44. MEB ewelina27 ....................................44. MEB ewelina27
 8. KT Robotka1........................................45. AB AniaBe
 9. JK Kierzynka.........................................46. APB staraczkaaga (Agata)
 10. AM-W XYZ..........................................47. AB AnBe
 11. AB czekaja..........................................48. AMM aga.just
 12. AM-L Ania84.......................................49. MPG Pisellini
 13. IS Iownka............................................50. ASK lithe123
 14. JJ freya...............................................51. AEK olitka 
 15. MJM vanessa ......................................52. AS Nazja
 16. IŚ Ita ...................................................53. MZ Milcia ...................................................53. MZ Milcia
 17. KŁR Kaśka..........................................54. JMZ Chanela
 18. AL aaaaga .........................................55. BM ChciałabymJuż
 19. NK Strażaczka90 (Nicola)...................56. ATH maleńka29
 20. ERP mycha28.....................................57. -- angel
 21. ESZ Hope2.........................................58. -- sylwia1985
 22. MKM Majka86.....................................59. MMK migotka
 23. EŻ Eweloka84 .............................60. MZ Jakucja .............................60. MZ Jakucja
 24. EF edith2602......................................61. KPN Kati6685 
 25. DP Dosiasta........................................62. AS alka89
 26. -- sylwiunia..........................................63. AW Fidelissa 
 27. -- madziallena ..............................64. MP Lili ..............................64. MP Lili
 28. AM Sudala...........................................65. KS Kasiula09 
 29. UŁ Kulka41 ...................................66. -- malu ...................................66. -- malu
 30. -- misia79............................................67. -- tercia
 31. MW Magdalenna.................................68. -- Sylvka
 32. -- inessa..............................................69. MAK Z.
 33. -- lula88..............................................70. HDB roletka
 34. -- Wedmoczka.....................................71. MT Malenq
 35. -- Kejti91.............................................72. MŁ monaaa85
 36. AM agm...............................................73.MB magdabalbina
 37. JJV Judyta
 38. -- justysss

Wspieramy szczególnie Mamy Aniołków (*)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 10:26  Ita, Manieczka86 lubią tę wiadomość Ita, Manieczka86 lubią tę wiadomość
- 

Lili aleś Ty spostrzegawczaLili wrote: ten brzuszek na liście to żarcik prima aprylisowy ten brzuszek na liście to żarcik prima aprylisowy a po za tym chciałam chociaż jeden dzień popatrzeć chociaż na sucho jakbym "wyglądała w ciąży" hehe i ten 1 kwietnia był idealnym na taką zabawę a po za tym chciałam chociaż jeden dzień popatrzeć chociaż na sucho jakbym "wyglądała w ciąży" hehe i ten 1 kwietnia był idealnym na taką zabawę 
 Ciekawa byłam czy ktoś to zauważy Już wszystko wróciło do normy w ciąży nie jestem przynajmniej nic o tym nie wiem Już wszystko wróciło do normy w ciąży nie jestem przynajmniej nic o tym nie wiem 

Wczoraj byłam na Mszy z modlitwa o uwolnienie i uzdrowienie (to już na serio) i czuję się uzdrowiona i wierzę w to a teraz czekam na owoce Oby tylko mąż przyjechał na dni płodne Oby tylko mąż przyjechał na dni płodne 
 Na Was też spływała łaska bo polecałam Was Jezusowi i jego mocy uzdrowienia więc też czekajcie na efekty w postaci wysypu ciąż więc też czekajcie na efekty w postaci wysypu ciąż 

Już 10 z nas zaciążyło od założenia wątku czyli od 9 stycznia czyli w niecałe 3 miesiące bo Nutka juz dołączyła do nas w stanie błogosławionym bo Nutka juz dołączyła do nas w stanie błogosławionym czyli za kolejne 3 miechy powinno nas być w odmiennym stanie co najmniej ponad 20 czyli za kolejne 3 miechy powinno nas być w odmiennym stanie co najmniej ponad 20   Iownka, Ita, Drzwiona, agm, Macierzanka:), Lili, Z. lubią tę wiadomość Iownka, Ita, Drzwiona, agm, Macierzanka:), Lili, Z. lubią tę wiadomość
- 

U mnie w czerwcu będzie msza o uzdrowienie i wybieram się tam w intencji ciężko chorej osoby z mojej rodziny. O Was też będę pamiętała! (chociaż do czerwca to u was wszystkich zdąży się zazielenić ) )

Ostatnio byłam na takiej mszy w lutym i było na prawdę świetnie. Cały kościół ludzi!   Lili lubi tę wiadomość Lili lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyCzy ja bym mogła dołączyć? 

. MM madzianka.....................................36. -- Mili t6201.gif
 4. BP Marion............................................41.JNŚ MOI t6201.gif
 7. SGD Nutka t6201.gif....................................44. MEB ewelina27
 9. JK Kierzynka.........................................46. APB staraczkaaga (Agata)
 14. JJ freya...............................................51. AEK olitka t6201.gif
 16. IŚ Ita t6201.gif...................................................53. MZ Milcia
 23. EŻ Eweloka84 t6201.gif.............................60. MZ Jakucja
 24. EF edith2602......................................61. KPN Kati6685 t6201.gif
 26. -- sylwiunia..........................................63. AW Fidelissa t6201.gif
 27. -- madziallena t6201.gif..............................64. MP Lili
 28. AM Sudala...........................................65. KS Kasiula09 t6201.gif
 29. UŁ Kulka41t6201.gif...................................66. -- malu
 36. AM agm...............................................73.MB magdabalbina
 37. JJV Judyta............................................74. AK ~Ania~
 38. -- justysss
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 11:35  Lili lubi tę wiadomość Lili lubi tę wiadomość
- 

Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki 

1. MM madzianka.....................................36. -- Mili 
 4. BP Marion............................................41.JNŚ MOI 
 7. SGD Nutka ....................................44. MEB ewelina27 ....................................44. MEB ewelina27
 14. JJ freya...............................................51. AEK olitka 
 16. IŚ Ita ...................................................53. MZ Milcia ...................................................53. MZ Milcia
 23. EŻ Eweloka84 .............................60. MZ Jakucja .............................60. MZ Jakucja
 24. EF edith2602......................................61. KPN Kati6685 
 26. -- sylwiunia..........................................63. AW Fidelissa 
 27. -- madziallena ..............................64. MP Lili ..............................64. MP Lili
 28. AM Sudala...........................................65. KS Kasiula09 
 29. UŁ Kulka41 ...................................66. -- malu ...................................66. -- malu
 36. AM agm...............................................73. MB magdabalbina
 37. JJV Judyta.........................................74. AK ~Ania~
 38. -- justysss

Wspieramy szczególnie Mamy Aniołków (*)
- 

Cześć dziewczyny.
 Wpadłam, żeby powiedzieć, że u mnie na razie wszystko dobrze. Wczoraj miałam usg. Niewiele jeszcze widać. Ale beta jak na razie ładnie przyrasta.
 Ściskam wszystkie staraczki i pamiętam w modlitwie

~Ania~, vanessa, monaaa85, Lili, Z. lubią tę wiadomość ~Ania~, vanessa, monaaa85, Lili, Z. lubią tę wiadomość
- 

Stał się cud. Jest zielona kropa Póki co nieśmiała, radość pomieszana ze strachem, żeby wszystko było ok. Dziękuję za modlitwę. Szczególnie teraz będzie mi nadal potrzebna Póki co nieśmiała, radość pomieszana ze strachem, żeby wszystko było ok. Dziękuję za modlitwę. Szczególnie teraz będzie mi nadal potrzebna         Ita, Malenq, ~Ania~, vanessa, Macierzanka:), monaaa85, Lili, Z. lubią tę wiadomość Ita, Malenq, ~Ania~, vanessa, Macierzanka:), monaaa85, Lili, Z. lubią tę wiadomość
- 

Jejku - dziewczyny - ita, aga.just - GRATULACJE!!!! Tu rzeczywiście cuda się pojawiają Ja jestem w połowie odmawiania nowenny pompejańskiej - modlę się też do bł. Jana Pawła II i św. Dominika i też czuję, że dzieją się wspaniałe rzeczy. Wreszcie spotkałam lekarzy z prawdziwym powołaniem! Zmieniłam ginekologa i dostałam leki. Byliśmy u androloga, który wlał w nas nadzieję i leczy męża. A to wszystko dzieje się od nowego roku. 10 grudnia byłam z mężem w klinice leczenia niepłodności i z grubej rury na pierwszej wizycie propozycja in vitro. Przepłakałam chyba z tydzień. Postanowiłam nie poddawać się i uderzyłam z modlitwą  - tu na ovufriend i napisałam maile do klasztorów  z prośbą o modlitwę. Wstąpiła we mnie nadzieja i jakaś większa radość. Wierzę, że to dzięki modlitwie tak wielu osób z różnych zakonów i Waszej dziewczyny! Dziękuję i nie ustaję w modlitwie!!! Ja jestem w połowie odmawiania nowenny pompejańskiej - modlę się też do bł. Jana Pawła II i św. Dominika i też czuję, że dzieją się wspaniałe rzeczy. Wreszcie spotkałam lekarzy z prawdziwym powołaniem! Zmieniłam ginekologa i dostałam leki. Byliśmy u androloga, który wlał w nas nadzieję i leczy męża. A to wszystko dzieje się od nowego roku. 10 grudnia byłam z mężem w klinice leczenia niepłodności i z grubej rury na pierwszej wizycie propozycja in vitro. Przepłakałam chyba z tydzień. Postanowiłam nie poddawać się i uderzyłam z modlitwą  - tu na ovufriend i napisałam maile do klasztorów  z prośbą o modlitwę. Wstąpiła we mnie nadzieja i jakaś większa radość. Wierzę, że to dzięki modlitwie tak wielu osób z różnych zakonów i Waszej dziewczyny! Dziękuję i nie ustaję w modlitwie!!! Ita, vanessa, Lili lubią tę wiadomość
                                Hope Ita, vanessa, Lili lubią tę wiadomość
                                Hope
- 

Tak właśnie zernkęłam na początek wątku i dokładnie miesiąc po wizycie w tej klinice przyłączyłam się do modlitwy na ovu :-)Nawet mój mąż zmienił swoje nastawienie do sposobu leczenia. Przepraszam, że to piszę, ale ja nie godzę się na metodę in vitro, chociaż nie krytykuję żadnej z dziewczyn, które się decydują, bo brak dziecka to bardzo trudne doświadczenie. Miałam z mężem małe spory o to, co dalej robić, bo mnie namawiał z początku na tą metodę. Odkąd zaczęło modlić się wiele osób, nastąpiła w nim odmiana o 360 stopni Nie będę opisywać szczegółów, ale wierzcie mi - uważam to też za jeden z małych cudów Nie będę opisywać szczegółów, ale wierzcie mi - uważam to też za jeden z małych cudów dobranoc dobranoc   Ita, Malenq, ~Ania~, vanessa, Macierzanka:), Lili, Z., FeliceGatto lubią tę wiadomość
                                Hope Ita, Malenq, ~Ania~, vanessa, Macierzanka:), Lili, Z., FeliceGatto lubią tę wiadomość
                                Hope

Ja na liście otoczona samymi brzuszkami, więc, jak nic też dostanę wkrótce taką emotkę
 Ja na liście otoczona samymi brzuszkami, więc, jak nic też dostanę wkrótce taką emotkę