Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
ultramaryna_ wrote:Dzień dobry, laski 😘 Miłego dnia! ❄️☀️
@Truśka @Ccarolinaa 🫂 Biel to jednak jeszcze nie 🐵 😥
Czy my na kogoś testującego jeszcze czekamy? 🤔 Jeśli nie to jeszcze dziś mogę założyć nowy wątek. Za sekundę przyjdę z nowym tytułem 😍🎉
Kto jeszcze został ze stycznia niech się ujawni jeśli chce 🙂❓❓ -
@Kolka @Kejtka hop hop! Testujecie jutro dziewczyny? 🙂Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:
OO to też mój faworytPati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
@Pati może to właśnie dobrze, że nie czujesz się na ciążę, czasami mamy milion objawów, a przychodzi 🐒, także w twoim przypadku to może być dobry znak ☺️ trzymam kciuki 🤞
Jeśli chodzi o walentynki to jakoś specjalnie nie świętujemy, zazwyczaj mamy takiego pecha, że jedno z nas jest w pracy. Robimy sobie prezenty. Kolacja w domu w wieczór najbardziej zbliżony do walentynek, winko, film, świeczki 🥰. Akurat w tym roku będziemy mieli urlop i dni płodne ❤️🔥
@Erdene gratuluję ❤️ miło się czyta takie wpisy 🥰
Pati2804 lubi tę wiadomość
19 cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
ultramaryna_ wrote:
Także @Mikea brawo 🥰ultramaryna_, Mikea lubią tę wiadomość
-
Malamia wrote:@Pati może to właśnie dobrze, że nie czujesz się na ciążę, czasami mamy milion objawów, a przychodzi 🐒, także w twoim przypadku to może być dobry znak ☺️ trzymam kciuki 🤞
Jeśli chodzi o walentynki to jakoś specjalnie nie świętujemy, zazwyczaj mamy takiego pecha, że jedno z nas jest w pracy. Robimy sobie prezenty. Kolacja w domu w wieczór najbardziej zbliżony do walentynek, winko, film, świeczki 🥰. Akurat w tym roku będziemy mieli urlop i dni płodne ❤️🔥
@Erdene gratuluję ❤️ miło się czyta takie wpisy 🥰
No to super ze udało się Wam tak wziąć razem urlop i to jeszcze w Walentynki i dni płodne 😁😍 będzie 🔥haha 😈 ❤Malamia lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:@Kolka @Kejtka hop hop! Testujecie jutro dziewczyny? 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia, 10:11
-
Pati2804 wrote:Kejtka meldowała 🐒🥺 z tego co pamiętam
To jak, dziewczyny? Zakładać jeszcze dzisiaj lutowy wątek? 🤷♀️ 😄Pati2804, Maniaaa., Prezesoowa, JoKoKoJo, Malamia, Sparky, Depeche89, Mikea, AnitaK, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:Przekopałam wątek i faktycznie miała biało, a potem aplikacja jej 🐵 pokazywała, więc mówiła, że czeka na luty. @Kolka chyba zaginęła w akcji 😉 Dawno jej nie było…
To jak, dziewczyny? Zakładać jeszcze dzisiaj lutowy wątek? 🤷♀️ 😄 -
ultramaryna_ wrote:Przekopałam wątek i faktycznie miała biało, a potem aplikacja jej 🐵 pokazywała, więc mówiła, że czeka na luty. @Kolka chyba zaginęła w akcji 😉 Dawno jej nie było…
To jak, dziewczyny? Zakładać jeszcze dzisiaj lutowy wątek? 🤷♀️ 😄
No chyba że jutro nie będziesz miała czasu bo pewnie trochę to zajmuje zrobienie wątku ? 😀
Ja bym poczekała ale może niech inne dziewczyny się wypowiedzą 😁
Edit : jest 2/1 czyli na razie przegrywam haha 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia, 10:23
-
Testowałam dzisiaj w spodziewaną miesiączkę i niestety biel Smutno, bo dużo nadziei miałam w tym cyklu, szczególnie dlatego, że od soboty mam identyczny ból piersi jak przy poprzedniej ciąży. Wtedy test wyszedł pozytywny dopiero kilka dni po spodziewanej miesiączce, może jeszcze płomyk się tli..
