Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikea wrote:hejo,
nie było mnie chwile, bo mnie wydarzenia ostatnich dni przeciorały.
Najpierw w pracy ogłosili zwolnienia i nie wiadomo na kogo padnie.
Mój partner pogłębił badania prostaty i jednak jest się czym martwić, a nawet pada słowo na R. Jeden specjalista uspokaja, ale musimy zasięgnąć opinii drugiego.
Przyszły też jego badania nasienia i o ile jedne parametry się poprawiły to inne spadły.
No i jeszcze miałam robione badania progesteronu w sobote i dzisiaj rano (bo 7dpo wypadał w niedzielę, więc lekarka zaleciła 6dpo i 8dpo) i wyniki to kolejno 14,44 ng/ml i 5,99 ng/ml.
Także weekend i dziś spędziłam chlipiąc. Paskudny jest ten styczeń, mam go już serdecznie dość 😥
Oj Kochana bardzo mi przykro.. Mam nadzieję, że pierwszy specjalista uspokajając ma solidne podstawy to będzie coś do łatwego poprawienia :*
A kiedy ma się rozegrać coś w pracy? Kiedy będziesz coś wiedzieć? Najgorsza chyba ta niepewność..
Przytulam Cię mocno i myślę o Tobie :*When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Pati2804 wrote:Kiedy wyniki tomografu ? 🥺 Trzymam kciuki I jestem myślami z Tobą ❤
Do 2 tygodni niestety. Każdy mówił co innego, jedni, że w ciągu tygodnia, a inni że nawet do 3When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:
Przytulam Cię mocno i myślę o Tobie :*
Bardzo dziękuję 😘 trzymam kciuki by u Ciebie też się wszystko wyjaśniło, oczywiście na plus 🫂🫂
A w pracy nas teraz uprzedzili, ale pierwsze zwolnienia dopiero w drugim kwartale 🤷🏻♀️ może chcą by ludzie sami do tej pory odeszli nie mogąc znieść tego napięcia... korpo, co mogę powiedzieć 🤷🏻♀️
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Liyss🧚🏻 wrote:Trzymam kciuki! Ja dopiero będę testować w dniu planowanej @ czyli 06.02. Może w kolejnym cyklu zmienię taktykę 😂 muszę zamówić testy ciążowe i owu bo póki co jakiś jeden jedyny zalegający test check & go. Nawet nie kojarzę tego tylko mąż mi kiedyś kupił. A Ty na jakich będziesz testować?
Dzień dobry wszystkim😊
Miłego dnia i pysznej kawusi życzę ☕🌞
-
Truśka wrote:U mnie biało właśnie zrobiłam test..
-
Karloina wrote:Podziwiam Was za te wszystkie badania , za tą wytrwałość i ogromne starania jakie przykładacie do tego, że mieć dziecko. Jesteście naprawdę dzielne . I wierze ze czas Wam to niedługo wynagrodzi. ❤️
Co to szydelkowania , ja robię na drutach od niedawna i bardzo polecam ten rodzaj rozrywki;)
Naprawdę uspokajające i wciągające są druty;)
My dzisiaj wstaliśmy o 1 w nocy.. synek miał wysoka temperaturę. Dzisiaj szukamy jakiegoś lekarza bo nasza Pani doktor ma grupę.
Dzisiaj Powtórzyłam test
15dpo a ten wcześniejszy z 13 dnia
https://zapodaj.net/plik-QRyPOSBjxg
I zdrówka dla synka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia, 08:35
-
Dropsik wrote:To jakies cuda z tym cyklem Twoim teraz. Nie wiadomo o co chodzi, chyba klątwa wątku 🤷♀️ Albo organizm zgłupiał po tym biochemie czy co tam się wydarzyło z tym testem w 8dpo. Ja bym te niteczki krwi zaliczyła pewnie jako powolne rozkręcanie się okresu w takim razie.
Chciałam to zaliczyć jako powolne rozkręcenie 🐒 ale franca nie przyszła jeszcze , a epizod był jednorazowy wczoraj 🫤 czekam cierpliwie,bo za 2 dni ma przyjść -
@Pati a Ty testowałaś ?
-
Prezesoowa wrote:Do 2 tygodni niestety. Każdy mówił co innego, jedni, że w ciągu tygodnia, a inni że nawet do 3
-
Maniaaa. wrote:@Pati a Ty testowałaś ?
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja mam dzisiaj 7dpo także nic nie będzie widać na razie 😜 no i dam spokój styczniowi chyba , żeby go nie zepsuć do końca, zacznę męczyć luty 🤣🙈
Aaa no tak 🙈 to nie ma co męczyć głowy 🙈😏
Trzymam kciuki żebyś pięknie zaczęła luty ✊Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze dzisiaj @Ccarolinaa miała testować, trzymam kciuki ✊🍀
-
Dzień dobry❤️🤗
Pięknego dnia!
Ja po pobraniu krwi, oby tsh,mi nie podskoczylo,a prolaktyna w granicach normy była ✊️
Tule wszystkie ⚪️🐒❤️🫂❤️
Gratulacje pięknych kresek ⏸️🤩 prosimy o wiruski,żeby zagościły w Nas w lutym 🤗
Buziaki!Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry u mnie biel vizira 12dpo lub 9dpo lub pomiędzy … także może za wcześnie , ale czuję że nic z tego także wpiszcie mi biel a w lutym najwyżej zatestuje ponownie👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Ccarolinaa wrote:Dzień dobry u mnie biel vizira 12dpo lub 9dpo lub pomiędzy … także może za wcześnie , ale czuję że nic z tego także wpiszcie mi biel a w lutym najwyżej zatestuje ponownie
Przytulam, ale nadal trzymam kciuki🤞 jeszcze nic nie jest przesądzone, może twój kropek chce się ujawnic już u nas w lutym 😀Pati2804 lubi tę wiadomość
19 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Malamia wrote:Przytulam, ale nadal trzymam kciuki🤞 jeszcze nic nie jest przesądzone, może twój kropek chce się ujawnic już u nas w lutym 😀
Malamia, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Inosytol, wit.C sanprobi IBS, acard75
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, selen, konezym q10, inozytol, kompleks wit b, cynk, Inosytol, NAC, wit gr.B., wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2% 🧔🏻nasienie ok
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
Tulę za biele! Czyli na dobrą sprawę możemy iść na luty...
Malamia, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Ccarolinaa wrote:Dzień dobry u mnie biel vizira 12dpo lub 9dpo lub pomiędzy … także może za wcześnie , ale czuję że nic z tego także wpiszcie mi biel a w lutym najwyżej zatestuje ponownie
Ccarolinaa lubi tę wiadomość