Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11f11d0d033b.jpg
Porownanie. Testy allegro i domowe laboratorium. Dopiero 12 dc. A allegrowe zawsze wychodziły dodatnie ok 15-16 dc a tu podejrzewam ze z domowego lab jutro bedzie pozytyw. Sluz od wczoraj plodny ale jeszcze nie na bieliznie. Jeszcze malo. Czy ktos mi moze wytlumaczyc te testy. Z dom lab hest czuly 30 chyba z ulotki eynika a allegrowe nie wiem. Pisze tylko ze czuly. -
Dzień dobry wszystkim. Nie mogę dzisiaj ogarnąć się. Od rana zalatana jestem. Sasanko trzymam kciuki żeby jednak było to. Przedszkolanko też mam gorszy dzień. Jakoś nie wierzę w ten cykl. Najchętniej bym zaczęła nowy cykl. Wczoraj zrobiłam zamówienie na suplementy i oczywiście testy ciążowe.
Monia na moich testach z allegro napisane jest że mają czułość 10. Dlatego jeszcze nie wychodzą.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Monia - te niebieskie allegrowe wedlug mnie nadaja sie do kosza. Ja robie domowe lab i jak mam taka kreske jak Ty dzis, to za 2 dni jest zazwyczaj pozytyw. Na wszelki wypadek serduszkujcie ile sie da
Nona - swieta racja z tym pelnym monitoringiem, to w ogole inna bajka. Przeciez tak naprawde nie ma pewnosci co sie dzieje pozniej z pecherzykiem. Ja juz teraz bede chodzic tylko na pełne. I trudno, jak bedzie trzeba, to bede sie kluc tym Ovitrelle, a potem przechodzic przez to, co dzis (nie wychodze z lazienki), ale czego sie nie robi, zeby miec bejbi...
Zamowilam nordtesty, jak dojda to sikne, zeby sprawdzic ile mi sie utrzyma we krwi ten zastrzyk.przedszkolanka:), kark, Nona lubią tę wiadomość
-
Monia u mnie niebieski tylko owu wskazal a rozowe zawsze jakieś wyzsze stęzenie.
Nona u ja jestem umowiona z dr że po prostu przychodze nawet jak mnie nie zapiszą,ale jak juź tak czuję to może lepiej od razu zaklepac. Zobacze jutro. Jak mi skoczy to pewnie sie uciesze a jak spadnie zalamie ;p mimo że wiem,ze ani jedno ani drugie o niczym nie swiadczy ;pNona lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko - mnie wczoraj wieczorem bolal lewy, a owu z prawego. I tak moze byc, czytalam wczoraj o tym. Bol moze w taki sposob promieniowac, wiec to tez dobry znak
-
Szczęściara wrote:Dlatego teraz zamówię te z Domowego Labolatorium te z allegro długo pozytywne wychodzą.
W ogóle czytam sobie wątek,przychodnia galla,biblioteka królewska i dopiero po chwili się zorientowałam że to nie jest wątek krakowski A i tak będziemy sobie może piątki ma powodówCe przybijąc :p2017 #1
2019 #2