Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia mi testy z domowego laboratorium nigdy nie wychodziły. Czytałam gdzieś tu ja forum że niektórym one fajnie wychodziły ale właśnie tylko z pierwszego siku.
Teraz zamówiłam z allegro one step i kurde przyszły mi jakieś polskie z horienmedical, niebieskie ma któraś takie? Używałam z tej firmy przed pierwszą ciąża ale kupowałam je w aptece i trochę inaczej wyglądały, wtedy były spoko. -
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Sasanko, pojechałabym na Twoim miejscu na Izbę Przyjęć. Krwawienie i niski progesteron to jedno. Ale beta to drugie.
Napisalam do mojego ginekologa, ktoremu ufam bezgranicznie, a do ktorego wizyty (prywatne) sa dopiero w polowie marca... Zobacze, co odpisze. W sobote jade do drugiego lekarza, ktory nigdy mnie nie zawiodl. Moze jestem glupia, ze nie biore duphastonu, ale w poprzedniej ciazy szprycowalam sie nim, nic to nie pomoglo, a wrecz byc moze zaszkodzilo, bo skonczylam na zabiegu z poronieniem zatrzymanym w 9tc. -
nick nieaktualny
-
Nie napisałam że te z allegro nie są dobre. Napisałam że mają niską czułość i mogą wyjść dopiero przed wyrzutem. U mnie są pozytywne przez kilka dni. Te z Domowego Labolatorium nie. Dlatego jestem za tym żeby sobie porównywać.
A tak nawiązując do tych testów z Domowego laboratorium są za 9,48 za 7 sztuk w aptece manda.Spirit lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domowe lab sa spoko robilam i dobrze mi chyba wyznaczaly owu, robilam wieczorami ok 19-20
Przedszkolanko, mierzenie mierzeniem ale ta temp nie jest najwazniejsza i jeszcze za wczesnie zeby odpuszczac ten cykl! Sciskam i staraj sie myslec pozytywnie!
U mnie wg moich odczuc 1dpo i juz sie boje tego okresu os dzis do konca cyklu/testowania, zawsze wtedy swiruję...:p
Pelen monitoring to rowniez moj cel na kolejny lub marcowy cykl!przedszkolanka:), Nona, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34f6b3a25f74.jpg
Jestem w 4 dniu cyklu (okres mam 7dni) możecie spojrzeć na te wyniki ? Pobieranie robiłam wczoraj. Lekarz kazał mi zrobić to by wykluczyć bądź potwierdzić pcos -
Ani0nka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34f6b3a25f74.jpg
Jestem w 4 dniu cyklu (okres mam 7dni) możecie spojrzeć na te wyniki ? Pobieranie robiłam wczoraj. Lekarz kazał mi zrobić to by wykluczyć bądź potwierdzić pcos -
anusiak5 wrote:0.32 Beti lh 3,4 fsh 10,5 był to 3 dc
-
Dziękuję Beti!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę ze nie mam pcos... mam nieregularne cykle czasem 3-4 dni potrafi się okres spóźnić ale najważniejsze ze to jest wykluczone. Jeszcze usg tarczycy mi zostało aby potwierdzić bądź wykluczyć hashimoto bo mam tsh za wysoki mimo ze atg i atpo są w normie
-
Wik - ja tez wariuje od owu do @ i juz mi sie te wariactwo zaczelo, a bedzie tylko gorzej
Przedszkolanko - mnie w tym cyklu bolalo cokolwiek tylko po cwiczeniach, a tak to wcale, wiec ciezko mi powiedziec... W kazdym razie ja wierze, ze bedzie u Ciebie serduszko na liscie!
Kurcze, ginka kazala nam serduszkowac w dzien zastrzyku i dzien po nim (czyli przedwczoraj i wczoraj), ale jakos boje sie, ze jesli dzis nie bedzie, to cos przeoczymy... A dzis na pewno nie dam rady przez ten bol.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miejmy nadzieje, ze do wieczora bede w formie. Jak nie to, jutro rano chocby nie wiem co. Moj wykres pod katem serduszek aż lśni
Nona, Ani0nka, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny