Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff, bedzie lekarka, tylko sie spozni.
Fiorella - placz ile masz lez, musisz uwolnic emocje, zeby pozniej bylo lepiej. A bedzie na pewno :*
Monia - chyba jest platna, ale darmowo dostepne sa bardzo ciekawe informacje, zdjecia usg itd.
Ale mam stresa... masakra! Boje sie, ze bede plakac caly wieczor, nie chce tego
A propo serduszkowania to my pobilismy swoj rekord. Bylo 10 razy albo codziennie, albo co dwa dni. Jak sie nie uda to cos jest z nami nie tak.przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko12, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - mama chyba przyniosla cos z Przedszkola, bo sama tez slabo sie czuje. Chce mi sie wymiotowac, nie schodze z kibla i mam 37,5, a jak na mnie to juz sporo... Jade wlasnie na monit na stoperanie.
Co do AMH, mi ówczesny lekarz powiedzial, ze nie ma znaczenia w ktorym dniu cyklu sie je robi, bo rezerwa jajnikowa jest wzglednie stala, czyli ze nie zmieni sie miedzy 2 a 21 dniem cyklu. Pewnosci nie mam, ale tak mowil...
Widzialyscie stronke e-owulacja?
No właśnie i ja już sama nie wiem kiedy zrobić, korci mnie jutro bo będę po nocce i tak spać nie pójdę obrazu bo na 10 ta lekarz, tylko wrócę ogarnę grażynkę tak na cacy i jadę -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko to pewnie trzydniówka,dzieci non stop to mają..
Czekam na relacje z wizyty!
Nona starań na pewno nie ma co odpuszczac
Becia jak mi sie dalej nie bedzie udawać to tez podpytam lekarza o to badanie ..
Speaky czytasz nas? Mam pytanie
Melduję sie!Co tam kochana? Chyba wiecej czasu rozowe forum czytam, niz fiolet... wiecie jak to poczatki, nie u wszystkich jest kolorowo. Dolujace to Florella przykro mi i trzymam kciuki za Ciebie mocnooo! Zdrówka kochanaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Uff Nikodemko
Speaky pamoetam te początki fioletu,niby radość ale ciężkie. A wywolalam bo pamietam jak pisałaś o dziwnych testach owu co pierwsze zaczęly wychodzic i mnie dzisiaj intryguje kiedy zaczęly,jak i czy serio takie mega grube? (Chyba wstawialas zdjecie tych ostatnich) -
fiorella82 wrote:A u mnie dupa. Metotreksat nie zadzialal, beta poszła do góry od piątku:(
I nie, nie jestem dzielna, wyje jak głupia, bo już psychicznie nie daje rady. Od trzech tygodni los się nade mną okropnie znęca. Wiem że to zniosę, bo nie mam wyjścia, ale nie jestem dzielna i nie chce nawet być.
Kochana nie musisz być, wypłacz się, na wkurzaj na wyzywaj masz do tego pełne prawo, czasem wylanie takiej złości pomaga.
-
Pestkaa wrote:Beti82 przez cały cykl podglądałam Twój wykres i w emocjach czekałam na owu... przykro mi, że nic się nie zadziało trzymam kciuki za bezbolesne hsg..
-
przedszkolanka:) wrote:Uff Nikodemko
Speaky pamoetam te początki fioletu,niby radość ale ciężkie. A wywolalam bo pamietam jak pisałaś o dziwnych testach owu co pierwsze zaczęly wychodzic i mnie dzisiaj intryguje kiedy zaczęly,jak i czy serio takie mega grube? (Chyba wstawialas zdjecie tych ostatnich)
Tak kochana tego ostatniego ovulaka z 11 dpo wstawialam, zaraz potem siknelam na ciazowy. Od 8 dpo sikalam (co zapas 50 ovulakow robi z kobietą... ) i juz od 8 dnia sie zdziwiłam,bo zazwyczaj w tych dniach przed okresem juz ta pierwsza kreska byla ledwoooo widoczna.9 dnia ciemniejsza,10 jeszcze bardziej,nie napalalam sie bo myslalam ze jakies problemy z hormonami znow. No i 11 dnia juz powiem Ci nie pamiętam dokladnie czy kreska byla jakas mega gruba ale na pewno podobna do kontrolnej,skoro siknelam na ciazowy. Dwa dni później a wiec 13dpo jak robilam kolejny ciazowy to ovulak juz meega pozytyw:) -
Juhuuuu! Ale sie ciesze, kamien spadl mi z serca. Jest piekne gwiazdkowate cialko zolte, endometrium 14mm. Wszystko pieknie!
Jutro jeszcze tylko badanie estradiolu i progesteronu i czekam! Dziekuje za kciuki dziewczyny :***speakyourmind93, przedszkolanka:), Słoneczko12, Lami, Beti82, becia1982, kalcia, Pestkaa, Wik89, blair., fiorella82, Nona, Domi_tur, patuniek86, moyeu lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Haha,dobrze wiem co robi 50 owulakow z kobietą a że mam 150 to wiesz ;p kurczaki,to pięknie,szybko Ci sie pokazaly u mnie cienie w 9dpo więc dupsko ;p
lubie za te 150!a ktory jestes dpo dokladnie? Ja 6,7 nawet nie sikalam dopiero wlasnie od 8:)