Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Malamia wrote:Ja się czuję tragicznie, mam mdłości, wstręt do kawy, dziś smażyłam placki ziemniaczane i prawie zwymiotowałam od oparów z tłuszczu. Do tego mąż stwierdził, że chyba jestem w ciąży bo dopadam się do niego jakbym go chciała zjeść 😅 piękne by to były objawy ciąży gdyby nie to, że to trochę za szybko na jakiekolwiek objawy, no i mdłości to pewnie pozostalosc po mojej weekendowej jelitowce. No i dzisiaj nocka w pracy. W ogóle się nie nastawiam na ten cykl.
A jak twoje samopoczucie? ☺️
Kocham placki ziemniaczane, aż nabrałam ochoty ale nie chce mi się ich nigdy robić
Faktycznie masz obiecujące objawy 🧐Malamia lubi tę wiadomość
🙍♀ 31 l.
🙍♂ 33 l.
12.2023 - początek starań
18.01 - ⏸️
19.01 - beta hcg - 34,76 mlU/ ml
24.01 - beta hcg - 356,52 mlU/ m -
Zaczarowan wrote:Brzmi obiecująco.. 😊
A przypomnij który to dpo? 😍
No właśnie w tym problem, że w tym cyklu coś mi się rozjechało. Na podstawie obserwacji śluzu i objawów owulka mogła być około 11-12 dc, czyli około 5-6 dpo, ale nie bolą mnie piersi jak zazwyczaj, a to mój podstawowy objaw poowulacyjny - wtedy wiem, że można kończyć dni płodne. Do tego to choróbsko.. mam wrażenie, że owulacji w ogóle nie było. Zwykle jest koło 14 dc. Dlatego nie zastawiam się na nic20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Truskawka18 wrote:Kocham placki ziemniaczane, aż nabrałam ochoty ale nie chce mi się ich nigdy robić
Faktycznie masz obiecujące objawy 🧐
Ja też bardzo lubię, na wytrawnie, dziś z filetem z sosem koperkowym iii miałam na nie wielką ochotę, a teraz przeklinam się za ten pomysł i nie wiem czy tknę placki kiedykolwiek 🤢20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Pati2804 wrote:Hahhahah to samo teraz pomyślałam 🤣
Chyba zacznę już realizować moj wieczorny plan, ale to forum tak wciąga.. 😅😅 cały czas sprawdzam co u Was i czy są jakieś II kreski 😁 stalyscie się nieodłączną częścią mojej dziennej rutyny 😅
Ja myślę, że po prostu umyj swoje piękne włosy, pamiętaj o odżywce! ii zostań w tym czasie z nami! 😀 a reszta poczeka 😅Pati2804 lubi tę wiadomość
20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Malamia wrote:Ja myślę, że po prostu umyj swoje piękne włosy, pamiętaj o odżywce! ii zostań w tym czasie z nami! 😀 a reszta poczeka 😅
Ja robię teraz testy owulacyjne ale powiem Wam ze dzis 9dc i kreska w ogóle nie ciemnieje od 3 dni 🙈 zobaczymy co będzie jutroMalamia lubi tę wiadomość
-
Czy u Was mycie włosów i ich suszenie i ogarnianie to też taki proces który mam wrażenie że trwa zdecydowanie za długo? 🙈
Ja zawsze jak mówię że idę myć włosy, a jest np weekend i mąż jest razem ze mną w domu, to idzie coś robić bo wie że najszybciej to skończy się za godzinę przy dobrych wiatrach 🤣 często trwa to dłużej..😅 -
Pati2804 wrote:Czy u Was mycie włosów i ich suszenie i ogarnianie to też taki proces który mam wrażenie że trwa zdecydowanie za długo? 🙈
Ja zawsze jak mówię że idę myć włosy, a jest np weekend i mąż jest razem ze mną w domu, to idzie coś robić bo wie że najszybciej to skończy się za godzinę przy dobrych wiatrach 🤣 często trwa to dłużej..😅
Ale faktem jest, że nie mam problemu z włosami w sensie wypadania czy łamania. Mocne są skubane, ale oklapnięte i nie zdolne do kręcenia, nad czym ubolewam straszniePati2804 lubi tę wiadomość
-
@Pati2804 też nie znoszę prasować, dlatego tego nie robię 🙈 ale w zasadzie z suszarki nie ma takiej potrzeby, te rzeczy które „muszę” prasuję przed założeniem
A co do włosów, nie lubię dni mycia włosów, ale też ich nie suszę 😅 zostawiam same sobie, staram się myć wieczorem w miarę wcześniej, żeby same wyschły, nie zawsze się to udaje, bo też są dość grube i długie. Sposób na ujarzmienie mam taki że zabezpieczam olejkiem i zaplatam luźny warkocz. Są mięciutkie i zawsze ułożonePati2804 lubi tę wiadomość
20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Dropsik wrote:Mi totalnie nie, bo ja myję pierwszym lepszym szamponem, potem nakładam odżywkę na chwilkę, rozczesuje pod prysznicem, spłukuje i tyle mnie widzieli 😆 Od niedawna zaczęłam suszyć a nie zostawiam aż wyschną, bo są już za długie i strasznie długo schną. W piątek idę do fryzjera i ścinam konkretnie, bo już mnie wkurzają.
Ale faktem jest, że nie mam problemu z włosami w sensie wypadania czy łamania. Mocne są skubane, ale oklapnięte i nie zdolne do kręcenia, nad czym ubolewam strasznie -
Malamia wrote:@Pati2804 też nie znoszę prasować, dlatego tego nie robię 🙈 ale w zasadzie z suszarki nie ma takiej potrzeby, te rzeczy które „muszę” prasuję przed założeniem
A co do włosów, nie lubię dni mycia włosów, ale też ich nie suszę 😅 zostawiam same sobie, staram się myć wieczorem w miarę wcześniej, żeby same wyschły, nie zawsze się to udaje, bo też są dość grube i długie. Sposób na ujarzmienie mam taki że zabezpieczam olejkiem i zaplatam luźny warkocz. Są mięciutkie i zawsze ułożone
Też rzadko używam żelazka 🙈😆 Praktycznie tylko na jakieś większe okazje typu śluby, chrzciny 😂Pati2804, Prezesoowa, Malamia lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Zazdroszczę.. ja bym chciała żeby moje były takie gładkie 🥺 moje się puszą trochę i są niesforne, pewnie temu tyle to trwa 🤷♀️ ścinasz do ramion czy trochę mniej ? 🙂
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Malamia wrote:@Pati2804 też nie znoszę prasować, dlatego tego nie robię 🙈 ale w zasadzie z suszarki nie ma takiej potrzeby, te rzeczy które „muszę” prasuję przed założeniem
A co do włosów, nie lubię dni mycia włosów, ale też ich nie suszę 😅 zostawiam same sobie, staram się myć wieczorem w miarę wcześniej, żeby same wyschły, nie zawsze się to udaje, bo też są dość grube i długie. Sposób na ujarzmienie mam taki że zabezpieczam olejkiem i zaplatam luźny warkocz. Są mięciutkie i zawsze ułożoneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 20:44
-
Dropsik wrote:Zawsze chcemy tego, czego nie mamy 😁 Do ramion albo jakiś bob ciut krótszy. Jeszcze nie wiem dokładnie co fryzjerka- koleżanka mi wyczaruje 😉
-
Liyss🧚🏻 wrote:Zaczarowan, a ja jakoś zestresowana, mąż w szpitalu jutro ma operacje wiec żonka przeżywa 🙈 a wieczór w łóżku, może coś włączę na netflix. A Ty?
Ja dziewczyny regularnie Was czytam ale w tym miesiącu trochę „odpuściłam”, żeby głowę oczyścić po ostatnim razie gdzie za bardzo się wkręciłam w te starania, testowania i objawy 🙈
Trzymam ✊ za męża! Jakaś poważna operacja?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
magdalena321 wrote:Czekam dzielnie do jutra rana 🫢😅
-
Pati2804 wrote:Czy u Was mycie włosów i ich suszenie i ogarnianie to też taki proces który mam wrażenie że trwa zdecydowanie za długo? 🙈
Ja zawsze jak mówię że idę myć włosy, a jest np weekend i mąż jest razem ze mną w domu, to idzie coś robić bo wie że najszybciej to skończy się za godzinę przy dobrych wiatrach 🤣 często trwa to dłużej..😅
U mnie też trwa długo, ale myję, suszę i prostuję.. do niedawna robiłam to codziennie, teraz pozwalam sobie na jeden dzień luzu w tygodniu i jutro idę w ulizanych włosach do pracy 😎
A włosy mam byle jakie, cienkie, choć jest ich dużo to i tak wypadają. Muszę obciąć, nie wiem jak mąż to przeżyje 😛Pati2804 lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dropsik wrote:Wysychają przez noc w warkoczu? Ja budzę się z wilgotnymi włosami Latem to nie ma problemu, w sumie latem jest duża szansa, że same wyschną, ale zimą to już kłopot.
Też rzadko używam żelazka 🙈😆 Praktycznie tylko na jakieś większe okazje typu śluby, chrzciny 😂
Staram się myć wcześniej, żeby wyschły, albo przynajmniej prawie wyschły, nie zaplatam tak całkowicie na mokro, mam włosy bardziej falowane, także pewnie też schną szybciej niż proste. Zdarza się, że wstaję rano z wilgotnymi, ale rzadko20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93