Dziwny ten cykl, żadnych objawów na @, tylko te piekące brodawki... Zatestuję ponownie w czwartek, jeśli @ nie przyjdzie.
Nazwa kolejnego wątku piękna oby się spełniła dla nas wszystkich🙎♀️🙎♂️ 27l.
Starania o pierwsze dziecko od 05.2023
💔 07.2023 - krwiak podkosmówkowy, 7tc
🤞 09.2023 - powrót do starań
✅ - zaleczone pociążowe zapalenie tarczycy - TSH 1,3; Letrox 50mg -
Kolka wrote:Testowałam dzisiaj w spodziewaną miesiączkę i niestety biel Smutno, bo dużo nadziei miałam w tym cyklu, szczególnie dlatego, że od soboty mam identyczny ból piersi jak przy poprzedniej ciąży. Wtedy test wyszedł pozytywny dopiero kilka dni po spodziewanej miesiączce, może jeszcze płomyk się tli..
Dziwny ten cykl, żadnych objawów na @, tylko te piekące brodawki... Zatestuję ponownie w czwartek, jeśli @ nie przyjdzie.
Nazwa kolejnego wątku piękna oby się spełniła dla nas wszystkich -
Ja już nie ogarniam swojego organizmu. Leci ze mną tak w kulki ,że głowa mała . Znowu byłam w łazience i znowu dużo śluzu na papierze i niktki świeżej krwi. A tak prawie sucho 🤷🏼♀️ idzie zwariować
-
Maniaaa. wrote:Ja już nie ogarniam swojego organizmu. Leci ze mną tak w kulki ,że głowa mała . Znowu byłam w łazience i znowu dużo śluzu na papierze i niktki świeżej krwi. A tak prawie sucho 🤷🏼♀️ idzie zwariować
Nie chcesz się wybrać do lekarza? Jeśli dobrze pamiętam to miałaś test pozytywny, może to był jakiś biochem i organizm próbuje się oczyścić i coś jest nie tak, a może to jednak ciąża tylko, że świeża krew może zwiastować coś niedobrego.When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
To jak, dziewczyny? Zakładać jeszcze dzisiaj lutowy wątek? 🤷♀️ 😄
Ja jestem za zakładaniemSikoreczkaaa lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Nie chcesz się wybrać do lekarza? Jeśli dobrze pamiętam to miałaś test pozytywny, może to był jakiś biochem i organizm próbuje się oczyścić i coś jest nie tak, a może to jednak ciąża tylko, że świeża krew może zwiastować coś niedobrego.
Lekarz kazał przyjść po miesiączce , chyba że nie dostanę miesiączki w terminie to zrobić znowu test .
Tej krwi nie jest dużo , dosłownie kilka różowych nitek większość to gęsty ,biały śluz i to 2 raz sytuacja. Raz wczoraj i raz dziś -
ja miałam testować 28.01 ale owu się przesunęła i będę testować jutro albo w czwartek, także jak dla mnie tez można zakładać nowy wątek 😜👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Maniaaa. wrote:Ja już nie ogarniam swojego organizmu. Leci ze mną tak w kulki ,że głowa mała . Znowu byłam w łazience i znowu dużo śluzu na papierze i niktki świeżej krwi. A tak prawie sucho 🤷🏼♀️ idzie zwariować
-
Pati2804 wrote:Będziesz testować jeszcze raz jutro np ? Bo przypomniałam sobie Twoje ostatnie dni i dziwne to było że najpierw dwa dni pozytyw a później biel I 🐒 nie ma na razie chociaż niby masz jeszcze czas , ale jeśli to ciąża to dzisiaj test powinien wyjść już z II kreskami , tak myślę 🫂
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Jak dla mnie można zakładać nowy wątek.
Koalaa, Kasia111 lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi